Grupp: Huvudforum

C-Rad - 100% till ESTRO 19 april möjligt!

0
Ogilla!
83
Gilla!
2013-04-05 00:26:22

C-Rad - Lyckad nyemission - stark kassa.

Läget nu efter kraftigt övertecknad ne är mycket positivt är i underkant.

Att man kan komma in på kurser under 30 SEK fortfarande är otroligt med tanke på vad som nu är på gång! Kassan har nyligen fyllts på med ca 40 MSEK och är nu mycket stark.

C-Rad har stadigt byggt upp företaget och skrivit avtal efter avtal med världsledande bolag inom strålterapi. Det har tagit tid och vi har fått vänta länge på att det ska komma igång i den takt vi velat se.

Tillväxt och kassaflöde banar väg för stor uppvärdering.

Det är först nu på allvar C-Rad växlar upp tempot. Nya faktorer som kommer att göra C-Rad till en fantastisk placering på några månaders sikt:

* Q4-rapporten för 2012 visade för 1:a gången ett positivt kassaflöde. Det är mycket imponerande då de stora avtalen inte bidragit än, de kommer nu!

* Orderstocken är på ATH-nivå. I prospektet meddelades det att det fortsatt på ett positivt sätt även i q1.

* Förvärvet av Cyrpa är ett genidrag av C-Rad. Cyrpa har försäljningskanaler över hela världen och levererar produkter till både Varian och Elekta. Cyrpa hade för 2012 en omsättning på 6 MSEK, men inför (!) 2013 var orderstocken redan 10 MSEK! Ett nytt och mycket snabbväxande bolag tack vare sin spetsteknologi inom positionering.

* Cyrpa har fler produkter färdiga att lansera under 2013.

* C-Rad och Cyrpa har redan satt igång utvecklingen av gemensamma produkter inom såväl CT- som linac-rum. I CT-rummet kommer dessa lanseras redan under q2.

* Cyrpa kommer att bidra positivt till C-Rad´s resultat redan under 2013.

* C-Rad presenterade nyligen ett avtal med GE inom 4DCT för Sentinel. Där har tidigare GE använt sig av RPM-systemet från Varian. Efter att ha avbrytit samarbetet med Varian vill nu GE istället använda Sentinel inom 4DCT. Den validering som genomförs kommer snart att vara klar och då är det Sentinel som levereras i samtliga fall där Varian´s system tidigare levererats.

GE är totalt dominant inom CT med en världsmarknadsandel på 38,5% och levererar upp till ca 500 system/år. Sentinel kommer att användas på en betydande del och jag tror att 100 st Sentinel/år kommer att vara lågt räknat!.

I domen mot LAP där C-Rad segrade stod det att läsa för Sentinel att vinsten för C-Rad var ca 300 000 SEK/Sentinel, trots distributörsrabatten till LAP på ca 30-35%! Det gick också att utläsa att den absolut största vinsten, ca 81%, gällde för mjukvaran. Inom 4DCT lär då vinsten bli större.

Det är alltså lätt att inse att just detta avtal med GE för Sentinel kommer att kunna motivera en betydande del av C-Rad´s värdering idag. Alltså via den produkt som anses ha lägst potential av C-Rad´s produkter.

Lägger man till övrig försäljning av Sentinel så kan man räkna hem hela C-Rad´s värdering på bara denna produkt.

* Punkten gällande C-Rad/Elekta kan bli mycket lång då den är bevis för kvalitén på C-Rad´s produkter. C-Rad har avtal/samarbete med Elekta för samtliga sina produkter!

+ Sentinel kommer att presenteras i gemensam lösning mellan C-Rad/Elekta under ESTRO inom 4DCT.

+ Detsamma gäller för Catalyst. Gemensam lösning mellan C-Rad/Elekta kommer att presenteras under ESTRO.

+ Catalyst valdes av Elekta som standard (!) för bolagets olika acceleratorsystem där Free Breathing Gating, andningsstyrd strålbehandling kommer att tillämpas.

+ Versa HD från Elekta presenterades nyligen som framtidens system inom strålbehandling. Jag tror att varenda Versa HD som lämnar Elekta kommer att utrustas med Free Breathing Gating OCH därmed inkluderas 1 st Catalyst till samtliga leveranser med denna funktionalitet.

Helt enkelt en fantastisk potential för C-Rad/Catalyst mot Elekta som kommer att bli en realitet. ESTRO som sagt!

+ Även GEMini är nära det definitiva genombrottet. De sista justeringarna är genomförda och nu kommer bevisen inom kort.

GEMini har utvecklats i Salzburg på Elekta´s referensklinik och på Elekta-linac med löpande rapportering till - just det: Elekta!

+ Troligt att Versa HD från Elekta kommer att utrustas med GEMini.

* Avtal med Carbon/TheraView angående GEMini. Gemensam produkt inom Dosimetry är på gång OCH dessutom får Carbon rättigheterna att sälja GEMini ED som bilddetektorplatta till Benelux-länderna.

Detta innebär att Carbon lämnar sin sedan 20 år tillbaka egna EPID-platta och kommer nu enbart att erbjuda sina kunder GEMini ED när dessa skall byta ut sina EPID-plattor!

Detta ger 2 mycket viktiga signaler:

+ GEMini är färdigutvecklat och så pass bra att avtal nu ligger för dörren. Carbon hade aldrig skrivit avtal för GEMini ED om inte systemet är tillräckligt bra. De sista justeringarna HAR gjort susen och det är ett stort genombrott som nu gör GEMini till en kommersiell produkt.

+ GEMini har inta bara en marknad inom nytillverkning av strålterapisystem! Begagnatmarknaden öppnar upp sig iom detta avtal med Carbon. Enbart Carbon har ca 100 system installerade med sin EPID-variant, nu är denna för gammal och då kommer nu Carbon att erbjuda sina kunder enbart GEMini!

* Mycket positivt är också det att C-Rad nu erhållit ca 40 MSEK, vilket stärker kassan på ett mycket starkt sätt. Kassan är nu oerhört stark och som sagt så visades ett positivt kassaflöde för 1:a gången i senaste rapporten. Detta positiva kassaflöde kommer att bli mycket starkare och större framöver under 2013.

Sammanfattning. ESTRO stor trigger. Uppköp närmar sig.

Sammanfattningsvis så är läget i C-Rad nu mycket bättre än det någonsin tidigare varit. Låg kurs samtidigt som en rad mycket viktiga avtal/faktorer enligt ovan inträffat.

Jag ser ESTRO som inleds den 19 april som den största milstolpen i C-Rad´s historia, hittills. Där kommer marknaden att inse att C-Rad blir att räkna med på allvar nu.

Samarbeten med världsledande bolag inom strålterapin, inkluderat världens totalt sett 4:e största företag GE imponerar stort. Samarbetet med Elekta är enormt imponerande där samtliga produkter ingår.

Detta väcker också frågan:

Hur lång tid innan ett bud kommer på C-Rad?

Jag tror att det finns flera intressenter och att det närmar sig. Tror att det redan under 2013 kommer att göras försök till uppköp. När GEMini snart presenteras som bästa alternativet alla kategorier så är det nog flera stora bolag som vill vara med i budgivningen.

Dagens kurs på 19 SEK är en otrolig möjlighet att komma in på en nivå då bolaget står inför sin största uppvärdering någonsin!

När Catalyst skulle presenteras på ESTRO i London maj 2011 så drog kursen från låga 20 till 42 SEK. Vid det aktuella tillfället så var försäljningen minimal och förlusterna tydliga i varje rapport. Ändå steg värderingen långt över vad den är idag.

Nu är läget som sagt ett helt annat och kassan stark samt att bolaget nu genererar ett positivt kassaflöde. De stora avtalen enligt ovan öppnar upp för mycket hög tillväxt och vinst redan 2013.

Jag tror att kursen når 40 SEK runt ESTRO, kanske före mötet. Efter ESTRO räknar jag med att vi går mot 50 SEK i takt med att stora nyheter kommer den närmaste tiden. Jag tror vi nått 50 SEK till bolagsstämman den 31/5.

Mitt redan mycket stora innehav har under ne blivit ännu större och nytt kapital har gjort att jag kunnat köpa även denna veckan. Nu är depån välfylld och jag har aldrig varit mer optimistisk än nu, C-Rad kommer att bli en lysande investering de närmaste månaderna liksom även på längre sikt.

Men den stora och snabba uppvärderingen från dagens 19 SEK till 40-50 SEK kommer troligtvis att gå mycket fort.

Det känns otroligt kul och inspirerande att vara med nu inför de stora händelserna efter att ha följt C-Rad sedan 2007. Nu kommer omsättning och vinst att visa sig i form av mycket starka siffror.

Mvh

0
Ogilla!
115
Gilla!
2013-04-05 07:48:03

Tack för ett mkt informativt och intressant inlägg, som vanligt Markin!

Ja, har man följt bolaget under lång period och nu även varit på de senaste informationträffarna, borde man vara klar på åt vilket håll det lutar. C-rad har aldrig stått med ett så brett och unikt produktprogram som de nu gör, vilket naturligtvis skickar ut uppköpssignaler till många intressenter.

Det som dock förbryllar mig är att så få aktieägare verkar ha notera detta med tanke på att kursen fortfarande ligger där den ligger. Förhoppningsvis är detta just nu bara ett tillfälligt problem pga likviditetsbrist, för det ligger väl i alla vi aktieägares intresse att vi signalerar utåt, via aktiekursen att, kom gärna med ett bud men under den här nivån ...... kr är vi inte intresserade!

