Grupp: Huvudforum

C-RAD - 2014 ÅRS RAKET

0
Ogilla!
11
Gilla!
2014-02-26 06:42:55

Har hittat lite smått och gott som publicerats den senaste tiden på nätet.

C-rad är ett bolag som verkligen har potentialen att bli 2014 åre raket.

Först och främst vill jag säga att jag tycker att det är mycket beklagligt att alla kunniga och pålästa signaturer har sluta skriva på AG.

Efter förra veckans riktade emission och rapport så ser det bättre ut än någonsin.

Tycker bara att det är så märkligt att marknaden inte tar till sig bolagets enorma potential.

Redan nu vet vi att:

1. Elekta och C-rad har ett avtal gällande Catalyst som innebär att varje gång Elekta säljer en linac så är det Catalyst som gäller (dock ännu ej i Kina). Tim T har vid flera tillfällen klart och tydligt sagt detta.

Vi vet redan att Elekta säljer ca 400 linac/år, hälften är utrustade för gating.

I oktober påbörjades försäljningen med ovanstående villkor. Vilket borde kunna ge minst 100 st sålda Catalyst/år redan 2014. När sedan godkännande i Kina blir klart kan vi öka på med ytterligare minst 50 st/år.

http://financialhearings.nu/131004/c-rad/

2. Sentinel blev nyligen godkänd i Kina och det kommer att innebära att Sentinel kommer att bli standard i Elektas maskiner i bla Kina. Kina är en gigantisk marknad och trots att Sentinel inte varit godkänd har det funnits bolag som inte orkat vänta på ett godkännande så de har beställt Sentinel på egen risk.

Skulle tro att vi snabbt kan räkna med 75-100 Sentinel/år.

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=594224&lang=en

3. GEMini är nu väldigt nära att bli en färdig produkt. Om jag förstått det hela rätt så är det bara ett filter som ska testas och vi ska få ytterligare uppdatering inom kort. Här har C-rad klargjort att man i första hand vill prioritera ett OEM-avtal med en B2B-kund. Kunden är med stor sannolikhet Elekta.

Skulle tro att vi inom någon månad har ett klart avtal. Antalets storlek kan man bara gissa men C-rad själva har sagt att man räknar med att sälja 100-300 GEMini/år beroende på vilken/vilka B2B-kund man väljer.

4. Cablon ligger i startgroparna och kommer att påbörja försäljning gaska omgående, också detta gäller GEMini. Cablon har ca 100 kunder. Om man räknar med att plattorna håller 24 månader så innebär det att man kommer att sälja 50 st plattor/år.

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=531674&lang=en

5. Catalyst HD blev i dec klar för försäljning. Här kommer C-rad att tjäna bra med pengar. Tror säker att man kan sälja 25 st/år ganska omgående

6. Förhoppningen är att C-rad ska noteras på small cap den 20 mars. Det ger möjligheter för bla fonder att köpa aktier i C-rad. Bolaget kommer också att få flera analytiker som kommer att följa bolaget.

7. Kassan är stärkt och ledningen gjorde en bedömning att man endast behövde en utspädning på 3,5%. I mina ögon klargör man för marknaden att det är nu som pengarna kommer att börja rulla in (annars hade man tagit in mer pengar). Tittar man på ovanstående punkter så förstår man snabbt varför bolaget inte tog in mer pengar.

8. Sen har vi ytterligare flera triggers som tex avtal med GE, Catalyst godkänd i Kina osv. Men dessa triggers är fortfarande inte avbockade.

När marknaden får se detta i rapporterna kommer kursen att mångdubblas. Jag är ganska övertygad om att vi snart har en aktiekurs på minst 50-60 kr.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-26 06:43:57

Spännande tankar kring C-rad som ligger ute på nätet.

Det som jag nu väntar mig i närtid är en bekräftelse på det som vi egentligen redan vet men som marknaden givetvis väntar på, nämligen att samarbetet med Elekta har kommit igång. Först och främst skulle jag vilja ha en klar bekräftelse på att kollaborationen har kommit igång bra och att C-rad nu redan har tagit orders genom Elektas säljkår. Det är en enorm trigger. Om man var lite uppmärksam när Tim Thurn höll sin presentation på Operaterassen i Stockholm så kunde man utläsa genom projektorduken att ?First projekts ordered?. Ingenting som han kommenterade men det stod där?

Ett PM som bekräftar det här vill jag se. Spelar egentligen ingen roll, i detta läge, om det handlar om 1, 4 eller 8 system. Jag vill bara få det bekräftat. Skulle dock inte förvåna mig om de håller lite i handbromsen när det gäller det här. Fråga mig inte varför men det är de indikationerna jag har fått? Det är något stort som pågår, frågan är bara vad.

Kommunikationsstrategin

Den här ändringen har jag varit lite skeptisk till redan från början. Jag kan inte riktigt förstå att de väljer att ändra den, inte nu. Inte i det här skedet.

Jag frågade Tim varför de valt att ändra kommunikationsstrategi så här pass tidigt i utvecklingen. Som jag ser det så är kommunikationen med aktieägarna och marknaden infernaliskt viktig, speciellt i det här stadiet av utvecklingen. Det enkla svaret jag fick på min fråga var:

- ?Order volume is increasing. We can simply not inform about each and every order.?

Någon som tycker att det låter positivt?

Jag frågade även honom hur han ser på den starkt eskalerande produktionen som väntar och om C-rad kommer att klara av denna utmaning.

- ?We are ready to increase production and we are working on the structure.?

C-rad är alltså nu redo för en rejäl upptrappning och förstår vad det är som händer. Tim Thurn var säker på sin sak redan under webbpresentationen av Q2. Jag fick en känsla av att han redan då var trygg och säker på vart det här är på väg. Den känslan var rejält mycket starkare på presentationen i Stockholm.

Jag hade ett par kontakter som var på plats i Stockholm och lyssnade, bland annat på Tim. De var mäkta imponerade av vad han presenterade. De berättade även att det fanns mycket finansfolk på plats och att alla pratade om C-rad efter presentationerna. Det är verkligen roligt att höra. Ryktet om att det är stora saker på gång sprider sig. Det kommer snart att visa sig allt mer.

Jag tror kanske inte att försäljningen kommer upp i full kapacitet förrän i slutet av 2014 eller till och med under 2015 .

Lägger in min intäktsprognos för 2015 här under om det nu skulle vara någon som inte har sett eller hunnit läsa den:

Marknadspotential

Många av oss diskuterar allt som oftast om vilken otrolig potential C-rad har och ?slänger oss? med siffror som vi tar, och har fått, från varandra. Dessa siffror överrensstämmer i regel med verkligheten men ibland kan man ana att ?höna av en fjäder? ? effekten är ett faktum. Ibland faktiskt till och med tvärtom.

