Grupp: Huvudforum

C-rad - På gång att vakna ur dvalan?

0
Ogilla!
6
Gilla!
2013-08-13 17:56:31

C-rad – På gång att vakna ur dvalan?

Vad har hänt med C-rad och varför är det så tyst från bolaget? Är det någon som är orolig? Vad är det som händer? Det är många frågor som behöver besvaras och det kommer att klarna allt eftersom. Det som vi kan vara helt säkra på är att det pågår saker bakom kulisserna hela tiden nu. Det är minst sagt mycket på gång.

Det var ett tag sedan vi hörde något från C-rad. Senaste nyheten från 23/7

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=566301&lang=en

visade prov på att samarbetet med Cyrpa fortskrider som planerat. Det var ett klart styrkebesked att uppvisa det första sålda ”4D – Bild/Visu – simulationssystemet” så kvikt. Det betyder att samarbete med Cyrpa har fortskridit enligt plan och att föreningen mellan de två säljorganisationerna har börjat sätta sig. Kommer det visa sig mer framöver? Inte säkert med tanke på den nya kommunikationsstrategin. ”Endast orders av strategiskvikt” kommer att publiceras. Men har det sålts något mer? Självklart! Samarbetet och uppköpet av Cyrpa är något av det smartaste C-rad har gjort hittills. Det kommer att visa sig framöver och marknaden har än så länge verkligen inte lyckats med att tolka in rätt signaler beträffande det här. Obegripligt. Möjlighet!

Jag har varit väldigt upptagen en längre tid och har därför varken kunnat, orkat eller hunnit skriva men jag ska försöka att ändra på det. Det är en vansinnigt intressant period som nu har börjat för C-rad och jag kommer att försöka snappa upp det mesta av värde framöver. Jag kan bara klargöra, eftersom en del som hört av sig och undrat om jag har sålt av, att jag innehar fler aktier än tidigare och har avyttrat andra investeringar för att kunnat utnyttja det tillfälle som nu har getts. Nu har vi en uppsjö av nyheter som väntar och det är snart. Vad har vi framför oss?

- Kinagodkännandet – Sentinel

Det är enligt uppgift på gång men ligger, givetvis, i Kinas händer. Det är svårt att uppskatta när beskedet kommer men det lär ske under den kommande månaden. Kina är en av de marknader som ökar mest och ett godkännande här är av stor vikt. Det är en stor grej.

- GE samarbetet

Det är ju som ni redan vet påskrivit och klart men när kommer vi att få se följderna… Det mest intressanta med det här är ju att GE nu har avbrutit sitt samarbete tillsammans med Varian. Det eftersom Varian inledde ett samarbete med Siemens som i sint tur är en stor konkurrent till GE på CT -marknaden. GE är därför nu i starkt behov av att ”någon”, läs C-rad, fyller hållet efter Varian och deras RPM -system. Det är här Sentinel kommer in i bilden. Det här är gigantiskt stort för C-rad och ett sådant avtal handlar om ca 100 – 200 system per år. (Endast Sentinel!!) Jag har haft åtskilliga kontakter med Tim Thurn, den nye VDn för C-rad, och han bekräftar bl a att både globala och lokala diskussioner tillsammans med GE sker i skrivande stund. Jag tror att vi kommer att få höra mer om samarbetet inom kort, kanske t o m innan Q2. Jag har även frågat honom angående kravet på den ökade produktionen av system så då uppkommer och C-rad är då enligt uppgift redo för en rejäl produktions höjning inom kort. Det säger en hel del.