Mvh

0
Ogilla!
75
Gilla!
2013-04-05 08:25:52

Nu prick två veckor kvar !

Nu är det endast två veckor, (10 börsdagar) innan jättemässan Estro slår upp portarna i Geneve.

Kommer dom nyheter som jag räknar med, (se tidigare trådar) så står bolaget inför en rejäl uppvärdering.

Kika på nedanstående länk och scrolla ner till exhibitionguiden på s 282. C-Rad, (nr 2900) har en monter centralt placerad nästan i direkt anslutning med Elektas jättemonter, (nr 3400). Notera även att C-Rad:s nyförvärvade bolag Cyrpa International, (nr 3000) har en egen monter i C-Rad:s monterkomplex.

Spännande tider som stundar onekligen !

http://www.estro-events.org/ESTROevents/Documents/FORUM_prog_book_APPROVAL.pdf

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 08:49:27

#1

Tycker att kursen visat otrolig styrka under emissionsprocessen och att avsluta med en uppgång på 4,4% sista likviddag när omx samtidigt går ner 1,7% är extremt starkt.

Från idag och framöver håller jag med dig om att kursnivån bör signalera att det inte är lönt att ens fundera på några skräpbud. Det tror jag vi kommer att få se också de närmsta veckorna, särskillt de två närmsta fram till ESTRO.

Som jag skrev igår så anser jag att kursen nu efter emissionen ska ligga på nytt ATH. Förutsättningarna för bolaget har bevisligen aldrig varit bättre.

0
Ogilla!
75
Gilla!
2013-04-05 08:51:57

#3

Väl talat!

Nu kör vi!!!=)

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:01:59

Nu ser vi 22 i köpspalten :D

De som vill in nu får betala en aning mer än 12 kr... :D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:02:40

Det är bara att tacka och ta emot för att det fortfarande är många aktieägare, som inte förstått vad som är på gång med Elekta i och med Estro (alla sitter ju inte och läser aktiechattar).

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:05:06

Det står nu skrivet att C-rad närmar sig ett enormt genombrott. GEMini kommer att slå alla med storm och det är nu bara veckor kvar tills vi har sista pusselbiten. Fattar folk inte den potentialen som föreligger?

Lätt att vi är över 30 efter estro kanske till och med 40.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-05 09:32:30

Väl skrivet Markin. Skriver under på alla punkter. Förutom att det handlar om Cablon Medical och inte Carbon. :)

Ser verkligen fram emot Estro, minst sagt spännande...

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:44:29

kursen och omsättningen kommer explodera idag. Många som inte fått tänkt tilldelning kommer köpa stora mängder!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:49:07

#9

Det intressanta är att en del envisas med att ge bort sina aktier under 20kr :-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:50:55

vissa är helt enkelt envisa av naturen men de lär sig så småningom av erfarenhet:)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:54:44

Alltid psykologiska motstånd vid jämna tiotal. När 20 bryts lär det gå fortare.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:58:01

nu kommer explosionen, ladda upp med chips och luta er tillbaka:)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 09:59:17

var bara lite psykologiskt spel innan nu börjar klappjakten på aktierna först till kvarn får billigast mala:)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 10:01:28

Det härliga är att kursen ska upp 2-3kr till för att enbart komma tillbaka till nivån innan emissionen medräknat utspädningen. Då har inga av PM:en efter emissionen räknats med i ekvationen eller att kassan fyllts. :-) Sedan kommer då ESTRO om två veckor, verkligen ett synnerligen trevligt läge :-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 10:26:01

når vi en miljon omsatta aktier idag, tror det. Nu kör Avanza lite rävspel:)

0
Ogilla!
57
Gilla!
2013-04-05 10:28:46

undra just hur listig den där Ava lirarn är som bara vräker ut sina aktier, han bör väl vara tom snart ?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 10:29:30

tom i skallen?:)

0
Ogilla!
82
Gilla!
2013-04-05 10:40:39

18

Jo och tom på C-Rads...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 11:13:41

Vet ni när handeln med överteckningsaktier startar? Vad tror ni om dagen det börjar?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 11:58:25

#20

Överräckningsaktierna kommer inte gå att handlas med. De kommer konverteras till vanliga aktier i slutet på april tillsammans med vanliga BTA.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 12:53:25

När vi gick över 20 kr idag, så var jag säker på att vi för sista gången sett kursen under 20 kr. Nu är vi under 19 kr! Helt fantastiskt att bolaget kan värderas klart under vad vi gjorde innan emissionen, trots att bolagets kassa nu stärkts med 30 Mkr plus 29 % av aktierna i Cyrpa plus framstegen med Gemini plus Elektaavtalet plus vad vi kan förvänta oss för nyheter på Estromässan om två veckor.

Givetvis kommer kursen ganska snabbt korrigeras uppåt för dessa tillkommande värden. Men, man kan inte låta bli att förvånas över vilka sanslösa köptillfällen nyemissioner ibland kan medföra.

För övrigt undrar jag om någon här handlat i aktien idag. Själv har jag det inte, så jag kan inte se om det nu har kommit in robotar i handeln, men jag tycker mig se saker som talar för det.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-05 14:24:27

Jag har handlat.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 15:03:08

#23

OK, ser inga tecken längre på robothandel... Men, märklig handel är det. Vilka är det som säljer idag till dessa priser?

0
Ogilla!
88
Gilla!
2013-04-05 15:44:21

Kan meddela att även jag köper C-RAD idag.

0
Ogilla!
89
Gilla!
2013-04-05 16:12:20

GAV 19

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 16:45:05

Helt rätt!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 16:57:11

Att folk köper kan jag förstå.. men vem säljer på de här nivåerna? Att det finns några kortsiktiga stollar kan jag förstå, men så här många? Helt sanslös handel idag.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 17:07:32

Tycker Avanzas handel idag liknar tvångsförsäljning. Kursen var påväg över 20 när någon på ava plötsligt började sälja ner kursen.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 17:22:44

Ja det var absolut någon som var tvungen att få loss kapital. Synd för den personen och bra för oss andra :D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 17:23:13

Idag är väl 3:de största omsättningen någonsin i C-rad

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 17:29:15

#32

Jo, och idag som man trodde skulle bli en lugn dag med få säljare och stigande kurs under låg omsättning.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-05 17:46:50

Blev istället stigande kurs under gigantisk omsättning. Hade inte avanza pöjken skänkt ut aktier så hade vi varit uppe kring 21-22.

En fråga och bli inte arga nu men det är inte Markin som har sålt av en del idag? Har för mig att han har sagt att han använder sig av Avanza och eftersom han la ut en lång harang tidigare idag/natt på ett flertal forum så blir i alla fall jag skeptisk.

Skitsamma. Bara en tanke. Jag tackar och tar emot! :D

Nästa vecka passerar vi 20 för gott. Det räcker med en vindpust från Eriks håll och kursen kommer åka upp mot 25. Garanterat.

Trevlig helg!

///Sharkslayer

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-05 18:17:42

Ha ha det är så här det går till i denna aktie.

Grattis till köpet på 19,90-20,10.

0
Ogilla!
84
Gilla!
2013-04-05 22:09:49

29

Tror som du att nån överbelånad tvingades skicka ut en hel del...

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-04-06 00:21:52

#35

Sicka sviskon. Nästan så att man tycker synd om dem.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-06 09:17:00

Det var grym omsättning förbi 19 och upp över 20kr med i princip endast avslut mot säljsida. Sedan vid 10,30 börjar plötsligt ava trycka ut aktier rakt ner.

Det är alltid några som vill eller måste sälja, det intressanta är hur marknaden sög upp säljtrycket. Nu har vi haft två dagar då omx gått ner ordentligt och C-Rad samtidigt gått upp. Trots likviddag m.m.

Om inte omvärlden fullständigt kollapsar kommer aktien att gå upp för var dag fram emot ESTRO.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-07 14:25:28

Läs Aktiesiarens inlägg idag på aktieexperterna.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-07 18:33:27

Håller med!!! Ser onekligen bra ut. Gillar hans sätt att skriva! Inte så lite positiv heller :D Det faller i alla fall mig i smaken :D

Jag tror vi kan få se lite goda nyheter den här veckan! Lägger in hans text här under.

///

Betydande kurslyft väldigt nära!

Det som nu händer i och omkring C-rad är oerhört intressant. Alla olika delar och scenarion som vi hoppats på under ett antal år börja nu helt falla på plats. Det syns och hörs på alla som är initierade i bolaget och branschen. Den ofantliga överteckningen på 366%!! är ännu ett tydligt tecken på att detta är ett faktum.

C-rad går nu in i den här högexpansiva fasen med en stabil och stark kassa. Ca 42 MSEK. (- ca 10 MSEK för förvärvet) kom in via NE. Att satsa, expandera och att leverera stora volymer kräver också stora resurser. Det har C-rad nu. Erik vet att det är stora orders på gång och det gäller att leverera när orders dimper ner.

Vi står väldigt nära ett x antal större OEM-avtal som kommer att generera stort positivt kassaflöde till bolaget redan under 2013. Då pratar jag främst om:

- Avtal med GE inom 4DCT är redan undertecknat. Vi väntar nu på besked om avtal angående Sentinels integrering och serieavtal. Att Sentinel tar över efter Varians RPM system är jag tämligen övertygad om. När marknaden får detta svart på vitt så är en kraftig uppgång en självklarhet. Här ser jag en potential på ca 200 system per år!!