Jag har nu fått uppdaterade siffror från initierat håll, bland annat genom både C-rads VD Tim Thurn och Elektas VD Tomas Puusepp. Jag har samlat på mig uppgifter om hur stor marknaden är och hur många produkter som de ungefär säljer per år.

Vi kan konstatera att C-rad har en infernalisk stor marknadspotential och så här ser den uppdaterade versionen ut. Jag har även eftersträvat att få fram en intäktsprognos för år 2015:

Sentinel:

Potentiell total marknad ca 400 st CTs/år. Lite drygt hälften av dessa finns i västvärlden där tillgång till ?gating? finns och där Sentinel är intressant. Alltså lite drygt 200st/år.

I och med samarbete med GE och Elekta så ser jag det som rimligt att nå ca 100st system/år 2015.

Catalyst:

Potentiell total marknad ca 1100 st Linacs/år. Ca 2/3 av dessa finns i västvärlden och det är här intresset och efterfrågan för ?Gating? och exakt positionering är hög. Allstå lite drygt 700st/år. Elekta säljer ca 400st/år och 50 % av dessa är utrustade för ?Gating?. Catalyst kommer att i 85 % av fallen finnas med vid dessa försäljningar.

Som ?preferred solution? för Elektas kunder, med i deras ?Pricebook? och ett fungerande Response-2-interface så räknar jag med att minst 150 st system omsätts/år 2015. Det här är lågt räknat.

Catalyst HD:

Har en potentiell framtida marknad om ca 30 % av den totala RT-marknaden. En stark växande trend av SRS och SBRT -behandlingar. Förväntas öka med >20 % per år. Idag är det bara Elektas Versa HD och Varians TrueBeam ? Edge som kan erbjuda denna behandling. Potentiell marknad ca 350st/år.

Det här är, som sagt, en stark växande trend och jag tror att det är rimligt att räkna med en, främst genom Versa HD men så småningom även genom Varians TrueBeam ? Edge, omsättning på ca 30st system/år 2015. Lågt räknat.

Catalyst PT:

Det här är väldigt svårt att bedöma. Då denna marknad befinner sig i ett så pass tidigt skede så avstår jag från att spekulera på kommande utfall. Att den redan är intressant är dock ett faktum. Många pratar om de starkt kommande protonklinikerna men ingen vill uttala sig om marknadspotentialen. Det här får vi räkna som bonus.

GEMini:

Att det här kommer bli den succén som vi har pratat om så länge är nu nästintill helt klart. Det är i alla fall oerhört nära. Vi fick även reda på att marginalerna på GEMini är mycket bättre än förväntat, faktiskt 50 % bättre. Marknadspotentialen för den här produkten är enorm.

C-rad har uttalat att man fokuserar på Elekta och att man klarar av att integrera GEMini tillsammans med ALLA deras Linacs. Elekta säljer ca 400 st Lincs/år och det genererar alltså en marknadspotential på 400st GEMini/år. GEMini kan även användas till Siemens produkter men eftersom Siemens har valt att ta ett steg tillbaka så är det inget som C-rad i dagsläget fokuserar på.

I och med Elektas starka intresse kring GEMini och att C-rad tidigare har uttalat att man gärna vill få till stånd ett serieavtal angående GEMini så snart den är klar så ser jag att minst 120st system/år 2015 borde vara tämligen rimligt. Vi har även ett avtal med Cablon Medical som enbart kommer att erbjuda GEMini till sina befintliga kunder.

Cyrpa ? Lasersystem - Linacs:

Har inte 100 % koll på Cyrpas produktutbud ännu men jag vet potentialen och hur mycket de inbringar per system. Det säljs ca 1100 Linacs/år och ALLA dessa är utrustade med ett lasersystem. Det ger alltså en förbluffande potential om 1100st Lasersystem till Linacs/år.

Skulle kunna tänka mig att synergierna, som redan har börjat visa sig, kommer att ta fart under 2014 och att då tänka sig en ökande marknadsandel med hjälp av C-rad och Elekta till ca 5 % år 2015 borde vara enligt plan. Jag tror faktiskt att det här är riktigt lågt räknat. Alltså 55 st lasersystem för Linacs/år 2015.

Cyrpa ? Lasersystem ? CTs:

Vi vet att det säljs ca 400 st CTs/år och likadant som med Linacs så är ALLA utrustade med ett lasersystem. Potentialen är således 400st Lasersystem till CTs/år.

Den här produkten är lite dyrare men jag skulle inte bli förvånad om man tar mer än 10 % av marknaden med hjälp av C-rad, Elekta och GE. GE, som C-rad har avtal med, innehar hela 39 % av CT marknaden. Vi räknar med 10 % för att hålla det lågt. Det genererar 40st omsatta lasersystem för CTs/år 2015.

Priserna för varje produkt vill jag dock inte kommentera här utan det håller jag för mig själv. Det går givetvis att få fram genom lite idoga efterforskningar och jag kanske presenterar det vid ett senare skede.

Det här ger oss:

Total marknads och intäktspotential på ca: 2,6 miljarder sek/per år

Marknads och intäktsprognos för 2015 på ca: 536 msek/år

Lägger man därtill en stadig omsättningsökning om sannolika >20 %/år så borde vi inneha ett börsvärde som absolut är minst 4 gånger börsvärdet på 536msek alltså lite drygt 2,1 miljard sek. Det skulle ge oss en berättigad aktiekurs på motsvarande 115 kr.

Gör man en snabb jämförelse med Elekta, inga andra paralleller, som nu värderas med ca 10 gånger sin egen intäktsdel så känns 4 gånger befogat.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 06:44:26

Har kartlagt hela nätets analyser (kanske inte exakt alla) plus egna uppgifter om Crad och får fram följande!

För 2014 verkar de flesta tro på en massiv ökning av både orderingång och omsättning. Har gjort en liten sammanställning av året.

75 st Sentinel á 0,6 mkr

100 st Catalyst á 1,2 mkr

25 st Catalyst HD á 2,2 mkr

15 st Catalyst PT á 2,5 mkr

120 st GEMini á 1,8 mkr

Det kommer tillkomma en hel del orders. Bl a från IBA och från Cyrpa. Deras lasersystem till både Linacs och CTs har jag inte tagit med i beräkningen eftersom det är svårt att räkna på vinstförhållande.

Tror att vi får se en aktiekurs på 50 kr så fort Gemini och B2B-avatal är klar och.

Sen kommer vi att få se flera år av uppgång.