- Catalyst /Elekta - Versa HD

Här har vi ytterligare en kassako som är pågång. Som vi vet sedan tidigare så är C-rad och Catalyst ”preferred solution” för Elekta och deras ”Respiratory gating” - behandlingar. Det innefattar i stort sett alla deras digitala produkter även Elektas Linacs. Även Versa HD är en sådan produkt och den säljer just nu som guld för Elekta. Hur många tror ni är offererade med en Catalyst i paketet? Vid köp av Versa HD så är ”tillägget” för att få med Catalyst och därmed kunna erbjuda ”Free Breathing” – alltså behandlingar kring det så svårbehandlande thoraxområdet – väldigt litet. Inköp av en Versa HD är en grymt stor investering och därmed så tror jag att ca 80 % av alla Versa HD är utrustade med en Catalyst. Det här kommer att visa sig framöver i rapporterna. Kanske redan i Q2?! Valideringen med Elekta är inne i sin absoluta slutfas och kan förväntas komma när som helst. Det här är hur stort som helst och kommer att generera massor i ökad försäljning. Elektas säljkår är LITE större och är GANSKA många fler än C-rad idag besitter, de når även oerhört fler kunder. C-rads breda och strategiska satsning är på väg att lösa sig rejält.

- GEMini – Färdigställande av produkten

Det här kan inte benämnas med något annat än en kommande storsäljare. GEMini kommer att skaka om branschen när den väl kommer ut. Vi vet, genom de senaste informationsträffarna, att de vill och siktar på att kommersialisera GEMini nu i oktober. Det är snart. Säljarna står redo att slussa ut GEMini men jag tror även att det kommer att handla om något större serieavtal med en eller flera, som tidigare har sagts, ”stor aktör. Vilken det rör sig om kan vi ju bara spekulera och egentligen spelar det mindre roll för oss. Enligt uppgift så kan vi vänta oss resultat ifrån Salzburg ”i en snar framtid”. Det är arbetsbelastningen som har dragit ut på tiden av presentationen av de kliniska bilderna. De är på väg nu! Fick mail från Tim idag och då bekräftade han att de fortfarande har samma tidsplan som tidigare angående kommersialiseringen. Det indikerar på att han är trygg med bildernas kvalité och deras mottagande. Snart är det oktober och det är då det händer, det här är stort. Jag är övertygad, efter mina kontakter med de initierade, om att vi kommer att få se bra kliniska bilder i det snaraste! Det här är en riktig smäll!

- Presentationen av Q2 den 30 augusti

Det ska bli oerhört spännande att läsa informationen som kommer om den här perioden som vi nu har tagit oss igenom. Jag och många med mig tycker säkert att det har varit ganska tyst från bolaget i perioder och det ska bli intressant att utläsa om den nya kommunikationsstrategin verkligen har tagits i bruk i och med Tim Thurns tillträde. Enligt honom själv så är det absolut så. Jag hade en konversation med honom för någon vecka sedan och då utryckte han sig så här på frågan om C-rad kommunicerar de försäljningar som sker?

”We are definitely not reporting all sales…” Intressant kommentar? Absolut! Jag tror att vi kan få se en bra rapport och när jag säger ”bra” så menar jag i förhållande till de tidigare Q2 rapporterna som rent historiskt har varit svaga i den här branschen. Hur som helst så ser jag verkligen i fram emot att vi nu går in i den bästa perioden för C-rad och det kommer att bli hur kul som helst att följa utvecklingen av det här sensationellt högpotentiella företaget.

- Listbyte till Small Cap OMX

Det här är ett spännande skede i C-rads historia och med all sannolikhet oerhört bra för oss som vill tjäna en hacka eller två på bolaget. När bolaget listas på SC-OMX så kommer C-rad att bli tillgängligt för en helt annan marknad och investerare med helt andra resurser. De kommer även att bli granskade på ett grundligare sätt, vilket jag verkligen välkomnar. Jag satsar enorma pengar på C-rad och deras framfart, vilket jag är trygg med, men det skadar inte med lite extra kontroll. C-rad är ett seriöst bolag som sköts på ett gediget sätt och kommer bland annat därför att passa fint in på Small Cap. Jag är även övertygad om att omsättningen på aktierna kommer att öka markant i och med listbytet, även om omsättningen har hållit en relativt hög nivå nu ett tag, och det gillar jag starkt. Listbytet kommer vi kunna vänta oss i december i år.