- Jag tror även på en lösning mellan Elekta, C-rad och GE inom 4DCT. Har haft en ständig mailkontakt med Erik inom området och enligt honom så finns det "inga officiella samarbeten" mellan Elekta och GE idag... Att Elekta och GE kommer använda sig av Sentinel är redan klart men ett ökat samarbete vore inte speciellt dumt. GE är en gigant.

- Elekta-avtal angående Catalyst inom andningsstyrd strålbehandling är klart. Här väntar jag mig avtal inom kort. Interfacet är på g enligt uppgift och snart stundar Estro.

- GEMini avtal. Enligt uppgift från Erik så är det serie-avtal som gäller och han har nämnt någon större aktör som intressent. Det är inte direkt att skjuta från höften om någon säger "Elekta".. GEMini är och kommer att vara en guldgruva. Jag har en del kontakter i branschen och de som alla vet om och talar om är GEMIni. En del vet inte vilka C-rad är när man nämner bolaget men GEMini har de hört talas om. Jag är säker på att Erik kommer att leverera ett avtal i stortsett samtidigt som de släpper bomben om att den sista justeringen av ramen är färdig. Det är alltså inga stora saker som ska fixas. Jag tror att vi har svaret i månadskiftet april/maj. Ska vi gissa att kursen då står i 40 kr.

ESTRO mässan som pågår 19-22 april är en ljuspunkt som kommer att smaka mumma. Här kommer stora saker att presenteras, speciellt i samarbetet Elekta och C-rad. De har montrarna jämte varandra och ska enligt uppgift köra en del visningar tillsammans. Versa HD är på plats men vilken bildplatta som ska användas är inte klart...

Vi väntar även på interfacet för Catalyst...

Jag har aldrig tidigare ägt så här många aktier i bolaget och är helt övertygad om att det är en rätt satsning. Allt står framför våra fötter, vissa vägrar dock att se det. Jag tänker inte missa det här tåget. Kom ihåg att vi var uppe på 26 kr innan NE och det med en skral kassa och utan Cyrpa, avtal Elekta/Catalyst och inte heller positiva besked från GEMini!! Jag köpte mina sista 20 k aktierna i fredags för ca 19 kr och jag kalkylerar kallt med en fördubbling inom 30 dagar.

Orders kan komma när som helst och min manliga intuition (läs kontakter) säger mig att det redan nu har sålts en del...

Det som nu håller på att hända är unikt och tydligen är det fler än jag som har insett möjligheterna, 366%!

Det finns även en del bonusar att lägga in i kalkylen. Ett uppköp, som jag har varit flitig förespråkare för, kommer allt närmare. Det är oundvikligt och kommer att ske. Frågan är hur, när och vem. GIvevis även hur mycket... Jag tror att Elekta skulle kunna erbjuda och få igenom ett bud kring 70 kr per aktie under 2013. Väntar de dock till 2014 så kommer de inte under 100 kr per aktie.

Utsikterna för bolaget är enorma. Har sällan skådat ett bättre köpläge.

Mvh AktieSiaren

/// Sharkslayer

0
Ogilla!
62
Gilla!
2013-04-07 20:03:30

Denna vår kommer gå till historien som tiden då "Allt" eller åtminstone väldigt mycket händer.

Bli inte förvånade om 50 kr inte stoppar vid tiden för årsstämman sista maj.

0
Ogilla!
65
Gilla!
2013-04-07 20:30:32

Vi får hoppas att alla pusselbitar faller på plats nu(= Då tror jag på en mycket ökad kurs framöver(=

0
Ogilla!
87
Gilla!
2013-04-07 23:54:15

AktieSiaren

Helt enligt min uppfattning också. Jag har följt C-Rad sedan 2007 och det vi nu ser är ett helt unikt läge.

Aldrig tidigare har C-Rad stått inför ett så stort kurslyft som bolaget nu gör. Avtalen med de stora giganterna är många och C-Rad har etablerat dessa avtal och samarbeten med alla stora bolag inom branschen. Tittar man på det för varje produkt så ser det ut enligt följande när det gäller avtal/samarbete:

Sentinel:

Elekta - Skall levereras som standard i Kina till samtliga

Axesse-system, godkännande klart inom kort.

Elekta - Skall tillsammans med C-Rad presentera en lösning

inom 4DCT. Att Elekta tillsammans med C-Rad tar

fram en lösning inom 4DCT visar hur viktigt området

är på väg att bli inom strålterapin.

Elekta - Standard till systemet Hexapod EVO.

GE - Världens största bolag inom CT, datortomografi.

Marknadsandel på 38,5%, 2010 var intäkterna hela

1,5 miljarder USD inom CT!

Efter att Varian inlett samarbete med konkurrenten

Siemens så har samarbetet mellan GE/Varian

avslutats. GE måste ha ett nytt system till 4DCT och

har nu istället för tidigare Varians RPM-system nu valt

C-Rad´s Sentinel. Mycket stora volymer väntar. Snart

kommer ordrar in löpande. Kan mycket väl handla om

100-200 Sentinel/år. C-Rad hade gentemot LAP en

vinst på 300 000 SEK/Sentinel trots distributörsrabatt

på 30-35%! Detta ÄR ett stort genombrott för C-Rad.

Siemens - 4DCT.

Philips - 4DCT.

Toshiba - 4DCT.

Catalyst:

Elekta - Standard för alla system med Free Breathing Gating.

Förmodligen den viktigaste funktionaliteten framöver

inom strålterapin. Gemensam lösning presenteras på

ESTRO. Kan mycket väl vara med på 100% av alla

Versa HD, Elektas nya super-system.

Varian - Avtal klart tidigt och minst 25 Catalyst är levererade.

Varian är störst i världen och interface mot TrueBeam-

systemet kommer. TrueBeam = Varians storsäljare.

Civco - USA-bolag som vill använda Catalyst. Årlig volym på

50 st troligt.

GEMini:

Elekta - GEMini utvecklas på Elekta-linac och på Elekta´s

referensklinik i Salzburg. Exakt samma tillvägagångs-

sätt som med Catalyst. Där skedde utvecklingen på

Elekta´s referensklinik i Seattle, sen presenterades

Catalyst som standard. Tycker att det är helt uppenbart

att detsamma gäller för GEMini. Tror att Elekta är nära

att ta in GEMini.

Elekta - Har goda skäl att tro att Elekta kommer att använda

GEMini till sitt nya system Versa HD. En fantastisk

trigger som kan ge 10 SEK på kursen. Det skulle

bekräfta att GEMini blir en framgångssaga iom det

teknikskifte som då stundar då man går ifrån de

gamla Kiselbaserade systemen.

Cablon - Först ett LOI-avtal och sedan ett definitivt avtal. Detta

i anslutning till att C-Rad bekräftar stora genombrott

för GEMini. Bevis är utlovade i form av bilder från

GEMini i klinisk drift.

Förstår inte att marknaden inte inser vad som är på

gång!!

Cablon hade aldrig skrivit under detta avtal om det

fanns något tvivel ang GEMini, då hade man ju väntat

in bevis för att GEMini är redo att lanseras.Dessutom

kommer Cablon som enda alternativ erbjuda GEMini

till sina kunder när Cablon´s numera nedlagda

EPID-system skall bytas ut! En stor marknad inom

begagnade strålterapisystem öppnar upp sig.

Cablon har själva levererat 100 system som nu skall

bytas ut löpande.

Tänk då på alla andra av de 7000 accelleratorsystem

som finns utplacerade runtom i världen. En bråkdel

av dessa skulle innebära mycket stora intäkter för

C-Rad då GEMini kan ersätta de gamla systemen!

IBA - Världens största inom Dosimetry- LOI-avtal.

XX? - Ytterligare ett LOI-avtal har kommunicerats för en

konfidentiell aktör inom Dosimetry.

GEMini har redan imponerat på världens stora aktörer inom strålterapi och det lär bli ännu intensivare när nu stora genombrott bekräftats.

Dessutom placerade C-Rad nyligen Kristofer Maad som VD för C-Rad Imaging, avdelningen för GEMini. I PM om detta nämns att Maad "varit viktig för kommersialiseringen av både

Sentinel och Catalyst"!

Detta om något sänder ju ut en tydlig signal om att avtal/ordrar är på gång även för GEMini. Så mycket som jag följt bolaget och under så lång tid så kan jag säga att jag är helt säker på att just placeringen av Maad som VD på Imaging innebär att vi snart ser ordrar för GEMini.

Ett PM som bekräftar avtal/samarbete för GEMini med exempelvis Elekta och att nu GEMini kommersialiseras skulle vara värt 100%-ig uppgång från dagens nivå på 19 SEK.

GEMini är så pass oerhört värdefullt när systemet kommer ut OCH det GÖR det!

Under alla år jag följt C-Rad så har många kontakter och ledande inom strålterapin sagt att GEMini lanserad är detsamma som ett "teknikskifte" "paradigmskifte" "kassako" "kioskvältare" mm.

Dessutom har det talats om att när C-Rad lanserar GEMini på marknaden så lär uppköpsbuden inte dröja länge.

Med välfylld kassa och förvärvet av Cyrpa som kommer att ge ett positivt bidrag till resultatet redan för 2013 så kommer snart en mycket stor uppvärdering inledas.