Det jag är rädd för är att Elekta köp upp C-rad allt för tidigt.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-26 06:44:58

Mycket intressant läsning om CATALYST

LINACMASTER

C-rads produkter används inom strålbehandling med fotoner eller protoner för att positionera patienterna. Låt oss säga att en behandling tar 15 minuter, av dessa 15 minuter går 12 åt att positionera patienten med hjälp av linjelaser. Själva strålningen går fort när väl patienten ligger rätt positionerad. Med C-rads realtidsprojektering (visar vilken kroppsdel som behöver flyttas) på patienten kan man väsentligt korta ner positioneringstiden. Fördelen blir att vi kan behandla fler patienter per maskin varje dag, vilket i sin tur genererar mer pengar till kliniken. Behandling av cancer sker med fraktionerade stråldoser, vilket betyder att man delar upp den totala dosen på många dagar. Dvs man kan spara 30 dagar x 12 minuter = 6 timmar på endast en patient! Jag är övertygad om att C-Rad har en mycket säker plats på alla världens cancerkliniker, när tekniken blivit allmänt kännd och accepterad. Det sistnämnda tar tid, så ha tålamod.

Elektas näst största marknad är Japan.

Nu har det fantastiska hänt att C-rad har skrivit ett Letter of intent med Elekta KK Japan, för både Catalyst och Sentinel. Enligt VD Tim Thurn kommer avtalet att skrivas under om ca 1-1,5 månad.

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=577788&lang=en

Kalkyl Elektasamarbetet - Catalyst:

Det säljs 1100 linacs årligen. Elekta står för 35%-40% av dessa i nuläget. Alla Elektas linacs som har respiratory gating har en Catalyst, vilket i höstas vid en bolagspresentation (se nedan) uppgavs vara 50%, men väntas öka till 80-90% närmaste åren. Detta ger att en försäljning av 200 Catalyst (400 x 0,5) om året endast för detta specifika samarbete.

200 Catalyst ger en omsättning på 240Mkr. Breakeven för bolaget verkar ligga på ungefär 80-100mkr. Om vi litar på att marginalen är nästan höga 70% (overifierat) skulle det ge drygt 100Mkr ((240-90) x 0,7) i vinst för 2014. Det är dock sannolikt att marginalerna och kringkostnaderna åtminstone första tiden påverkas i negativ riktning. Dessutom kanske ännu inte C-Rad har access till alla marknader med Catalyst (se exemplet Kina). Vill man vara riktigt konservativ kan man alltså sätta vinsten till 50Mkr för 2014.

För ett bolag med C-Rads enorma omsättningsökning är det självklart att man bör applicera ett PE-tal på åtminstone 20. Detta skulle för C-Rad motsvara ett börsvärde på 1 miljard, dvs en kurs på 54kr.

Notera att denna enkla kalkyl endast baseras på samarbetet med Elekta för produkten Catalyst. Kontentan blir att C-Rad är ett solklart köp på denna nivå!

Vid intresse kan jag presentera källor på alla ovanstående siffror, utom just marginalen. Det är viktigt att göra sin egen DD.

En bra början till källgranskning av min redogörelse är att se följande bolagspresentation.

VD:n Tim Thurn bekräftar drygt 16 min in i videon nedan att alla Elektas linacs med respiratory gating (dvs 50% av de som säljs) är utrustade med en Catalyst. Sedan oktober är interfacet klart, men det är för bra för att vara sant att det VD:n säger stämmer för större delen av marknaden redan Q4.

2
Ogilla!
5
Gilla!
2014-02-26 08:57:12

JA JA "VD:n Tim Thurn bekräftar drygt 16 min in i videon....."

Den ena dagen säger TT följande 3 ggr (hörde det själv) att det absolut inte behövs en nyemission och nästa dag tar han in tio miljoner, hallå hallå

TROVÄRDIGHET ?? man undrar om det är något annat han lovat som han tänker ta tillbaka eller skjuta upp något år, Har TT o EH någon kommunikation med varandra eller kör man varsitt race

OM det skulle det ske något fantastiskt så behöver man inte vara rädd för att missa C-radtåget för dom har varken fått dit hjulen eller hunnit tanka ännu i vilket fall som helst..

.

0
Ogilla!
73
Gilla!
2014-02-26 09:10:07

hahaha väntade bara på att thoman skulle komma in med sitt idioti herregud varför bryr du dig så mycket om c-rad eftersom du snackar bara skit om dom? om du inte tror på dom lägg tid på ett annat bolag istället. Du börjar bli för mycket.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 09:16:21

Anmäl thoman och rösta bort är mitt förslag

1
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 09:23:10

Det ligger trots allt mycket i det han skriver i det senaste inlägget.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-02-26 09:28:07

Sopis, hur mycket har crad i kassan idag?

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 09:28:09

#7 Equinox ännu en baissare. Anmäl och rösts bort

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 09:31:39

Jag tycker C-rad skötte den riktade emission väldigt bra.

Pm efter börsens stängning, allt fixat innan börsen öppnar nästa dag. Hände ingenting med aktiekursen.

Hade det varit bättre att han gått ut med ett besked om nyemission när han presenterade Q4?

Hur hade kursreaktionen blivit då?

Förmodligen hade kursen rasat pga att marknaden blivit orolig över hur mycket pengar som behövs ta in.

Jag förstår att baissarn är besvikna på Tim Thurns sätt att sköta emission. Men jag som aktieägare tycker att det var ett lysande drag

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 09:31:50

#8 tillräckligt

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 09:39:51

Sopis.

Jag har varit med sedan start och har aldrig sålt en aktie.

Men det sätt Tim ljög för oss alla nu senast gjorde mig väldigt besviken.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 09:42:45

11 Du låter lite obalanserad försök med tre hjul istället ;-)))

.

0
Ogilla!
45
Gilla!
2014-02-26 09:47:26

Vad innebär tillräckligt då?

10, 20, 30, 40 milj?

0
Ogilla!
40
Gilla!
2014-02-26 09:56:37

Ljög och ljög han skötte det snyggt , emmison efter börsen stängdes så han höll folk som thoman ute som skulle försöka lura i småspararna att sälja till honom mycket billigare. Nu hände det knappt nåt med kursen alla är nöjda men in Baissarna.

0
Ogilla!
44
Gilla!
2014-02-26 09:57:11

Bolaget har gjort en professionell bedömning av kapitalbehov utefter de förutsättningar bolaget besitter. Vi utomstående har ingen möjlighet/anledning att ifrågasätta denna nivå.

"Syftet med emissionen och skälet till avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt, är att stärka rörelsekapitalet inför den planerade listflytten till NASDAQ OMX."

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=594976&lang=en

Hittills har bolaget utvecklats jämt och fint även om många aktieägare ligger på golvet med vitt skum i mungiporna över att det inte går fortare. Aktien kan omöjligen ta fart utan orderPM eller avtalsPM.

Tids nog kommer dessa PM och DÅ blir det schvung under galoscherna.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-26 10:05:05

När TT sa att de inte behövde göra någon nyemission, så tror jag det stämmer om man bara tar i beaktande att bolaget skulle kunnat driva verksamheten vidare med den befintliga kassan. Sedan är det så att Börsen ställer högre krav på den finansiella ställningen för att man ska få lista sig och det var av den anledningen som nyemissionen gjordes och inte för att C-Rad behövde pengarna. Visst kan man tycka att det TT sa var en lek med ord, men tack vare det så räddade han en hel del pengar åt oss befintliga aktieägare, så jag är i alla fall tacksam för hur han skötte det hela.