Det är med andra ord en hel del grejer på gång i bolaget och även om vi tycker att det har tagit tid så kommer det ha varit värt all väntan när endast en av alla dessa framgångssagor läses upp. Det är alltså nu i närtid. Kanske redan nu i veckan?

Vi kunde se i slutet på förra veckan att någon från SHB köpte på sig en hel del aktier och man kan ju fråga sig om han har fått samma svar från de initierade som jag eller om han vet något mer.

Elekta håller fortfarande stenkoll på C-rad och senaste kontakten jag hade med Tomas Puusepp så sa han att ”C-rad är ett högintressant bolag”. Han har även nämnt att han avvaktar GEMinis lansering och att han är rysligt nyfiken på ”plattan”. Det ska bli intressant att se vad som händer om C-rad visar ett bra resultat i Q2 – Q3… Jag är, precis som jag sagt tidigare, övertygad om att Elekta (eller något annat bolag) kommer att köpa upp C-rad. Frågan är bara när. Jag vet, i och med mina kontakter på Elekta, att de har haft ögonen på C-rad länge och kanske är det som Puusepp skrev att de väntar på GEMini… I så fall är vi ganska nära nu.

Håll ögonen på C-rad nu i höst för att det kommer hända högintressanta saker kan vi alla vara överrens om.

Mvh AktieSiaren

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-13 18:30:11

Wow, suveränt inlägg !!

Resterande del av året kommer bli ett triumftåg för TT, helt övertygad om detta !

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-13 21:15:04

Två bra rapporter nu bör ligga i linje med ett listbyte då det underlättar noteringsprocessen. Bolaget kommer att granskas av en revisor utsedd av börsen som ska ta ställning till om bolaget är moget för finlistan. Framtida intjäning är då en viktig faktor.

Dessutom bör ett prospekt inför omlistningen kunna förväntas.

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-13 21:51:49

Grymt inlägg Siaren! :D

Säger ju att det är grymma grejer på gång!! Min kontakt i USA har sagt länge att det är saker på gång med GE så där har du säkert helt rätt.

Jag tror på en nice höst! :D

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-13 22:35:24

Jag tror förövrigt att det är mer än 80% som väljer till Catalyst till sin Versa HD. Jag tror dock inte att de redan har sålts tillsammans. Man kan alltid hoppas men jag tror inte det.

Det spelar mindre roll eftersom de kommer att beställas i efterhand. :D

Sweet dreams!

//Sharkslayer

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-14 08:32:33

4 Tror du något annat intressant som spelar roll för C-rad StorChef.. jag menar StorFisken förstås :D

//Torskslayer

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-14 13:47:10

Verkar bara gå i djupare dvala.

Inga köpare, men säljarna står i kö vid 15 kr.

Det verkar som om det måste ske ett under för att denna aktie ska gå åt rätt håll.

Snart ger jag också upp.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2013-08-14 16:42:00

6

Behövs inga under, räcker med lite nyheter vilket i sin tur gör att Ikea kan bränna av sina sista aktier.

Sen gott folk ska Ni få se på uppryck !!

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-14 16:45:18

#7

Vad är det du vet som inte Ikea vet, eftersom de väljer att sälja sina aktier för 15 o du är helt övertygad att de kommer stiga?

Menad som en seriös fråga så hoppas den inte tolkas fel =)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-14 16:52:28

Förstår inte riktigt de som klagar på tystnaden från C-Rad. De har ju releasat mängder med intressant och positiv information hittills i år. För bolaget pekar allting uppåt.