Vid ne-besked var kursen 25-26 SEK, omräknat idag ca 23 SEK. Nu har C-Rad kommunicerat flera goda nyheter samt ett positivt kassaflöde för första gången i bolagets historia. Detta är mer än väl värt kurser upp mot 30 SEK.

Dessutom tror och räknar jag med mycket positiva besked innan och under ESTRO som inleds den 19 april.

Efter ESTRO tror jag kursen kan gå mot 50 SEK.

Jag ökade på mitt innehav under veckan då jag inte fick hela den tilldelning jag önskat i ne. Nu har jag inga mer likvider att handla för, ej heller annat att sälja av. Jag gick ur allt inför denna ne som inneburit rena "bjud-läget"!

Min depå har aldrig tidigare varit så fylld med C-Rad-aktier. Att det dessutom är så orimligt låg kurs gör ju att potentialen är enormt positiv på både kort och lång sikt.

I fredags omsattes nästan 500 000 aktier och nästan allt över 19 SEK, intresset finns samtidigt som nu säljtrycket borde vara obefintligt.

Varför sälja något nu? När det stundar en rad positiva nyheter, varav några som kan betecknas som mycket stora genombrott.

Mvh

0
Ogilla!
85
Gilla!
2013-04-08 08:21:45

Nerräkning påbörjad !

Nu blott 9 börsdagar kvar innan en garanterat kurslyftande tillställning slår upp portarna. Håll i hatten fredag den 19:e i Geneve lär det smälla till bra gott folk !

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 08:53:07

Idag kommer vi sluta en bra bit över 20 kr.

Hmm, verkar som Avanzalirarn har några till som han måste tvångssälja, men han kan inte hindra den ofrånkomliga uppgången särskilt länge till.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
93
Gilla!
2013-04-08 09:07:35

44

Jo bara den där Avanzadåren får slut på sina aktier...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 09:33:19

Haha! Både Markin och Saida i sann kåranda :D

Fan va det här kommer att bli bra!

Fick några aktier till nu! Säger bara tackkkkkkkar!

///Slayer

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 10:06:02

Det shoppas på bra nu, ava:s rea är tydligen uppskattad. Helt rätt, är det billigt ska man passa på.

0
Ogilla!
31
Gilla!
2013-04-08 10:07:25

Jepp nu är det köpfest ;-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 10:24:40

fan va de säljs billigt! Jag köper!

0
Ogilla!
17
Gilla!
2013-04-08 10:27:45

46# är det Markin å al Saida i sann kåranda?

Nej men vi har ett litet motstånd här vid 20kr och det är inte första gången det heller:)

När kursen bryter igenom med kraft brukar vi se höga kurser kort där efter. :)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 10:28:53

150 000 aktier omsatta på 1 timme, kanske slår fredagens rekord redan idag.

#50 Precis, psykologiskt motstånd vid hela tiotal. Sedan blir det lättare, 21, 22 och 23 osv ger inte samma motstånd. En klassiker och det såg likadant ut i februari.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 13:08:51

50

Det är väl ganska uppenbart linde lille :D

Gillar båda skarpt! Gillar dig också :D

Ja omsättningen slås nog med råge idag och jag skulle inte bli förvånad om vi slutar över 20 idag.

Ligger på köp 19.5 men de nås nog inte..

///Slayer

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 13:09:32

När man nämner det...:D Tackkkkkar!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 13:25:53

Tror verkligen de som säljer nu att kursen är lägre när ESTRO drar igång om 8 börsdagar?

Tror de verkligen att kursen är lägre nästa vecka?

I torsdags och fredags gick kursen upp under hög omsättning trots att OMX gick ner rejält båda dagarna.

Idag startade kursen starkt och gick upp 6% under hög omsättning. Sedan börjar en del sälja ner mot köpsidan och då är det såklart ingen som frivilligt köper upp kursen.

Aktien visar stor styrka, det är tydligt att kursen ska upp, ändå bränner tydligen BTA i fickan hos en del... När säljlusten är över lär det gå fort, vi får se om det sker idag eller nästa vecka.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 13:26:01

#53

Tacka avanzadåren som fortsätter ösa ut aktier...

Helt sanslöst att vi fortfarande ligger under 20 kr och harvar, men så snart vi brutit motståndet vid 20 kr kommer det gå ganska snabbt till 30 kr.

0
Ogilla!
53
Gilla!
2013-04-08 13:27:58

Alltså den där Ava lirarn är inte rolig, nån som har koll på vad Ava nettosålde i fredags, ? Var rätt mycket i alla fall.

Denna aktör måste ju rimligtvis få slut på aktier snart...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 13:31:07

#56 det är nog mer en är lirare, oavsett vilket lär det inte vara för evigt.

Är också övertygad om att det går fort mellan 20 och 30kr. Jag har inte bråttom men det är kul att studera kursutvecklingen. Om min föraning om ett PM snart stämmer blir det extra kul att följa reaktionerna.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 13:38:52

Kursen har slagit i taket vid 20 två gånger, en gång i fredags och en gång idag. Vi lär snart få ett tredje försök, får se om den bryter igenom då.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
77
Gilla!
2013-04-08 13:47:56

Kanske någon som försöker trada till sig lite fler på dessa nivåer eller helt enkelt inte vill öka exponeringen mot C-Rad och säljer av NE-tilldelningen med en vinst på några kronor per tilldelad aktie.

0
Ogilla!
76
Gilla!
2013-04-08 14:30:54

52# jag skriver endast under detta nicket. Alltså Lindhe signaturen på diverse forum.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-08 16:28:33

Och?

What´s the fuss about? :D

Jag tror att d är någon som måste sälja, vad annars? Ingen säljer väl nu om man inte är tvungen. Uppgången är ju given om man bara har tid att vänta några dar :D Ja väntar gärna!!

///Sharkslayer

0
Ogilla!
77
Gilla!
2013-04-08 23:33:19

Ofattbart att det finns de som säljer av vid dessa nivåer. Hur tänker man? Visserligen en del vinster från nya aktier för 12 SEK, nedgången från 25 SEK vid ne-besked är ju inte på något sätt logisk.

C-Rad är värt mer nu efter ne och det förvärv av Cyrpa tillsammans med de övriga positiva besked som kommit under ne-perioden borde ge kurser runt 30 SEK redan nu.

Omräknat ger 25 SEK före ne nu en kurs på ca 23 SEK och då är det alltså en rad positiva saker som hänt på vägen, bara en sån sak som att C-Rad dragit in 40 MSEK borde motivera rally då det nu inte finns något negativt i pipen, bara kursdrivande triggers av stora mått!

Vi står inför de största genombrotten i C-Rad´s historia.

För samtliga 3 produkter.

Samtidigt!

Sentinel är på väg att bli en storsäljare på flera håll mot bla Elekta där gemensam lösning presenteras på ESTRO.

Men framförallt så är GE-avtalet oerhört värdefullt. Mellan 100-200 system/år räknar jag definitivt med, där 100 är lågt räknat. Enbart detta avtal kommer då att generera en årlig vinst på ca 30-60 MSEK! I LAP-domen såg man att C-Rad tjänade ca 300 000 SEK/Sentinel, trots distributörsrabatten på 30-35%!

Catalyst, Elekta snart klart med sitt interface. Catalyst är förmodligen standard till Versa HD. Nyheter om Catalyst på ESTRO, bla tillsammans med Elekta.

Catalyst fungerar redan med Varian och fler aktörer vill ha in Catalyst. Catalyst kostar ca 1,2 MSEK och då är det en mycket stor del som utgörs av mjukvara vilket i sin tur genererar ännu högre vinster än för Sentinel.

GEMini, ett stort genombrott ligger nu runt hörnet för GEMini, äntligen! Bolaget har bekräftat flera positiva förbättringar och nu väntas bevis i form av kliniska bilder. De skall vara på gång inom kort, med all säkerhet innan ESTRO.

Elekta-intresse även för GEMini.

Ett LOI-avtal med Cablon för GEMini blev nyligen ett slutgiltigt avtal. Cablon är mao mycket nöjda med GEMini nu och en mycket intressant begagnatmarknad öppnar nu upp sig för GEMini. Cablon skall erbjuda sina kunder GEMini istället för sina nu nedlagda EPID-plattor. Inget annat än GEMini kommer att erbjudas när nu dessa åldersstigna plattor skall bytas ut. Cablon har 100 EPID-plattor som successivt nu skall bytas ut, totalt finns det 7000 linacs utplacerade runtom i världen.

Jag förstår de som alltid sagt att GEMini kan liknas vid en kassako när den når ut på marknaden!

Med dessa stora triggers runt hörnet, mycket innan/under ESTRO den 19 april så blir det ännu svårare att förstå hur man kan sälja nu.

Dessutom visade C-Rad i senaste rapporten ett positivt kassaflöde för första gången och besked om att den positiva utvecklingen fortsätter in i q1.

Vilken nyhet som helst av ovan kommer att mycket välmotiverat dirigera kursen mot 30 SEK inom kort.

Räknar själv med att vi är närmare en passering av 40 SEK än vad de flesta tror...!

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 06:45:12

Om inget nytt släpps inför ESTRO kommer kursen att gå ner nu då de nyemitterade aktierna kommer ut. Det är ren matematik, all vinst är vinst för vissa. Den låga emissionskursen har inte påverkat kursen så mycket som jag trodde den skulle göra.