Om en del sedan tycker att TT inte går att lita på i något avseende efter detta så är det upp till dem. Själv tror jag inte TT upprepade gånger står och ljuger om att det ska medfölja en Catalyst till varje Elektalinac med respiratory gating. Jag har en känsla av att Elekta skulle bli förbannade om han stod och ljög om detta, så det är bara till att ha tålamod tills Elektaavtalet får fullt genomslag på orderingången, vilket kommer ske någon gång år 2015 och då innebär det garanterat en tresiffrig kurs.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 10:10:02

15 Snyggt !! herregud, Det lätt nästan som man kan ana att du äger aktier i firman.:-))))))))

.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-02-26 10:10:08

RALLY ;-)

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-02-26 10:27:04

#14 C-rad bör ha minst 20+mkr i kassan idag. Man hade ganska mycket kortfristiga fodringar också vid slutet av Q4. Runt 18mkr som rullar in under detta kvartal

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-26 12:06:03

Angående vad Tim sa på presentationen. Han sa inte att en nyemission inte var aktuell, han sa att kassan var starkt och att man på styrelsemötet innan presentationen inte hade beslutat om någon nyemission. Sen så visste han ju säkert såklart om att det skulle bli en riktad nyemission men oavsett så är det inget han kan säga på en presentation sådär, utan något som måste PM:as ut. Han kunde helt enkelt inte svara på något annat sätt än han gjorde, och han sa framför allt inte att det inte skulle bli någon nyemission.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 12:36:20

21 Rent Juridiskt kanske han inte sa det men poängen med frågan och det svar han gav var ju uppenbart ( vilket han själv måste förstått ) och så uppfattades det på alla forum också.

Ser ut som en AVApump idag, vi får väl se om penserdumpen kommer in till fikat och förstör ett sådant här rally men fortsätter det så här så kan man börja daytrada på allvar igen.

.

0
Ogilla!
44
Gilla!
2014-02-26 12:40:02

#22 just därför håller du på som du gör snackar bara skit för att göra småsparare nervösa så du kan daytrada.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 13:13:31

Rösta bort skräpsignaturer som thoman är min uppmaning

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 13:23:43

23 Adhd Skitsnacket får väl dom stå för som sagt att C-rad ska dra till himlen i princip varje dag under fyra års tid.

Det ända som c-rad dragit in under tiden är nyemissioner på löpande band, bara att hoppas det var den sista.

Tror inte det finns några småsparare kvar dessa tröttnade för flera år sedan :-))) Nä den går vi inte på utan det är ett gäng ihopkopplade mjölkmaskiner som kör C-rad idag.

.

1
Ogilla!
6
Gilla!
2014-02-26 13:27:22

Rösta bort skräpsignaturer som sopis är min uppmaning

.

0
Ogilla!
41
Gilla!
2014-02-26 13:33:05

Om jag köper hink och spade till er båda, lovar ni att sluta kasta sand på varandra då?

Det är samma färg på både hink och spade..

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 13:41:50

OK ska vara för din skull då money_maker. jag vill ha en orange.

.

0
Ogilla!
42
Gilla!
2014-02-26 13:46:36

Eftersom det är en C-radtråd finns det bara blåa ;)

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 14:05:18

29 Blått blir flott ;-) Undrar varför EPB tycker om rött? när det snart ska va grönt.

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-26 15:00:40

#21 Ja men han kunde ju inte svara på något annat sätt när det är en presentation som inte alla har samma tillgång till, det är mot regelverket. Man kanske inte ska klandra Tim, utan mer personerna som förvrängde hans ord här och på bs. Orkar bara inte med att folk känner sig svikna av Tim utan att förstå vad han kan och inte kan säga i en sådan situation. Vad hade du svarat på frågan Thoman?

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 15:07:57

31 Han kunde väl ha sagt något efteråt i alla fall eller vad tycker du?

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 15:31:51

Det är klart att thoman är besviken som tradar, de stora svängningarna uteblev.

Jag kopierar det jag skrev förut

Jag tycker C-rad skötte den riktade emission väldigt bra.

Pm efter börsens stängning, allt fixat innan börsen öppnar nästa dag. Hände ingenting med aktiekursen.

Hade det varit bättre att han gått ut med ett besked om nyemission när han presenterade Q4?

Hur hade kursreaktionen blivit då?

Förmodligen hade kursen rasat pga att marknaden blivit orolig över hur mycket pengar som behövs ta in.

Jag förstår att baissarn är besvikna på Tim Thurns sätt att sköta emission. Men jag som aktieägare tycker att det var ett lysande drag

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 15:57:13

Att de inte offentliggjort vilka de institutionella investerarna är och hur stor del de tog tycker jag är svagt.

I nästa ägarlista får vi se om de ljugit om det också.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 16:03:29

33 Jo jag förstår att du tycker det är kul med traditionsenliga nyemissioner det är bara att hoppas nästa inte ligger för långt bort, för det är alltid kul när det händer något när inte kursen drar :-).

.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 16:53:08

Det är ju rena rama nexamdraget idag, det blir nog handelsstopp snart :-))

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-26 17:42:20

Snart kommer alla superhaussare som sålt av för att haussa några andra småbolag att drabbas av panik när de ser kursen stiga i C-Rad. För givetvis tänker de ligga tungt i C-Rad inför listningen och GEMini-beskedet nästa månad.

0
Ogilla!
41
Gilla!
2014-02-26 18:15:30

#34 Vem har sagt att några institutionella investerare har tecknat?

0
Ogilla!
46
Gilla!
2014-02-26 18:18:49

Läste nu

"Aktierna har tecknats av såväl institutionella som privata investerare till ett pris av 16,25 SEK per aktie genom en bookbuilding-process"

Men det behöver ju inte vara någon annan än EPB som räknas som institutionell investerare och de har sålt en del. Resten kan ju vara privata bara. Det vet vi inte

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-26 18:30:28

Baissare kommer alltid att finnas. De är rädda att kursen ska dra iväg och att de sitter vid sidan om och tittar på.

Man får gärna kalla mig för haussare men som sagt, det jag lägger ut är intressanta inlägg som beskriver potentialen av C-rad.

Jag har självklart en hel del aktier i C-rad.

Tycker att det är ganska roligt att se att baissarnas inlägg är extremt tunna på konkret information. Men det kan jag förstå för det är inte lätt att svarmåla C-rad med korrekt info eftersom bolaget spelat ut så tunga kort till marknaden.

Det går inte att blunda för att:

Avtalet med Elekta innebär att VARJE gång Elekta säljer en Linac med RG så är det Catalyst som gäller.