Normalt sett gör ju också aktiekursen det då, men nu har vi haft en nyemission som sänkt kursen och på det massiva utförsäljningar av den störste ägaren. Marknaden klarar helt enkelt inte av att svälja hur mycket aktier som helst, därav den nu sanslöst låga kursen. Det är precis vid sådana här tillfällen man ska köpa.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-14 16:53:45

8

De har haft samma strategi med flera av sina investeringsprojekt. De är med och gynnar nyskapande och kreativa bolag och genom en rejäl investering som ger en stabiliserande effekt genom sitt innehav. De gör sig givetvis en hacka genom de olika nyemissonerna som uppstår men säljer ofta av när bolaget börjar kunna stå på egna ben. Sen har huvudgruppen, som inte sitter i sverige, i ILS sagt sitt och då är det bara för Thorén att svansa efter.

Det behövs verkligen inga under. Maila TIM och fråga :D

//Sharkslayer

0
Ogilla!
8
Gilla!
2013-08-14 17:15:10

8# finns väl vissa kommentarer som Thoren gett bla på bolagsstämman.

Jag bryr mig inte om Ikea eller dylikt så länge bolaget utvecklas framåt.

0
Ogilla!
12
Gilla!
2013-08-14 17:21:12

8

Det är som 10 skriver, har själv pratat med Thoren tidigare och han är i händerna på sina uppdragsgivare, (i Luxemburg om jag inte minns fel) som sagt sitt.

Kombinationen allt som är på gång, (läs Siarens inlägg igen) parat med att Ikea får slut på sina aktier gör att en rejäl uppgång är helt given !

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-14 17:25:45

Haha! Jag kunde inte vara tryggare om jag så hade pengarna i näven! :D

Keyis! Vad tror du om Q2?

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-14 17:33:10

13 Akta dej för nätet, inte bra för fisk.

.

0
Ogilla!
9
Gilla!
2013-08-14 17:36:40

13

Min övertygelse är att tiden nu är förbi då man behöver vara livrädd för rapporter och safesälja innan. Tror att vi från och med Q2 rapporten får svart på vitt att försäljningen nu tuggat igång, och detta alltså utan att Elekta Interfacet eller GE avtalet, (eller GEMini för den delen) ännu försäljningsmässigt bidragit.

Tror rapporten överraskar positivt trots att Q2 ju är ett allmänt svalt kvartal i branschen

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-14 21:54:30

Låter lovande :D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-15 19:07:47

Du som har kontakter Keymannen. Har du någon aning om vad vi kan förvänta oss med försäljningen i USA? Har det tagit fart? Min polare har gafflat om USA ett bra tag, bl a om GE men vi har ju en så länge inte hört något. Vad tror du och dina kontakter?

Siaren!

Tror du att vi kan förvänta oss vinst i Q2?? Jag tror att vi får vänta lite men man vet aldrig :D

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-15 20:04:32

17 När du var StorChefen på VCW visst du ju allt och nu vet du inget :-)))))

.

0
Ogilla!
8
Gilla!
2013-08-15 21:24:49

17

Hoppas q2 rappen ger lite positiv info om USA ;-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-15 21:29:20

Kommer det inget Pm imorgon angående mässan i USA så blir jag besviken. Behöver inte vara något kursdrivande, men någon feedback på hur det gick.

Varit i en hel del aktier, denna är den tråkigaste kursmässigt!!

Mvh Gurk

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-15 22:24:11

19 Ok men du har ingen "känning"? :D

20 Håller helt med dig! Sista tiden har varit för jävla tråkig. Men när man vet vad som väntar så känns det bättre! :D

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-16 00:05:28

Under Q2 har man sålt S+C till Tyskland, Frankrike och USA. Vad det ger i siffror återstår att se.

0
Ogilla!
13
Gilla!
2013-08-16 07:24:41

21

Som Vindfågel skriver, försäljnng har skett och frågan är bara hur stor. Tror ävenTT är missnöjd med kursutvecklingen och att man nu med Q2:an vill visa att kommersialiseringsfasen nu har börjat på allvar, och detta alltså utan de veritabla megatriggers som vi ju vet är på gång !

0
Ogilla!
10
Gilla!
2013-08-16 11:44:41

Feskvattnet, nästa lunch går av stapeln nu på onsdag kl 12, All In eller ?

