Grupp: Huvudforum

Colossus minerals

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-07-24 18:20:25

CSI.T i Kanada, kan vara värd en chansning här omkring ~.70 ( se bara upp för ev. nedtryck i kursen nu, då jag inte tror att dom har nån "hold" period på dom nya aktierna )... min ingång ~.90 ner till denna nivå. har varit inne förut för en trejd också. då köpte jag omkring 1,00 o sålde för omkring 1,25

Guld, platina och palladium. Problem med marken i gruvan och det otäcka att det kommer in vatten. Dom äger 75%, sen har dom sålt av mycket av platina och palladium till Sandstorm. Dom har också en skuld.

Inga resursberäkningar för mineraler överhuvudtaget! Dom valde att bygga gruvan ändå. Marknadsandel är en bra bit över 100M dollars efter dagens utspädning. Dom har för avsikt att producera i runda tal låt säga 250k ounces ( sammanlagt med guld, platina och palladium per år ).

En av dom högsta guldgraderingarna i världen, men det ska inte vara nån vidare bra geologi så det krävs tydligen, men brytningskostnad bör ändå bli mycket bra.

Gruvan ligger i Brasilien och ska i åren här börja producera är det tänkt. Kan vara en fin chansingång nu!

Inte bland mina största positioner som tex. Midas gold, men för dom med starka magar så. Om gruvan svämmar över så är det kanske kört, vem vet om det kan hända

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.