Att komma allt för nära Elekta är inte bara bra, det kan skrämma bort Varian. Så här långt har vad jag kan se merparten av ordnarna gått till Varian maskiner. Oligopolet på marknaden gör att C-rad beträder minerad mark om de blir för besläktade med Elekta. Här måste Erik vara försiktig.

Det ser som många här skriver väldigt lovande ut, men det är upp till bevis nu för C-rad.

Kommer inte försäljningen igång nu innan sommarens nyhetstorka får vi med säkerhet se en dalande kurs fram till i augusti/september så som mönstret sett ut de senaste åren.

Vi har spännande tider framför oss.

0
Ogilla!
70
Gilla!
2013-04-09 07:48:45

63# Har inte du slipar grammofonskifan? För mig låter du som en repig sådan.

En sak som är säker är omsättningen lika hög som den är nu kommer dessa nyemitternade aktierna inte vara något kurssänkande.

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-04-09 07:57:38

Oftast när EH inte hinner svara på mejl, ja, då är det nyheter på G. Och med tanke på vad vi kan förvänta oss, är nog dessa av relevant dignitet.:)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 08:10:34

För att få en nyanserad bild behövs bägge sidor.

Kim Jun Markin har mycket rätt men ganska enkelriktat.

0
Ogilla!
69
Gilla!
2013-04-09 08:20:44

66# de nytrycka aktierna går att sälja för närvarande.

Alla förutom övertilldelningsoptionen och är man smart om man vill sälja den så avyttrar man aktier i skrivande stund som motsvarar tilldelningen.

Jag förstår att du försöker ge en mer nyanserad bild men tjatet om just denna punkten börjar bli outhärdlig. :)

0
Ogilla!
71
Gilla!
2013-04-09 08:28:42

Nu ynka 8 börsdagar innan Puusepp och Hedlund fyrar av gemensamma högexplosiva bomber på Estro i Geneve.

Kan mycket väl vara Estro som bekräftar att en industriell framgångssaga nu börjar på allvar !

0
Ogilla!
58
Gilla!
2013-04-09 09:26:50

Har inte C-rad varit med i Estro mässan tidigare?

0
Ogilla!
28
Gilla!
2013-04-09 09:45:49

69

Jodå, det är en måstemässa där alla aktörer inom branschen värda namnet deltar !

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 09:49:19

Vad hände med kursen senast C-rad var med på ESTRO då? Är det någon som har en analys på det?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 09:53:33

Inklippt från #0 När Catalyst skulle presenteras på ESTRO i London maj 2011 så drog kursen från låga 20 till 42 SEK. Vid det aktuella tillfället så var försäljningen minimal och förlusterna tydliga i varje rapport. Ändå steg värderingen långt över vad den är idag.

0
Ogilla!
15
Gilla!
2013-04-09 09:54:21

Keyman1 men enligt din teori så ska kusen upp ca 40 kr/mässa?

borde inte kursen ligga någonstans runt 200 nu?

Efter varje mässa så släpper C-rad ett pm och säger att intresset varit stort för deras produkter. Men det ser man inte på försäljningen.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 10:39:23

#73 C-Rad har nyligen i PM skrivit att de ska presentera nyheter tillsammans med Elekta på just ESTRO, har du funderat på vad det kan tänkas vara för nyheter?

Har du funderat på vilken påverkan det kan få på C-Rad:s försäljning? Har du funderat på vad ett serieavtal avseende GEMini inbringar i intäkter?

I boklsutet skriver C-Rad att ett serieavtal för GEMini kommer att innebära en försäljning på 100 till 300 enheter per år beroende på vilken aktör avtalet sluts med.

Vad gäller försäljningen har du kanske läst rapporten för Q4 2012?

0
Ogilla!
12
Gilla!
2013-04-09 10:58:13

73

upp 40 kr per mässa, var har du fått det ifrån ?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 14:54:55

Någon som har fått in sina aktier på sin bank från överteckningen? Börjar bli orolig. någon som vet när de skickas ut till respektiva bank?

Mvh gurk

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 14:56:58

Det är BTA2 någon som har koll på dem?

Mvh

0
Ogilla!
12
Gilla!
2013-04-09 15:13:20

77

tar sin tid, slutet månaden är det väl sagt att de ska bokas in som vanliga aktier...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 17:19:59

Pratade med min bror, han hade fått sina redan från Nordnet. Kan inte ens se dem på min bank? Ska det vara så tror du ?

Mvh

0
Ogilla!
12
Gilla!
2013-04-09 17:49:07

79

Ja BTA 2 ska ju ligga på depån, om inte så har du nog blivit utan.

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-04-09 18:47:38

Beror på !

Vilken bank har du?

Jag har seb och betalade avräkningsnotan precis som en vanlig räkning.

Ser inte mina BTA2 än iaf

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 21:05:41

Jag har Nordea och de har dragit pengarna ju. Vill inte bli lurad på mina fina aktier :)

Mvh gurk

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-09 21:19:19

#82

Om de har dragit pengarna är det nog ingen fara :)

0
Ogilla!
17
Gilla!
2013-04-10 11:08:51

Christie NHS Foundation Trust lyfter strålbehandlingen till ny nivå med Versa HD !!!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-10 11:53:15

#84

Såg det också, de har redan sålt några Versa-HD sedan releasen 1 mars trots att den inte är klar att säljas i alla marknader än.

C-Rad har väl även varit inblandade i Christies tidigare om jag inte minns fel.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-10 13:16:56

Blir bra det här!

Vad gäller aktiekursen så finns det fortfarande kvar en hel del kortsiktiga emissionsspekulanter precis som vid förra emissionen. Liksom den gången lär de försvinna när nästa PM kommer, senast vid ESTROmässan.

Har man lite längre tålamod med aktien så kan man vänta tills bolaget säljer sina 200 Sentinel och 200 Catalyst om året, då ska aktiekursen vid en normal värdering ligga runt 200 kr (kan bli väsentligt högre om GEMini och Cyrpaprodukterna medräknas). Dock lär C-Rad var uppköpta innan dess.

0
Ogilla!
19
Gilla!
2013-04-10 14:13:09

Frågan är om aktierna nu börjar tryta hos dessa enligt min mening osmarta individer som bara vräkt ut de sista dagarna.

Skulle kunna vara så men osvuret är väl bäst, få se om framförallt Avanza lugnar ner sig på säljsidan...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-10 14:17:42

Ser ut att stabilisera sig här runt 19kr nu, har väl varit nere i 18,40 som lägst och 20,40 som högst senaste dagarna. Anar lite tendenser att rycka uppåt igen nu och vi kan nog få fler attacker mot 20-gränsen den här veckan.

Gissar att det blir en del uppspek inför ESTRO nästa vecka. annars är det såklart PM som hägrar och det lär ju finnas potential för sådana att komma vilken dag som helst nu. En stängning över 20kr hade varit trevlig.

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-15 10:13:55

Vofflan vet inte om du fått dina aktier för överteckning eller fått reda på varför, men ringde min bank och det är på det tråkiga viset att aktier för överteckning går över på ditt service konto och inte ditt ISK. Vilket jag tycker är väldigt löjligt. det betyder att jag måste göra en försäljning för att få in dem på mitt ISK, vilket kommer höja mitt gav. Blir fan bara arg på sånt skit.

Mvh Gurk

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-15 10:37:48

Verkar inte vara någon som tror på nyheter innan eller under ESTRO om man ska tolka marknaden idag :-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-15 10:57:42

#90

Nej, det brukar ju inte komma några direkta nyheter på mässor, så det är väl kanske inte så konstigt. Oavsett nyheter eller intepå ESTRO så tror jag det riktiga lyftet kommer när vi inom kort får ta del av resultatet av några av alla de samarbetsavtal som tecknats med Elekta m.fl.

0
Ogilla!
80
Gilla!
2013-04-15 12:16:38

Gurkjuice!!

Samma för mig med dem ringde och berätta hur dett låg till jag blev väldigt sne!!!

Först vanlig depp sen vidare till min isk

:(

"du slipper iaf cortage"

Idiot!

0
Ogilla!
12
Gilla!
2013-04-15 12:21:54

Kommer flytta från SEB till avanza eller nordnet senare..

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 08:58:00

Rubriken får nog ändras till 100 % efter ESTRO...

Måste för övrigt säga att jag är mycket förvånad över den senaste tidens enorma utförsäljning av aktier. Trodde inte det fanns så många emissionsspekulanter inne i aktien.

0
Ogilla!
76
Gilla!
2013-04-16 09:03:13

94

Håller med, finner det ytterst märkligt.

Nu dock bara 3 dagar kvar innan dessa "utsäljare" lär ångra sig gruvligt...

0
Ogilla!
85
Gilla!
2013-04-16 09:37:16

Tänk på mig som jobbat hårt för att få loss mer kapital :-)

Kan säga att jag är mer än nöjd (dock väldigt förvånad) att kursen inte "dragit".

Nu är jag dock där jag vill med mitt innehav, så nu vill jag ha Fredag.

Ljus framtid känns som ett understatement!

Med vänlig hälsning,

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 09:39:36

Det är den blöta filten på kursen efter NE jag skrivit om tidigare, dock ligger kursen högre än jag trott.

Upp till bevis är vad som gäller för Erik nu, han får visa att det inte bara är snack utan nu måste ordrar och avtal börja ramla in annars sjunker kursen.