Vi vet att Elekta säljer ca 350-400 linac/år, hälften med RG.

När Catalyst blir godkänd i Kina så är 175-200 Catalyst/år ett faktum.

Att avtalet med Elekta innebär att Sentinel kommer att vara standard i Elektas Accessystem.

Minst 50-75 sålda Sentinel/år.

Att GEMini snart är en färdig produkt.

Cablon kommer att sälja in GEMini till alla sina kunder som 100 till antalet. Plattan håller 24 månader, innebär att C-rad säljer 50 plattor/år bara till Cablon.

Sluttesterna med B2B-kunden kommer att ge minst 50 sålda enheter/år.

Summerar man det vi redan vet så ska kursen flerdubblas.

Listbytet medför att flera större spelare kommer att analysera bolaget och inse vilken potential som finns.

Som sagt, det är inte lätt för baissarna att svartmåla C-rad med korrekt info. Då måste de ta till extremt löjliga påståenden.

0
Ogilla!
42
Gilla!
2014-02-26 18:39:24

Om man ska vara realist så kan fortfarande mycket hända. Det kommer kanske inte sälja så mycket Catalyst som vi hoppas. Sentinel försäljningen i Kina påverkar kanske inte i den utsträckningen vi tror. GEMini får svårt att slå sig in på marknaden med den genomslagskraft vi räknar med.

C-rad har fortfarande mycket att bevisa. Jag tror på bolaget och ligger till och från all-in. Men det finns fortfarande en hel del som ska klaffa. Men potentialen är stor och jag hoppas det fortsätter i rätt takt.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 18:39:55

#35

Nu handlar det inte om det är kul eller tråkigt att C-rad gör en riktad emission för att uppfylla de ekonomisk krav som Stockholms börsen kräver.

Det handlade om hur man skött den riktade emission.

Jag tycker det var väldigt bra skött.

Jag hoppas/tror inte att det blir någon emission mer i C-rad. Hade bolaget behövt ta in mer pengar så hade man gjort det.

Signalen från bolaget är mycket positivt. De visar med den "lilla" utspädningen att de förväntar sig att det kommer att rulla in bra med pengar. Och det är inte svårt att förstå med tanke på de avtal som nu ska börja generera bra med pengar.

Men det är väl bara för dig, thoman att sälja dina aktier i C-rad och gå vidare, om du nu är så tveksam till bolaget och TT agerande, eller?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-26 19:11:31

Ja herregud vilka löjliga inlägg baissarna kommer med. Någon klagar på att C-rad inte säljer något. Faktum är att C-Rad är Sveriges snabbast växande medicinteknologiska bolag. Att i det läget klaga på att de inte säljer något är skrattretande.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-26 20:16:35

42 Jäpp sålde av i tradingpåsen men ökade en del i den långa påsen.

.

0
Ogilla!
44
Gilla!
2014-02-27 02:34:27

#44 hur långt vill du att kursen går ner så du blir nöjd? kanske vi slipper dig då? Eller så börjar du skriva att ojoj vad allt är bra i C-rad för då är du inne med det kapitalet du alltid velat?

1
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 08:33:24

45 Menar du långsiktigt eller kortsiktigt?

.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-27 08:53:14

Rösta bort thoman så vi slipper eländet!!!

3
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-27 09:12:22

Rösta bort sopis så vi slipper eländet!!!

.

0
Ogilla!
41
Gilla!
2014-02-27 09:16:59

Rösta bort alla inlägg som föreslår att man ska rösta bort nån.

(Inklusive det här ;-)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2014-02-27 09:52:26

Bara jag slipper hans efterblivna . så gör jag vad som helst... :D

Synd om "grabben".

.

.

.

4
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-27 14:33:45

Vilket tryck det är i raketen nu..........

.

0
Ogilla!
54
Gilla!
2014-02-27 14:42:53

Finns det inget annat c-rad forum som är lite seriösare där man skriver bara om man har nåt vettigt att komma med?

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-27 14:44:17

Rösta bort thoman med anhang så slipper vi problemet

0
Ogilla!
47
Gilla!
2014-02-27 15:03:06

lite från Elektas rapport

Favorable trend for Versa HD

Our most advanced linear accelerator, Versa HD¿, was launched one year ago. Sales has exceeded our expectations and Versa HD¿ now accounts for over 60 percent of our system sales in applicable markets in the US and Europe.

Sålt mer än dom hade räknat med.

Så att ja du blåa siffror är på väg.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-27 15:06:32

53

Thrögman är ingen man vill ha nära sig... haha!

Anmäler!

0
Ogilla!
49
Gilla!
2014-02-27 15:09:05

#42 Vadå bra skött emission?

De gjorde en emis bara. Vad var det för extra bra skött med det? :)

Jag tycker fortfarande det var en märklig emis. 11 milj kommer de ju inte långt med. Varför inte ta in mer?

0
Ogilla!
46
Gilla!
2014-02-27 15:17:12

#56 Enkel anledning att dom inte tog in mer. Dom behövde inte ta in mer än så , dom här pengarna behövde dom ha till listbytet i mars. Sen vet dom väl att 2014 kommer gå jävligt bra för dom så dom behöver inte ta in mer pengar.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-27 15:41:09

56

Det behövs inte. Det kommer ni att märka framöver. C-rad kommer förhoppningsvis att inleda att ge prognoser nu när man träder in på finlistan och då kan vi få se ett rejält uppställ bara på prognoserna...

0
Ogilla!
46
Gilla!
2014-02-27 15:45:37

#58 Sådär sa du till mig sist också när jag sa att bolaget behöver göra en emission.

1
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 15:53:38

#59 skribent Slakhane verkar oerhört intresserad av det lilla bolaget c-rad. Kanske dags att vikta om från

Fing till c-rad?

0
Ogilla!
49
Gilla!
2014-02-27 15:59:15

#60 Du vekar oerhört intresserad av skribenter rent allmänt. Ägna dig lite tid åt bolagen istället för att snacka skit om alla signaturer.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 16:00:15

Haha;-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-27 16:02:20

56.

Du har ställt frågan om emissionen flera gånger.

Du har fått svar varje gång, men lik förbannat envisas du med att ställa den frågan igen.

Inget illa menat, men snälla du, bespara oss dina senila funderingar.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-27 16:03:32

Ja Slakhane har man sett i trådarna ett tag... Oftast med ett ganska kritiskt öga, aktar dig så att du inte blir påhoppad! Eller så kanske du hoppar på...

C-rad ser stark ut!

Synd att Thrögman drar ner kursen bara, utan han så hade vi varit över 20 kr. Haha TOMTE! :D

0
Ogilla!
49
Gilla!
2014-02-27 16:03:48

Nja har aldrig fått svar..