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-16 12:19:03

Dear XXXX

We are only reporting large orders for a single customer or orders of strategic importance.

Sales is ongoing, even though we have not reported.

Kind regards

Tim

Tim Thurn

President and CEO

C-RAD AB

Blir nog bra detta hära!!=))

0
Ogilla!
10
Gilla!
2013-08-16 12:26:56

Nån som har en graf att slänga in?

0
Ogilla!
12
Gilla!
2013-08-16 12:49:14
Ladda ned

60min

0
Ogilla!
14
Gilla!
2013-08-16 12:49:26
Ladda ned

Daily

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-16 12:56:39

Angående Elektainterfacet, som borde varit klart för länge sedan, så kanske det är så att det redan är klart, men att Elekta inte vill släppa det förrän man köpt upp C-Rad. Man avvaktar helt enkelt tills man ser hur det blir med GEMini. Lyckas C-Rad med GEMini, så kommer Elekta med ett bud direkt och då har Elekta inte drivit upp priset på aktien genom att frisläppa interfacet.

Lite lösa spekulationer från min sida och inget man ska ta på för stort allvar.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-16 13:15:47

Får vi ett elektabud så sitter nog tjugan löst även om det är en fredag.

.

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-08-16 14:15:45

29

Kan ju säga att jag tänkt i dessa banor mer än en gång...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-16 14:28:37

Lyssnade på presentationen från småbolagsdagen november 2012.

Även om jag känner mig väldigt trygg i min placering och jag tror stenhårt på att omsättningen kommer att öka så måste jag kritisera de estimerade datum som bolaget slänger ur sig.

Visst saker tar ofta längre tid än vad man tror, därför ska man vara försiktig om man inte är säker.

- Elekta interface skulle vara klart i Q1

- Kina godkännande närmaste månaderna

- OMX notering till sommaren

osv.

Även om inte bolaget kan styra när allt detta händer är det brist på någonting att få så fel.

Nu ser jag fram emot massa saker! :) Framför allt en stor ökning av omsättningen. Där stör jag mig faktiskt på att i EP access analysen så estimerar man att C-RAD ska omsätta väldigt låga belopp under 2014-2015. (51 och 63 MSEK respektive). Denna analys köps av C-RAD så de borde ha åsikter om detta, eller vad tycker ni?

Jag mailade VD men fick inget svar.

Mvh

0
Ogilla!
9
Gilla!
2013-08-16 15:01:55

32

Tycker precis som du !

Klart att vissa tröttnar och säljer av men vi som hänger i kommer få vår payback och detta med ränta !!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-16 15:20:06

Under tiden man väntar på att raketen ska starta så kan man daytrada/swigtrada i C-rad, ett mycket beprövat sätt bland en del proffs här.

.

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-16 15:33:06

34

Finns bättre tradingpapper än C-Rad att svinga i just nu thomanpöjken, Radden verkar vara cementerad på denna nivån tills några trevliga nyheter erhålls...

32 angående EP analysen så har jag pratat med Hedlund om detta och endast rena faktafel påpekas från C-rad:s sida. Håller med om att prognoserna från EP är njugga men C-Rad ger ju inga prognoser alls så siffrorna får stå för EP. GEMini på banan, ett klart ElektaInterface, initiala GE leveranser så lär dock EP justera upp sina prognoser ordentligt...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-16 17:14:11

Skulle mycket väl kunna vara Elektas idé att vänta med interfacet tills gemini är på banan. TRor faktikst att vårt vän Siaren har skrivit om detta scenario för länge sen :D Eller så var det någon annan.

Lite förvånande att d inte kommer någon info angående mässan i USA. Några idéer?

EP är ju körda. Har också snackat med HEdlund om den analysen och enligt honom så "får det stå för dem" men han påpekade även mycket riktigt "faktafel".

//SS

0
Ogilla!
11
Gilla!
2013-08-16 17:33:20

36

Jag har skrivit om detta scenario tidigare ;-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-16 17:34:46

35 Jo i Arocell o CLs finns det alltid objekt som vill bli avkläda :-))

.