0
Ogilla!
75
Gilla!
2013-04-16 09:41:29

96

Ok grattis då, kan väl säga att även jag är hyggligt positionerad inför en ljuvlig C-Rad vår där första rejäla avstampet, (om inte förr) lär komma på fredag ;-)

0
Ogilla!
72
Gilla!
2013-04-16 09:49:46

Någon som hört något från EH, det är inte helt lätt att få några svar från honom i dessa tider. Förhoppningsvis är det utav godo, då han redan på mötet i Gbg sa att arbetsbördan var omfattande just nu.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 09:56:46

#99

Såg att du skrev det här för ett tag sedan:

"Elektas Responsinterface ingår standardmässigt i Versa HD."

Vad är ett Responsinterface och vad har det för sammankoppling till C-rad?

"Elekta och C-RAD har kommit överens om hur den gemensamma funktionaliteten skall presenteras"

Fick nämligen detta till svar på en fråga jag ställde till EH. "

När fick du det svaret?

Det är onekligen intressanta uppgifter...

0
Ogilla!
75
Gilla!
2013-04-16 10:06:38

99

Nog extra bråda dagar så här inpå Estro...

0
Ogilla!
75
Gilla!
2013-04-16 10:17:35

#99

Skulle tro att det är mer än fullt upp för EH.

Dessutom frågade jag EH angående hur det löper med arbetet gällande flytt till OMX.

Processen har dragit igång DENNA vecka fick jag som svar. Intressant!

2013/2014 kommer bli år att minnas.

Med vänlig hälsning,

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
72
Gilla!
2013-04-16 10:57:40

#100

Från: Erik Hedlund

Skickat: den 19 mars 2013 11:29

Ämne: SV: Kompleterande frågor sedan Göteborgsträffen

Hej XXXXXXX.

Svar på dina frågor nedan.

Med vänliga hälsningar

Erik

Frågan:

I det senaste utskicket från Er beskriver Ni det utökade samarbetet med Elekta beträffande Catalyst och även Sentinel 4DCT, samt att båda parter kommer att visa upp sin gemensamma lösning på Estro, "Both companies will present their solution at the 2013 ESTRO Meeting in April. "

Min fråga är helt enkelt om C-rad medverkar på något sätt med sina produkter när det gäller Elektas nya maskin Versa HD. isf på vilket sätt och är det dessa som ska visas upp gemensamt på Estro?

Svar:

Elektas Responsinterface ingår standardmässigt i Versa HD.

Elekta och C-RAD har kommit överens om hur den gemensamma funktionaliteten skall presenteras.

.

.

Men det är ju som vanligt att det är upp till kunden att bestämma om han/ hon vill utnyttja funktionalitet för andningsstyrd strålbehandling.

Mvh

0
Ogilla!
76
Gilla!
2013-04-16 11:09:07

103

M.a.o standard så fort funktionaliteten andningsstyrning väljs och beträffande exempelvis premium LINAC:en Versa så tror jag max 1 av 10 kommer levereras utan denna funktionalitet som verkligen ligger i tiden.

Detta mina vänner är lätt värt ca. 10 kr på kursen.

Kom ihåg att Elekta har bra många fler LINAC:s än Versa dessutom...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 11:12:00

Då innebär det även att det Elekta-interfacet nu är klart då?

0
Ogilla!
73
Gilla!
2013-04-16 11:12:59

Keyman

Är det du som säljer av alla 12 kronors via NON? ;)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 11:17:20

Sanslöst att det säljs aktier på den här nivån i det läget bolaget befinner sig i nu... Jösses 17,70, hur tänker man då?

0
Ogilla!
73
Gilla!
2013-04-16 11:21:52

105

Räknar med att det offentliggörs under Estro :-)

106

Nä köpt BTA idag när någon rear ut dom så snällt :-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 11:30:09

Rena vansinnet som pågår. Kan det vara LaBull och dennes vänner som håller på? Enligt denne själv hade de köpt på sig massor inför emissionen. Vid Dignitanas emission gjorde LaBull, utan att ha läst in sig närmare på bolaget, också en liten emissionsvinst, så denne kan ha fått smak för kortsiktiga emissionsaffärer.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 11:31:21

Ja det är nu man ska köpa, när det säljs för att det säljs så att säga ;-)

För några dagar sedan köptes det hundratusentals aktier runt 20kr och nu säljs det under 18kr och det enda som har förändrats är att det nu bara är två dagar kvar till eventuella nyheter under ESTRO.

0
Ogilla!
76
Gilla!
2013-04-16 12:31:49

#109 Röstar på din teori. ENS har reat ut 60k BTA:er hittills idag.

Kan förstå om vissa ... säljer aktien på dryga 18 kr om det går att köpa BTAn till reapriset 17,60 kr.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-16 12:33:36

#102

Stämmer.

Flytten påbörjades direkt efter avslutade förhandlingar med Cyrpa, enligt Erik.

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 13:04:18

#102 & 112

Det var positivt, bara att titta på Neurovive. Kursen gick upp ca 50% från de meddelade listbytet och då var det ändå känt att det låg nära i tiden.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-16 13:45:51

#112

Ytterligare info från Erik..

"Efter avslutade förhandlingar med Cyrpa och genomförd emission påbörjades förberedelserna med flytt till Nordic.

Beroende på kommentarer från börsrevisorn tar denna process normalt 6 till 12 månader."

Med vänliga hälsningar

Erik

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 14:00:37

#114 Tack, ja det är inte gjort i en handvändning men det är väldigt positivt att det nu bekräftas att processen är påbörjad. Man ska komma ihåg att det inte är vilka bolag som helst som platsar på OMX.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 15:11:34

#111

Nu har ENS sålt exakt 80 000 BTA och posten på 17,60 är borta.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 15:12:43

Där verkar peppar peppar Enskilda fått soppatorsk på BTA..

109

Pratade med Labull för några dagar sedan och han är ytterst förväntansfull inför Estro så det lär inte vara han som säljer.

Han kommer dessutom ha en bra kontakt på plats i Geneve...

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-16 15:16:14

80 k jämnt och fint som Enskilda manglat ut på BTA sidan idag...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 16:12:26

#116 ...tog nog bara en fika. Fortsätter med att mata på ganska bra till reapris.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 16:58:07

Märklig utförsäljning. Egentligen var det ju en ganska liten emission. Det är det som gör den här omfattande utförsäljningen så förbryllande. Så här omfattande brukar det inte vara när emissionerna blir kraftigt övertecknade och emissionsgaranterna inte behövs.

Men någon gång måste aktierna ta slut, som sagt.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 17:29:40

Vissa ser korta vinster som väldigt attraktivt, särskilt vid C-RAD NE. Så har det varit tidigare och så är det också nu. Den blöta filten på kursen låg kvar ca. 2 månader senast trots stora ordrar.

Stor del av optionen kommer nog att säljas inom 2 månader efter NE för att riskbegränsa, många var redan övertankade med C-rad innan NE:n.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 17:33:41

#121

Fast man tycker också att de borde lärt sig att efter de kortsiktiga emissionsspekulanterna sålt av så stiger aktien snabbt till det dubbla.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-16 17:33:45

121# Kom igen! Du vet att befintliga aktieägare fick del av optionen som inte handlas och de har haft 2 veckor på sig att avyttra motsvarande mängd bta/vanliga aktier? Varför skulle de ösa ut de aktierna? Om de nu inte helt enkelt vill gå all out

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 17:41:26

Det är stora skillnader på förra emissionen och den här. Jag har hela tiden hävdat att den inte skulle gå ner mot 12kr som många sa under emissionen och jag hävdar fortfarande att det inte kommer att bli någon långvarig utförsäljning av aktier eller BTA.

Flera har skrivit att så skulle ske i ett par veckor nu utan att det skett, nu krävdes det en Koreakris, allmän börsoro, Bostonbomber samt en enskild aktör som valde att gå ut med ett stort antal under en dag.

95% av de som fått tilldelning i emissionen har köpt aktier eller TR för att få tilldelning och har därmed ett GAV runt 16kr på sina aktier. Finns inte mycket nersida kvar även om man bortser från all fundamenta.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-16 18:03:18

I bästa fall på ett drös tr som jag köpte så räknade jag ut att mitt gav blev 14.5kr men hur många fick tr för drygt 50 öre (jag räknar in tilldelningen man var garanterad)? Många såldes för 60-85 öre, dvs den Gav kursen MMRich nämner på ett ungefär.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 18:16:14

Mönstret känns igen, törs slå vad om att LaBull viktat om till Africa Oil idag.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 18:41:57

Folk får vikta om hur de vill, jag vidhåller att C-Rad är ett fynd på den här nivån och en bra bit upp. Det är bara att titta på grafen tillbaka i tiden och se vilka nyheter som presenterats bara i år. Nu kommer det även mer info redan på fredag och i helgen från både C-Rad och Elekta.

Hur man kan välja att sälja idag på på den här kursen förstår inte jag.

Kurs innan emission med liten kassa = ca 25kr

Kurs efter emission övertecknad med 266% - avtal med Elekta - avtal med Cablon - förvärv av Cyrpa - bekräftade framsteg med GEMini och två dagar kvar till ESTRO = ca 18kr... Jösses!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-16 21:59:56

Det var väl en aktör som fick ett antal hundratusen överteckningsoptioner.

Gud vet hur dessa tilldelningar går till?