1
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-27 16:05:56

Förslag till slake, testköp några c-rad runt 10 k på 18:-, vänta några månader och sälj på över 30:-, förhoppningvis hinner du i fing igen betydligt billigare kanske runt 20-30 spänn

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-02-27 16:23:04

Har du blivit rådgivare?

1
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-27 16:56:08

Skribent Slakhane, förstår att du hänger lite med huvudet nu när inte Fings aktiekurs levererar men det är inte försent att hoppa på en framtida vinnare

0
Ogilla!
38
Gilla!
2014-02-27 17:46:21

De behöver inte mer pengar för en listning på OMX är svaret slakhane.

Och för aktieägarnas bästa har man valt att minimera utspädningen? Det här svaret måste vara godtyckligt.

4
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-27 17:55:13

Rösta bort sopis med anhang så slipper vi problemebarnet

.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-02-27 20:20:48

Ja du är jätteduktig sopis.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-27 20:25:27

Tack käre Slakis

1
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-28 09:50:22

JoJo-rad :-))

.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-28 10:14:48

72 Hade det inte vart för den där trögman så hade vi passerat 30 för länge sen eller hur sopis

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-28 11:03:44

Spännande läsning hittad ute på nätet.

Triggers som bör detonera inom kort:

1.GEMini- Supertrigger nr 1 .

Testerna är inne i slutskedet och det som återstår är att se vilket filter som håller högst hållbarhet. Vi ska få mer info inom kort. Samtidigt ska man tillsammans med en B2B-kund, förmodligen Elekta gör tester tilsammans.

Tror inte folk förstår hur stor det kan bli.

C-rad gör bedömningen att de kan sälja 100-300 st/år beroende på vilken/vilka B2B-kunder man väljer.

2.Cablon.

130225 kommunicerade C-Rad att avtal tecknats med Cablon. Cablon har sedan 15-20 år tillbaka sålt ett detektorsystem inom EPID. Nu anser man att detta är omodernt och då vill man kunna erbjuda ett nytt system. Cablon har valt GEMini och det är nu detta system man skall sälja in hos befintliga kunder när de nu behöver nya detektorsystem. Tim Thurn berättade igår att Cablon väntar in OK från Salzburg, (se punkt 1) och mycket talar för att order finns men är avhängiga valideringen.

3. Order Catalyst HD.

I rapporten igår står det: ¿ Catalyst HD-systemet är ett nyutvecklat system som specifikt vänder sig till marknaden för stereotaktisk radiokirurgi och protonterapi. Denna kommande behandlingsteknik erbjuder en hög potential vid behandling av små tumörer som kräver en hög precision. Den viktiga USA-marknaden driver på efterfrågan av Catalyst HD. Catalyst HD kommer att frisläppas för kliniskt bruk i december 2013.

Med ett unikt arrangemang av flera 3D kameror och nyutvecklad programvara , är systemet överlägset för alla behandlingar där bordsrotation används¿

Tim Thurn berättade att 10 offerter är ute bara i USA och order förväntas innan årsskiftet. Prisbild ca.2 miljoner kr.

4 . Sentinel godkännande Kina.

Kina kommer bli en extremt viktig marknad framöver och det kommer troligtvis hända enormt mycket på denna spännande marknad. 1500 av 7000 utplacerade acceleratorer världen över finns förresten i just Kina.

Det har sålts både Sentinel och Catalyst till Kina men när godkännande erhålls från kinesiska SFDA så kan vi räkna med att försäljningen tar fart på allvar. Då kommer nämligen Elekta att standardmässigt erbjuda Sentinel med sitt Axesse system. Sentiinel har nu blivit Godkännandet i Kina .

4. General Electric

130218 pm:ades det om att Interface mellan C-Rad och GE utvecklas och Interfacet är releasat och i kliniskt bruk. Tim Thurn berättade att ett antal system redan är sålda till GE på lokal nivå men att förhandlingar på central nivå pågår. Detta gäller med andra ord OEM avtal, (serieavtal) och denna trigger skulle definitivt kunna konkurrera med GEMini om att vara den mest kurspåverkande triggern då ju GE är ett industriellt jättebolag och ett serieavtal skulle handla om mycket stora volymer

Vi står inför en underbar kursresa och den som ännu ej tagit en position uppmanas definitivt att göra detta !

Nytillkomna intresserade kan ju ta del av nedanstående aswell:

C-Rad själva ger ju inga prognoser som bekant, hittills vill säga men jag tror det kan ändra sig när man i mars tar steget in på finlistan. Här kommer dock min egen försäljningsprognos.

2015 tror jag vi uppnår en försäljning av minst:

100 Sentinel (kan enkelt uppnås via GE) ca. pris 800 000 kr

100 Catalyst (kan enkelt uppnås via Elekta) ca.pris 1,2 miljoner kr

100 GEMini (kombinerad dosimetri/bildplatta som kan bli en superhit) ca. pris 1,8miljoner kr

50 HIT System (via Cyrpa) osäker på prisbild men gissningsvis ca. 1 miljon kr

50 Smart Phantom RT (via Cyrpa) osäker på prisbild men gissningsvis ca. 1 miljon kr

20 Catalyst HD/PT (nya superCatalysterna) ca. pris 2 miljoner kr

Addera serviceavtal , dioddetektorer + en del annat runt omkring och vi får då en uppskattad omsättning på ca. 520 miljoner kr. Jag vet att C-Rad har marginaler på upp mot 70 % men jag lägger mig i spannet 60 %. C-Rad kommer då göra en vinst på ca. 310 miljoner kr. Räknar vi med ett P/E tal om 10 så har vi alltså då redan år 2015 ett bolagsvärde om dryga 3 miljarder kr.

Omräknat ger dessa siffror oss ett värde per aktie om ca. 160 kr. "

Aktien ser ju nästan sinnessjukt intressant ut :-)

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-02-28 11:04:10

GEMINI

Nu börjar marknaden så smått förstå att GEMini, ( äntligen får vi lov att säga) är på väg ut på marknaden.

VD orden igår ?After the successful result, we are starting confident in the next round of testing together with our partners in Salzburg. We are convinced the new detector, as the only detector on the market, will fulfill the high demands for use in imaging as well as for online dosimetry in advanced radiation therapy? bådar onekligen mer än gott.

Observera alltså att dosimetrifunktionen är 100% igt klar sedan tidigare och nu är alltså bilderna ?signifikant bättre?.

Som VD orden ovan säger så kommer alltså denna kombinerade bildplatta/dosmätare vara helt unik på marknaden och marknaden är också gigantisk men vad kan vi estimera i försäljningsväg ?

Självfallet kommer det vara en startsträcka innan volymerna kommer upp ordentligt men en försiktig prognos enligt min mening är 200 st enheter år 2015.

Bolaget själva säger att det tom kan handla om 100- 300 st/år beroende på vilken/vilka B2B-kunder man väljer. Då är har de inte räknat in avtalet med Cablon som har ca 100 kunder som de ska sälja GEMini till.