0
Ogilla!
10
Gilla!
2013-08-16 17:51:16

Jag har också skrivit om det scenariot:-)

0
Ogilla!
9
Gilla!
2013-08-16 18:15:45

38

Apropå det thoman så tror jag dom som köper AroCell på denna nivån har råd att klä upp sig fint framöver när dom ska på fest ;-)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-08-17 00:48:31

#32

Som du skriver har "förseningar" skett.

Det intressanta i liknande fall är att bolagen ofta har en tidsplan för sina olika "produkter/händelser".

Ofta blir det just förseningar, och detta specifikt inom denna bransch.

Dock brukar bolagen ha väldigt god koll på i vilken ordning saker och ting skall ske, så när "första" biten faller på plats brukar man faktiskt mer än ofta kunna se att nästa bit faller inom den tidsram som angetts (i förhållande till bit ett).

Kanske blev lite krångligt skrivet, men hoppas du förstår vad jag menar.

Håll koll på detta när det väl sätter igång.

Med vänlig hälsning

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-18 07:07:59

#39 Ska man följa dina råd?Jag tycker,sälg skiten köp fingerprint.

0
Ogilla!
14
Gilla!
2013-08-18 12:20:56

42# jag utfärdar inga råd men det gör uppenbarligen du?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-18 16:06:51

Inget fel på PM-tillverkaren C-rad bara lite sönder tradad ;-)

.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-08-18 23:48:14

PM imorgon gubbar!

Lovar!

//SS

0
Ogilla!
9
Gilla!
2013-08-19 11:44:15

#45

Tick tack tick tack....... ;)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-19 11:49:43

Verkar vara bytesdag idag, SHB - REM.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-19 12:12:11

46

wait for it... ;)

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-19 14:12:17

47

Helt uppenbart !!

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-08-19 14:15:01

47

Blir nästan lite avundsjuk på denne handelsbankare, han verkar ju t.o.m ha mer flis än mig ;-D

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-19 16:47:13

46

Hade tydligen skrivit fel i kalendern!! Det är ju givetvis i morgon som PM:et kommer :D

50

Ja du, han verkar ha rätt gott om flis den aktören :D

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-19 18:34:45

Ja tänk vad konstigt att en del har mycket flis o deg.

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-19 22:59:42

Och i morgon kommer degen och flisen köpa upp kursen :D

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-19 23:12:06

Det tackar vi för 53an StorChefen

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-20 09:14:05

Så lite så.

Jag undrar om inte valideringen med Elekta är klar nu. Kanske sparar det till rapporten? Kan mycket väl vara så.

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-20 09:31:49

Den som spar han har ;-)

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-20 09:38:59

Ja det gäller att snåla sig ur det här...

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-08-20 10:45:09

SÅ DÄR JA! :D

Successful C-RAD Presentation at AAPM

Press release 2013-08-20

C-RAD AB with its three fully owned subsidiaries and three international sales companies are all active in the field of radiation therapy. The AAPM is the annual meeting of the American Association of Physicists in Medicine. The conference took place in Indianapolis from August 4th to August 6th. C-RAD was presenting Sentinel and Catalyst.

The AAPM is one of the largest and most important meetings within the radiotherapy community. A part of the conference is the exhibition, where companies present their products to clinical customers from the US and international foreign countries. C-RAD focused on the presentation of Sentinel and Catalyst.

The focus was to present C-RAD Systems for the application in breast cancer treatment. Breast Cancer is one of the most frequent cancer indications in western countries treated with radiotherapy. The unique combination of interactive feedback for an intuitive and accurate setup together with the breath hold solution with implemented bio feedback makes Catalyst and Sentinel as an important tool in the clinical workflow.