Säljer av sina aktier och drar hem en halv mille.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-17 00:37:50

Då det inte finns någon insyn i hur optionstilldelningen går till är det inte konstigt att det blir så här. De går ut och säger att de som ansöker är garanterade 1/3 av vad de fick via TR, vem kan kontrollera att utfallet verkligen blir så?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-17 09:51:51

Alla kan såklart kontrollera att man själv får sin berättigade del, det går knappast att fuska med den biten. Ingen har fått hundratusen överteckningsoptioner om de inte haft rätt till de, självklart... För övrigt är det ingen skillnad på C-RAD:s emission och alla andra bolags emissioner, är det full transparens i något bolag.

Kursmässigt verkar folk tro på negativ info från ESTRO, mycket märkligt. Det bäddar för positiva överraskningar i så fall.

Det har som minimum omsatts 2 miljoner aktier över 19kr, antagligen mer. Dessa köpare tror såklart på högre kurser än så och lär inte sälja nu.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-17 14:09:04

Två nyheter. Först ett nytt PM:

C-Rad: Tillförs ytterligare 2,7 Mkr i finansiering

2013-04-17 13:30

SIX) C-Rad tillförs ytterligare 2,7 miljoner kronor i finansiering utöver den sedan tidigare aviserade nyemission som kommer att tillföra bolaget 41,9 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande. Tillskottet om 2,7 miljoner kronor kommer från Norrlandsfonden som i samband med emissionen tecknat ett nytt konvertibellån. Jesper Rooth, tel +46 31-350 64 65 jesper.rooth@six-group.se SIX News

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-17 14:10:13

Sedan fick Vindfågel nyss den här infon och la ut den på bs:

Fick precis veta att Frank Lohr ska presentera resultatet av sitt arbete i Geneve.

http://www.bequoted.com/investor/company/documents/crad_press_111013_eng.pdf

Intressant att arbetet också gäller huvud och nacke och inte bara bröst och buk.

Det är bättre än kalas. Det är helt enkelt strålande eftersom IORT som nämns i texten är en ny metod inom strålbehandling.

Aldrig fel att vara med på nåt helt nytt.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-17 18:08:56

I dag vågade jag inte vänta längre med att flytta över från depån till ISK:n.

Jag tror vi är nära botten nu.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-17 19:16:47

Kommer aktien att öka 10,50kr varje dag nu eller sticker den upp till 38kr fredag em?

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-17 22:26:56

Ser ut som om C-rad tillsatt en utav de tjänster som låg ute på deras hemsida tidigare.

Skönt att se att de satsar framåt, hoppas vi får ytterligare bevis på deras strategiska satsning kommande dagar.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 07:06:52

Några procent ytterligare ner idag innan vändningen kommer..

Imorgon startar ESTRO som alla vet och då är de som skall ur troligtvis helt klara..

Nästa vecka kommer bli lite trevligare för C-rad aktien då det klarnat efter mässan och nyheterna troligtvis kommer bli lite bättre än vad t.o.m jag tror..

Tror vi får intressantare fakta än vad någon kommer ana gällande Dr. Frank Lohrs "presentation"

Med vänlig hälsning,

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 10:22:44

#136

Nja, jag tror inte alla vet att ESTRO startar imorgon, åtminstone förstår de inte innebörden av det eller kanske rättare sagt bryr de sig inte om fundamenta alls. Jag tänker då närmast på de som säljer nu. Det är kortsiktiga emissionsspekulanter, som endast är intresserade av de kursrörelser, som en nyemission normalt medför.

Ojdå, ser nu att det visst låg en massa skrämselposter, som nu är borttagna. Tror därmed vi såg botten igår och att det nu kan gå ganska raskt uppåt från idag.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
36
Gilla!
2013-04-18 11:19:48

#137

Tror fullt ut som du, men skriver man att det ska gå ner en dag som idag, så är man ju dock säker att det går tvärtom :-)

Längtar till nästa vecka..

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 12:48:42

Ett litet tips bara angående ESTRO.

Presentationerna på Estro sker på ett högt vetenskapligt plan inte helt lätt för vanliga dödliga att förstå sig på.

Det här med IORT som jag nämnde i går tror jag är bra saker. Att utröna hur långt framme man ligger där är svårt (troligen långt fram eftersom det pågått några år nu).

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 12:54:39

#139

Du skrev igår att du läst den tekniska specen på Versa, något du kan eller vill delge oss om den?

Ser idag att Elekta sålt Versa till USA.

http://www.elekta.com/pressreleases/764653/md-anderson-cancer-center-acquires-two-elekta-versa-hd-systems.html

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 15:35:15

Har idag fått reda på att det kommer fina nyheter även EFTER Estro. Då handlar det om GE.. :D

Någon som hört något om GEMini? :D

///Sharkslayer

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-18 16:14:24

141

Hört att de kommer fronta Estromontern med GEMini så det lär trummas på rätt ordentligt i Geneve !

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 16:24:29

#141 Har du sagt B får du säga C, som i C-rad

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-18 17:24:43

142

VA?

Ska de fronta med GEMini?? Det var som fan. Riktigt kul! Undra om Elekta tittar in då.. ;D

143

Kan inte säga mer än B just nu sopis, tyvärr. Kan dock säga att det kommer från en "säker källa". Har goda kontakter med en viss Hasse och han har bra koll på läget :D

Kommer mer!

///SS

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-04-18 22:35:56

#141 GE..., som i GE (General Electric) eller GEMini?

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-18 22:41:41

Det finns alltid de som vill ta hem en kortsiktig vinst vid ne. Vi har sett det åtskilliga gånger tidigare.

Ser ut som att utförsäljningar avtagit.

Snart omvandlas BTA och BTA2 till "riktiga" aktier.

I detta läget har det tidigare vänt upp då antal aktier på säljsidan blir betydligt färre. Ser ut att vara så nu också.

MEN!

Det finns en mycket stor och avgörande skillnad denna gång och det är de nyheter och avtal som C-Rad skrivit med ledande aktörer för både Sentinel och Catalyst samt avtalet med Cablon för GEMini.

Sentinel - GE. GE är ledande på världsmarknaden inom CT med 38,5% av världsmarknaden. Sålde 2010 för 1,5 mdr USD inom CT.

GE har nu valt att använda sig av Sentinel som standard inom det snabbväxande segmentet 4DCT. Det handlar troligen om ca 100-200 Sentinel/år.

När C-Rad sålde Sentinel till LAP för några år sedan så var vinsten ca 300 000 SEK/Sentinel, trots att då LAP är en distributör med ca 30-35% i rabatt!

Avtalet som nyligen skrevs med Elekta för Catalyst innebär att det kommer att levereras en Catalyst varje gång Elekta levererar ett system med funktionaliteten andningsstyrd strålbehandling. Exempelvis det nya systemet Versa HD från Elekta har troligen denna funktionalitet som mer eller mindre standard, vilket ger stora volymer för C-Rad. Elekta har givetvis också fler accelleratorsystem med denna funktionalitet.

C-Rad och Elekta kommer att presentera en gemensam lösning inom 4DCT på ESTRO som inleds imorgon. För 4DCT är det brukligt att det levereras 1 Sentinel till CT-rummet och 1 Catalyst till varje Linac-rum.

Mycket positivt att det även i detta fall är ett samarbete med Elekta som u knyter C-Rad allt närmare sig.

Har också anledningar att tro att vi kan räkna in GEMini som en Elekta-produkt snart.

Avtalet med Cablon för GEMini är ett stort genombrott som inte värdesätts av marknaden idag. Innebörden av detta avtal är att Cablon tycker att GEMini är så pass bra att man valt att utveckla det sedan tidigare LOI-avtalet till ett konkret affärsmässigt avtal för GEMini.

När skall marknaden ta GEMini på allvar. Ser man inte vad detta kommer att innebära för C-Rad och försäljningen!?

Dessutom nu ett mycket lyckat förvärv av Cyrpa som kommer att bidra med ett positivt resultat redan för 2013.

Välfylld kassa. 40 MSEK kom in i ne:n.

Senaste rapporten en stor framgång då ett positivt kassaflöde kunde redovisas för första gången i C-Rad´s historia. Trots att inte flera ovan nämnda stor-avtal bidragit som de nu kommer att göra framöver!

Jag är helt övertygad om att C-Rad står inför sin största uppvärdering någonsin. Alla borde se att det aldrig tidigare funnits så starka och bra förutsättningar för en mycket stark försäljnings- och vinstutveckling.

Flera faktorer gör att säljsidan nu blir mindre och mindre samtidigt som ett mycket stort intresse finns att komma in innan de stora avtalen bekräftas iom att en stor försäljning tar fart iom dessa.

Räknar med att kursen snabbt kommer att gå mot 25 SEK bara av att ne:effekterna nu klingar av. Iom det intensiva nyhetsflödet som kommer nu så räknar jag också med att vi inom kort kommer att se kurser mellan 30-40 SEK.

C-Rad har inlett den mycket efterlängtade turn-arounden.

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 08:13:46

Då gott folk öppnar idag Estro,

(European Society for Radiotherapy & Oncology).

Detta hyperviktiga event håller på tills på tisdag.

Onekligen synd att inte kunna vara på plats själv i Geneve och bevittna denna historiska tilldragelse då det visar sig att Elektas och C-Rad:s samarbete blir allt tightare...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 08:51:07

Info om GEMini samt interfacet står på min önskelista. Sedan vet vi att det ska presenteras gemensam lösning för 4DCT tillsammans med Elekta.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-19 08:54:00

Det ryktas om att en hyperfärsk framtagen GEMini broschyr ska vara "läcker" och detta blir även en historisk tilldragelse ur den synvinkeln att C-Rad folket för första gången kommer regissera en rejäl GEMini säljkampanj på en mässa.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 08:56:38

Som det ser ut just nu i orderdjupet så lär väl minsta lilla info om sammarbete inom olika projekt med Elekta, att få kursen att stutsa upp en bra bit.