Vi har nyligen fått veta att den nya ?SuperGEMinin? kommer kosta ca. 1,8 miljoner kronor.

Vinstmarginalen kommer helt klart vara rejäl och jag räknar med åtminstone 1 miljon kronor i ren vinst per enhet.

Detta skulle då ge oss år 2015 en omsättning om 360 miljoner kronor och en vinst på 200 miljoner kr, observera ENBART på GEMini.

Applicerar vi ett PE tal på måttliga 10 och slår ut det på aktien så skulle detta vara värt drygt 100 kr på aktiekursen.

Addera sedan även en på sikt inte alls omöjlig större industriell GEMini tillämpning, se Vindfågels igår bifogade länk :

http://www.prweb.com/releases/2013/10/prweb11193501.htm

så kan vi nog enas om att det är en synnerligen intressant framtid vi nu går till mötes.

Att vi sedan har ett dussintal övriga triggers att se fram emot på Catalyst, Sentinel och Cyrpa sidan, ja det gör ju inte caset mindre intressant direkt !

Charls

BV är ändå runt 350 milj just nu. Det som krävs för det STORA lyftet är att GEMini blir helt klar och att det kommer ett OEM-avtal på plats. Då har de själva sagt att de räknar med att sälja 100-300 plattor per år bara genom ett avtal. Visst är det bra att det visas på tillväxt i försäljningen men den stora uppsidan ligger i detta.

Tänk er själva. MINST 100 plattor * 2 miljoner kr * 40% bruttomarginal ger en omsättning på 200 miljoner och en vinst bruttovinst på 80 milj. Om nu GEMini är så fantastisk som det spås så är det bara att öka på både antal och marginal. Lägg till övrig försäljning och det ser tämligen ljust ut.

C-rad har även sagt att man kan tänka sig flera B2B-avtal.

I ett drömscenario så har vi både färdig produkt, order + ett större avtal på plats inom två månader och då vette sjutton var kursen hamnar...

Jag frågade för ett par år sedan dåvarande VD, nu C-Rad nestorn Erik Hedlund om han kunde tänka sig att lista C-Rad:s produkter efter deras försäljningspotential. Jodå inga problem och överst på denna listan hamnade utan omsvep GEMini !

Den kombinerade dosimetri/bildplattan GEMini som kommer gå loss på ca. 2 miljoner kr har ett antal avgörande fördelar, förutom just kombinationsfördelen:

De viktiga parametrarna uppläsningshastighet, stråltålighet och oberoende av dos hastighet har visat sig vara bättre eller mycket bättre redan tidigare. Nu har C-Rad i simuleringar visat att ett installerat kopparfilter leder till förbättrad bildkontrast och upplösning och rimligtvis så bör det inte vara någon tvekan om att valideringen i Salzburg är en bekräftelse på det man redan vet, att GEMini nu är topptrimmad och därmed klar för en jättemarknad.

Ett antal offerter är redan ute och frågan är egentligen bara när vi får ett OEM avtal, (avtal om serieproduktion) med en av de stora aktörerna, exempelvis Elekta.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-02-28 11:07:35

59

Det jag sa var att det inte behövs någon emission för den dagliga driften. Att de tog in en liten summa pga listbytet har hela tiden varit en chans/risk som har funnits med. Som du kunde se på marknadens reaktion så var det väntat.

Som sagt - eftersom de inte behöver mer externa finansieringslösningar för den dagliga verksamheten så tog de endast in en väldigt liten summa. Givetvis med tanke på utspädningen. Helt korrekt.

Vi står nu inför ett kommande starkt uppställ, både på kort och lång sikt.

Mer kommer...

0
Ogilla!
40
Gilla!
2014-02-28 11:07:58

Intressant !

Hoppas det släpper snart, har handlat en del C-Rad på sistone så nu får kursen gärna gå bananas :)

Mvh KiloSEK

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-28 11:11:40

Tack för intressant inlägg, kul att få läsa positiva tanka om c-rad också :). Sen kan du ju lägga på Varian som jag tror kommer också ha en betydande påverkan på c-rad.

De har väl samarbeten på gång de också?

Mvh Gurkan

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-02-28 12:57:12

C-rad har så mycket mer att komma med.

Men om man bara tänker på det som är i stort sett klart.

1. Catalyst i alla Elektas maskiner med tillval RG.

2. Sentinel standard i Elektas maskiner axessystem, Kina.

3. GEmin är en färdig för försäljning vilken vecka som helst.

Parallellt sker sluttester med B2B-kund.

4. Cablon ligger i startgroparna att påbörja försäljning till sina 100 kunder. Väntar bara på klartecken.

DET HÄR ÄR I STORT SETT REDAN KLART!!

Sen finns det så många fler trigger.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-02-28 15:11:35

Kom igen nu då!

Lägg upp 5000 jämnt på 18:- så tar jag lite extra raddar till helgen!

Spabadshandling med ett par Newcastle är ett trevligt fredagsnöje :-)

0
Ogilla!
39
Gilla!
2014-02-28 15:51:39

Inte varit så aktiv på ett tag. Kul att se hur sopis och andra träter..det hör till. Kan meddela församlingen att jag återköpt C-RAD nu i veckan. GAV runt 18.

0
Ogilla!
41
Gilla!
2014-02-28 15:55:09

C-RAD är en aktie som är klar för uppgång. Det har tagit tid. Men nu färdiga produkter som säljer, avtal med marknadsledare worldwide, listbyte, nya pengar för listbyte etc..

Rek: köp här kring 18.

Mål: 18+18 före sommaren

4
Ogilla!
1
Gilla!
2014-02-28 15:57:02

Ja C-radraketen går som förväntat.

.

3
Ogilla!
0
Gilla!
2014-03-03 09:42:42

Ja raketen tuffar på idag med :-)))

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-03 09:46:19

Något fel måste det vara på dig.

3
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-03 09:50:52

Och fler fel på dej. Haka inte upp dej på EPB det blir nog bra ska du se.

.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
45
Gilla!
2014-03-03 10:50:11

Bevis på att du har tvångstankar thoman måste bara skriva skit. Det är illrött idag generelt på börsen

3
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-03 11:04:44

88an Nä jag skriver bara lite rött som det brukar vara i det här indexet ;-) upp med hakan nu adhd.

.

0
Ogilla!
42
Gilla!
2014-03-03 11:56:58

Kan man få lite hjälp här att bli av med skitsnacket...? ;-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-03 12:59:42

Själv hoppas jag att ett par stoploss löser ut. Har lagt ut ett par flytvästar på köpsidan så skräm upp varandra ordentligt nu.

2
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-04 09:12:10

Ja raketen tuffar på idag med :-)

.

1
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-04 13:13:58

Undrar om det inte är Potin som pympar den nu.