Tim Thurn, CEO, C-RAD AB:

“We are excited about the quality and the quantity of contacts we made at the exhibition. We can surely state, that it was the best AAPM for C-RAD. The feedback and the high interest from customers are confirming the ongoing recovery of the US radiotherapy market. Also the interest from our oem partnerships is showing the right position of the C-RAD product portfolio.”

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-08-20 10:49:24

Tim Thurn, CEO, C-RAD AB:

“We are excited about the quality and the quantity of contacts we made at the exhibition. We can surely state, that it was the best AAPM for C-RAD. The feedback and the high interest from customers are confirming the ongoing recovery of the US radiotherapy market. Also the interest from our oem partnerships is showing the right position of the C-RAD product portfolio."

"THE BEST AAPM FOR C-RAD"!!

Inte illa. Vi vet sedan tidigare att de sålt bra efter den mässan! Nu är det alltså den bästa hittlills. :D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-20 11:24:13

Jag tycker att det mest positiva var "Also the interest from our oem partnerships is showing the right position of the C-RAD product portfolio".

Det är ju genom de kanalerna de riktigt stora inkomsterna kommer att komma.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-20 11:30:03

Håller med men det är nog inbakat i Tims uttalande "We can surely state, that it was the best AAPM for C-RAD"

//SS

3
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-20 19:01:10

The main point about me is that I'm very optimistic, kind & sensitive

person. I really want to be loved & to share all my feelings & emotions

with the man,who will be so special to me!!!I'm always trying to think & to

do everything only in a positive way...My life is the best gift for me &

LOVE is the best of the best presents,that I have ever had.

Extra bidrag till Aktieguiden

Du behöver logga in för att använda den här funktionen.

Tack till:

Hittills har ovanstående medlemmar tillsammans lovat att bidra med 0 kronor i den här insamlingen.

3
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-20 19:01:45

The main point about me is that I'm very optimistic, kind & sensitive

person. I really want to be loved & to share all my feelings & emotions

with the man,who will be so special to me!!!I'm always trying to think & to

do everything only in a positive way...My life is the best gift for me &

LOVE is the best of the best presents,that I have ever had.

3
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-20 19:02:53

Hi!

I am Ms Gloria how are you! hope you are fine and in perfect condition of

health.I went through your profile and i read it and took interest in it,if

you don't mind i will like you to write me on ID:this (

gloriathomas10001@yahoo.com) hope to hear from you soon, I will be waiting

for your mail because i have something VERY important to tell you.lots of

love Gloria.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 08:33:51

Är Catalyst inblandad i dagens Elekta PM?

http://www.elekta.com/pressreleases/799170/elekta-s-versa-hd-system-now-features-automated-breath-hold-gating-for-improved-breast-and-lung-radiotherapy.html

Om det är så varför går då inte Tim ut med det samtidigt?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 08:39:39

#65 Med tanke på att de även nämner respons-interfacet så kan det knappast vara annat än Catalyst.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 08:41:14

66 Är det inte bättre du ställer frågan till Tim istället för till en massa traders här ?? Ungefär som om man skulle gå till ICA o fråga vad det kostar o laga bilen ;-))

.

0
Ogilla!
10
Gilla!
2013-08-21 08:50:25

#65

Hade faktiskt varit skönt om vi nu börjar skönja lite resultat från alla kontakter som tagits under åren.:)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 09:15:50

http://www.bequoted.com/investor/company/documents/crad_press_111013_eng.pdf

Dock något år gammalt, men Prof. Frank Lohr har varit inblandad med Catalysten ett tag.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2013-08-21 10:38:04

Tycker att C-RADs produkter borde nämnas i Elektas pm om de används av Elekta för denna lösning som beskrivs i Elektas pm.

Dagens pm från Elekta verkar tyvärr mer vara ett sätt för Elekta att promota deras egen "gamla" in-house lösning v.s. nya modernare lösningar som exempelvis Catalyst och Sentinel i kombination med Versa HD.

