Grupp: Huvudforum

Dignitana/Braincool/Handel

0
Ogilla!
52
Gilla!
2013-04-18 01:49:41

Ja så det kan bli när väl en snöboll kommit i rullning. Och allt beroende på ett gäng, delvis från Cypern, som kom in i samband med emissionen. Nu är de borta (alt mycket begränsat antal kvar) och vägen ligger mer fri för en uppgång när det väl vänder.

Jag har ordentligt på fötterna, men vill ogärna hänga ut personer/bolag så frågor kring detta blir utan svar. Det rör sig INTE om personer med insiderinfo. Ett besök på Euroclear samt lite efterforskning på Internet bekräftade mina misstankar.

Att dessa utförsäljningar pågått den senaste månaden är inget nytt och att sälja över 600K aktier är ingen enkel sak. Vi har ju sett att de avyttrat med jämna mellanrum men framförallt i samband med PM. Vi hade även till dom en ägare som sålde åtminstone 200K (Luball eller nåt) som förstärkte aktionen.

Nu har Dignitana 2000 aktieägare (+300) och vi går en ljus framtid till mötes. Ägna en liten stund åt att studera de nyheter som kommit den sista tiden så ser ni att bolaget utvecklas helt enligt plan. Vi står inför en USA-studie på 5 kliniker! (ett USA där Dignicap är hett och där lanseringen kommer ske med hjälp av välgörenhet!), marknadsgodkännande i Kina (svårt att tidsbestämma), ett Sysmex som nu arbetar intensivt i det dolda, ett aktieägarbrev med mjuka värden (i början av maj kanske?), och en fin uppdatering kring Braincool (studien, färdigställande av den kommande storsäljaren).

Vem vill stå utanför ett sådant fint företag? Inte jag och tydligen inte 1999 andra aktieägare heller.

Det är lätt hänt att förtroendet sviktar och mungiporna hänger när något sådant här händer. Kanske kan vetskapen om vad som egentligen hände underlätta?

Jag säger som Martin Waleij: Dignitana är ett förbannat fint företag och Braincool är jag passionerat förälskat i!

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.