Spännande tider var ordet!!!

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 09:10:09

10,59% hittills! Go go go!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 12:58:11

Här är spänningen oliiidlig märker jag;-).

Satt precis och kollade igenom Varians program och Varian är vad jag vet inte på något sätt ute ur bilden. Bland annat har talats om inteface till Varians värsting TrueBeam i december i år.

Kan det vara så att Varian valt tidpunkt för att inte binda upp sig beroende på hur det går mellan C-Rad och Elekta?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 13:34:49

#152 Kanske ligger något i det

I eftermiddag skulle väl Elekta köra någon presentation där andningsstyrning var med, har jag för mig.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 14:27:54

Mm. Framför allt känns dt som hög spänning i handeln just nu. Den enorma omsättning vi sett den senaste veckan har tagit tvärslut.

Tror vi på pm från mässan idag redan eller måste man vänta tills efter helgen? Efter denna nen har jag äntligen kommit ner till ett rimligt gav så nu får dt gärna bära av :)))

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 14:41:45

Lite förvånad att ingen kommenterat det tidigare men det verkar finnas fler som fått upp ögonen för denna aktie. Det han skriver är dock bekant från andra skribenter men med en lite anorlunda framtoning. För er som inte uppmärksammat detta har ni länk här:

http://www.redeye.se/aktiebloggen/c-rad/dubbling-pa-2-dagar-ersatt-med-starkt-case

Känns som att intresset har tilltagit ordentligt under nen. Snart kanske dt kommer lite riktiga storspelare o suger upp lite aktier med.

Som sagt mkt förväntansfull och hoppas på ett antal ballbreakers i samband med mässan :)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 14:48:44

155

Intressant indeed !

Ja jag törs utlova ett kontinuerligt ökat intresse för aktien framöver.

Tror att vi C-Riders har all anledning att vara hyggligt muntra på middagen efter årsstämman den 31 maj ;-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 14:53:30

In 2009, the Sentinel™ system was made available to Elekta customers worldwide. The new agreement specifies that Catalyst technology will also be made available to the Elekta sales network through the Elekta product catalogue.

Så dom har haft ett "samarbete" redan 2009 gällande Sentinel?

Och nu ökar denna samarbete med att ha Catalyst i broschyren.

Hur många Sentinel har man lyckats sälja sen dess? Någon som kan svara på den frågan?

Fin handel i aktien idag, stor omsättning. Visar på ett stort intresse för aktien...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 14:58:14

157

Skönjer en viss sarkasm hos dig.

Visst Elekta samarbetet har hittills varit en besvikelse men jag är rätt säker på att Estro 2013 markerar ett avgörande trendbrott vad gäller detta...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 15:20:25

Framförallt kommer vi aktieägare bli muntra den dagen Elekta kommer med ett bud. Tycker med de många samarbeten som nu pågår att det är uppenbart att det bara är en tidsfråga innan ett bud kommer och då med stor sannolikhet redan i år. Dock har givetvis Elekta ingen brådska att komma med ett bud så länge C-Rad-aktien ligger betryggande under 50 kr, då de vet att de måste bjuda betydligt mer för att Brahme och Hedlund ska släppa sina aktier.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-19 15:25:08

159

Jo den dagen ett bud från Elekta kommer så lär man skratta hela vägen till banken .-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 17:02:45

Håller helt med Markin. Det är nu de roliga börjar.

Avtalet med GE, som redan finns!!, kommer snart att visa sitt värde. GE är enligt uppgift mycket noggranna med att hålla allt väldigt hemligt tills allt blir officiellt och det kan komma när som helst. Sentinel kommer att bli en storsäljare i o m det fantastiska avtal som C-rad har lyckats få ihop med GE.

När det gäller GEMini så blir det bara bättre och bättre. Har ganska frekvent kontakt med initierade personer på Elekta och det är mycket som talar för att GEMini blir standard på någon/några av deras flaggskepp. Det är för övrigt en hel del som talar för det även hos C-rad...

Jag skulle inte vilja vara utan aktier inför nästa vecka och som tur är så har jag depån full med C-rad! Låt raketerna komma!

Mvh Aktiesiaren

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-19 17:13:54

161

Yes Bring the rockets on !!!

;-)

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-19 17:14:45

Ni som skriver i denna tråd och försöker få folk att köpa denna aktie utan att ni fattar att det blir för uppenbart, och att folk tröttnar på er.

Ni skriver om avtal hit och avtal dig. Men avtalen ger inga pengar än så länge.

Crad har haft avtal med Elekta sen 2009 och hur många Sentinel har man lyckats sälja? Den frågan kunde visst ingen utav er svara på.

Tragiskt att ni orkar hålla på dag in och dag ut.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-04-19 17:21:01

163

Hur tror du Elekta blev så här stora? Tror du att de hände på en månad? Ett år? 5 år? eller 10 år?

Man tror att Elekta bara har flugit fram som en furie men företaget är faktiskt över 40 år gammalt. De har haft en fantastisk resa de sista 12-13 åren. C-rad har endast varit verksamma i ca 6 år...

Självklart tar det tid att etablera sig på olika marknader och speciellt på den medicinska men det är FÅ om ens någon som har så bra, konkurrensfria och unika produkter som crad.

Spelar ingen roll hur mkt folk skriker ut att bolaget är bra el dåligt. C-rad kommer ändå att bli en fantastisk resa till slut. Det står skrivet.

Trevlig helg!

Ps. Slutar vi över 20? ds.

///Sharkslayer

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 17:25:33

#164 det beror på KeyMan1, han brukar storhandla på fredagar

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-19 17:27:57

165

Är så nära fulltankad man kan bli sopis så idag blir det inget fredagsryck ;-/

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 17:28:15

#163

Det är fritt val att äga aktier i C-Rad, du slipper om du vill.

Trevlig helg på dig!

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-04-19 17:29:42

164

Tror det satt 5-6 personer på AG och skrev en massa positivt om Elekta dag in o dag ut tills dom blev så stora som dom är idag.

Att jämföra C-rad med Elekta är att jämföra Messi mot päronkastaren i DIF.

Du kunde inte hålla dig får att skriva att det blir en fantastisk resa?

Det står skriver? VAR?

Vi kommer se det nästa vecka va? eller veckan efter? eller veckan efter den? Ett företag som aktieägarna pumpat in pengar i 6 år.

FANTASTISK RESA

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 17:30:08

Vad ni c-radmastuberar, tycker det borde gå för c-rad snart. ;-)

.

0
Ogilla!
0
Gilla!
2013-04-19 17:41:29

#168

Jaha, så du menar att Messi och päronkastaren har ett samarbete?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 17:44:40

#168 Delge oss gärna vilka lysande investeringar du har för tillfället.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 17:50:06

168

Bitter?

Ta del av det här fantastiska caset om du vill annars tycker inte jag att du ska lägga ner någon energi på det överhuvudtaget. Det kan finnas en anledning till att det skrivs mkt om crad. Att det är ett grymt bolag med en grym potential.

Kom du gärna med nya potentialbolag, jag är idel öra!

///Shark

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-04-19 17:51:40

170

Ja lika stort samarbete som Elekta och C-rad har.

Skillnaden är att Messi (Elekta) drar in en massa pengar,

Päronkastaren(C-rad) drar in pengar via emissioner.

Visst låter det konstigt att jämföra Messi med en päronkastare?

Vissa i denna tråd har ett liv och kan inte hänga här hela dagarna ut.

Trevlig helg.

0
Ogilla!
22
Gilla!
2013-04-19 19:44:44

173

Begriper inte du att C-Rad nu står inför en monumental uppvärdering så får du skylla dig själv...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 21:15:30

Ingen idé. Han kommer inte att förstå.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-19 21:59:17

Det är väl nästa vecka det går för C-rad Aaaaahåååååäää

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-20 00:19:51

Ganska tydligt scenario..

Tyvärr har saaas86 kommit in fel efter nåt blogginlägg och är bitter på sig själv..

Det tycker jag han skall vara om han inte här och nu kan redogöra lite snabbt för varje "produkt" C-Rad satsar på..

Catalyst:

Sentinel:

Gemeni:

Troligtvis har han ingen aning vad nån av produkterna egentligen är..

Säger inte att jag är nån expert, för då hade jag jobbat i bolaget, men jag vet iaf vad C-Rad jobbar med- och mot..

Det och med de fakta som finns gör att jag har lagt mig väldigt tugnt här..

Med vänlig hälsning,

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-20 00:51:57

För att citera saaas86:

"Tror det satt 5-6 personer på AG och skrev en massa positivt om Elekta dag in o dag ut tills dom blev så stora som dom är idag"

Perfekt..

Isf ska vi samla ihop 10-12 personer som skriver om C-Rad..

Då kommer vi till slut bli dubbelt så stora som Elekta :-)

Skärpning nu, och fokus på att C-Rad verkligen kommer leverera..

Pusselbitarna faller mer och mer på plats..

Enligt mig gör dessutom EH ett relativt bra arbete med kursvården i bolaget..

När intresset är enormt, så är det bra att ta in extra pengar för att slippa göra det senare..

Med vänlig hälsning,

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-04-20 12:27:18

Håller helt med!

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.