.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-03-04 16:11:14

Insidern Olle Stenfors tankar ytterligare 40000 styck;-)

http://www.c-rad.info/content.php?categoryID=17&parentID=0&pageID=295

0
Ogilla!
46
Gilla!
2014-03-04 16:17:16

94

Kan han behöva med sitt lilla pluttinnehav ;-)

0
Ogilla!
39
Gilla!
2014-03-04 17:52:31

undrar vad Thoman ska skriva nu?? jag gissar på att han skriver nåt i stil med njaa skit aktie skit ledning dom är dumma som köper dom kan ingetting bla bla.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-03-04 18:37:23

Inom kort är jag övertygad om att vi har 25 sek.

Mvh

4
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-05 07:52:33

96 Hur mår du ADHD?

.

2
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-05 09:18:17

Jo raketen tuffar på idag med ;-D

.

0
Ogilla!
42
Gilla!
2014-03-05 09:20:08

Lite Putinskräck..men idag blir det C-RAD dag och vecka och månad..

Kurs 18

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2014-03-05 09:32:00

Det är otroligt mycket som står för dörren och som jag skrev tidigare - snart har vi 25 sek.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-03-05 09:36:51

Bra! Då är vi två som tror på aktien. Bedömer att den drar idag och framåt. De nya pengarna som kom in på 16.25 utgör bara en liten del av totalvärdet så de påverkar inte, snarare stärker. Så klart. Exponentiell uppgång ser jag.

0
Ogilla!
45
Gilla!
2014-03-05 09:49:50

Tuffar på idag thoman..

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-05 09:54:37

103 Bra, ja epb säljer upp kursen :-) Håll i er nu tar vi hem 5%

.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-05 12:38:03

Snart är nog Gemini snart klar, kanske vi tror.

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-05 12:51:04

Nu är det inte långt kvar till vi förhoppningvis för ett listbyte som jag har argumenterat för väldigt länge. Det är värt oerhört mycket för oss investerare.

Får vi nyheten innan helgen?

0
Ogilla!
40
Gilla!
2014-03-05 14:03:42

Satan i gatan nu börjar det ju hända grejer och märk väl innan nyhetsstormen slår emot oss med full kraft. GEMini och GE är exempel på två tornados som kommer vispa upp kursen big time !

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-05 14:19:05

Som sagt - 25 sek i närtid.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-05 15:22:00

Känns som den börjar slakna en del trots dagens uppstånd

.

0
Ogilla!
40
Gilla!
2014-03-05 17:57:27

Den stannade av på en fin uppgång idag trots att den sjönk tillbaka lite grann. Vilket inte brukar vara helt oväntat när en aktie drar så.

Frågan är varför den stack? Var väl förvisso bara AVA o NON som fick bråttom in. Konstigt när man kunnat ligga och fiska på ~17 ett tag.

Hoppas på fortsatt uppgång i morgon och att vi får något slags stöd här vid 19. Hade också suttit fint om mer info kring listningen kommit innan helgen. Men enligt Tim på presentationen skulle prospektet vara klart till den 12:e. Men en överraskning hade inte suttit fel.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-05 18:12:16

Tror uppgången helt enkelt beror på att många som lättat sitt innehav nu vill in igen innan besked om listningen och GEMini kommer.

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-03-05 19:13:46

Kanske har missat denna länk men har ni läst dessa fina nyheter?

http://www.di.se/finansiell-information/telegram/?NewsId=d53d1218-05cf-4648-be94-98f53731702e

De har granskat gobitarna på first north.

Trevlig läsning!

Mvh Gurk

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-03-05 19:32:14

Jag läste något om det igår! Det stod väl i pappersupplagan av DI! Var det någon som läste vad som skrevs om c-rad?

0
Ogilla!
0
Gilla!
2014-03-05 19:41:08

Vill läsa, verkar så spännande!!

0
Ogilla!
37
Gilla!
2014-03-06 07:07:32

Stämmer detta så lär c-rad få en ljus framtid.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18486055.ab

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-03-06 12:12:49

Det stämmer! Och ja, C-rads framtid lär bli ljus! :)

0
Ogilla!
45
Gilla!
2014-03-06 12:23:21

#116 Och hur vet du att det stämmer???

ganska typiskt AB att skriva biff är lika farligt som att röka.

Tro inte på allt ni läser.

0
Ogilla!
5
Gilla!
2014-03-06 14:40:02

Eftersom jag är kunnig inom ämnet. Rött kött är extremt svårsmält och ca 10 % av köttet vi äter kommer ner osmält i tjocktarmen.

Där bildas bakterier och nitrosaminer, höga kvävehaltiga ämnen, i tjocktarmen som kroppen uppfattar som fiender och det skapar obalanser. Det kan leda till ­inflammationer i tarmen och i slutändan cancer.

Absolut lika farligt som rökning men i så fall gentemot coloncancer och inte lungcancer som rökningen skapar.

Vad har du läst? Fördjupning av Aftonbladet historiska innehåll - 5p?

Gå lägg dig! Du är lika intressant som en tom kaffekopp.

Förresten, hur ligger det till med C-rads kassa? Ska du inte ställa samma intellektuella fråga som vanligt? Haha!

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-03-06 14:47:51

Aha då ska jag rekommendera mina ungar att börja röka och bli veganer.

0
Ogilla!
52
Gilla!
2014-03-06 16:44:19

Ser ju bra ut detta. Från 18 till drygt 20. Ser inte ut att bli någon normal tredagars rekyl. Så åter över 20 idag eller imorgon för snabb färd vidare uppåt är tron (19.60).

0
Ogilla!
47
Gilla!
2014-03-12 16:51:18

Har sålt allt idag. Dagens besked var inte bra..(kring 19)

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
52
Gilla!
2014-03-12 16:53:54

#121 Behöver du skriva samma budskap i alla strängar?

0
Ogilla!
41
Gilla!
2014-03-12 16:57:30

#122 Ja för det rör C-RAD. Och anledningen till att du är så alert på att kommentera detta är...?

0
Ogilla!
47
Gilla!
2014-03-12 17:05:35

Ja nä, ingen anledning

0
Ogilla!
45
Gilla!
2014-03-12 21:50:19

Jag har nite sålt något idag eftersom det inte påverkar bolaget i sig.

Dock tråkigt att tidpunkten skjuts framåt och enligt Tim så var datumen han angav i presentationen preliminära.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2014-03-13 11:21:05

Man börjar undra om EPB går Elektas ärenden eller c-rads? Dom har dumpat och dumpat nästan varje dag fast dom av alla borde veta vad det är som händer inom c-rad då dom är anlitade av crad. Så jag tror att dom har försökt pressa kursen inför ett uppköp av elekta. Listbytet tror jag också Elekta satte käppar i hjulet så inte kursen skulle gå upp.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.