Elektas ABC produkt kombinerad med Versa HD låter mer som en gammal produkt/lösningen kombinerad med ny teknik, Versa HD.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 10:55:25

I vanliga fall där produkter säljs på OEM basis nämns aldrig originaltillverkaren.

0
Ogilla!
13
Gilla!
2013-08-21 11:07:53

Så kan det säkert vara, men i detta fall så refererar Elektas pm till en av Elektas befintliga produkter.

Antar att det här är en av de befintliga lösningar/produkter (ABC) som funnits på marknaden och som det förhoppningsvis är tänkt att C-RADs produkter kan/ska konkurrera ut inom en nära framtid.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-21 14:08:24

Kan även vara så att C-rad, Catalyst, är inblandad även med ABC...

//SS

0
Ogilla!
9
Gilla!
2013-08-21 14:26:10

Visst ... eller att Elekta kommer till insikt och budar in C-RAD så att de slipper promota/konkurrera med gamla produkter.

0
Ogilla!
8
Gilla!
2013-08-21 16:13:48

Jag har för mig att ABC å Catalyst inte är direkta konkurrenter med varandra.

Men det är lite klurigt måste jag säga.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 18:11:53

Men iom att nu Varian och Elekta samarbetar, betyder det att C-rad kan bli utanför affären i Brasilien?

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-21 19:46:10

Loket C-rad håller visst på att backa tillbaka in på stationen "igen", glömde man o tanka eller åkta man ifrån alla passagerare ;-))) vilken skitaktie det är om man inte daytradar i den förstås.

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-21 21:31:30

75

ABC är ju "Active Breathing Coordinatior" och Catalyst är tänkt att hjälpa till vid FreeBreathing behandlingar. Det är dock ingenting som säger att Catalyst inte skulle vara med även vid användning av ABC...

Det som är väldigt positivt är att det är exakt samma interface som släpptes idag som även Catalyst kommer att använda sig av. Det verkar alltså inget fel på det.. Nu väntar vi bara på valideringen.

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-22 00:30:19

75

ABC är ju "Active Breathing Coordinatior" och Catalyst är tänkt att hjälpa till vid FreeBreathing behandlingar. Det är dock ingenting som säger att Catalyst inte skulle vara med även vid användning av ABC...

Det som är väldigt positivt är att det är exakt samma interface som släpptes idag som även Catalyst kommer att använda sig av. Det verkar alltså inget fel på det.. Nu väntar vi bara på valideringen.

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-22 08:38:57

Klistrar in Storfirens chefsinlägg en gång till för säkerhets skull

ABC är ju "Active Breathing Coordinatior" och Catalyst är tänkt att hjälpa till vid FreeBreathing behandlingar. Det är dock ingenting som säger att Catalyst inte skulle vara med även vid användning av ABC...

Det som är väldigt positivt är att det är exakt samma interface som släpptes idag som även Catalyst kommer att använda sig av. Det verkar alltså inget fel på det.. Nu väntar vi bara på valideringen

//Aa

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-22 09:10:08

Tack!

//SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-22 10:53:59

Se där ja nu är kursen inne på sitt gamla vanliga röda bearspår, tänk vilket fantastiskt företag C-rad är :-))) Måste nog till några meterinlägg för att det ska bli blåa siffror igen :-)))

.

0
Ogilla!
8
Gilla!
2013-08-22 19:50:38

82

Men kan inte du sälja av dina aktier i detta fantastiska bolag och lämna tack, på ren göteborgska så är du förbannat tjôtig...

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-22 20:13:52

Håller med göteborgare som jag är (assimilerad men ändå).

Misstänker att thoman vill berika sin tillvaro genom att försöka reta oss andra motvalls som han är;-)

Han påminner om någon....

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-08-22 21:36:17

Han inte bara påminner...

/SS

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-22 23:04:11

85 Upp med hakan nu StorChefen, kör lite trading vet ja det piggar upp ;-))

))ss

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-23 09:34:00

Jaha rödtjut för hela slanten, känns väldigt bekant i denna aktie. Måste vara bättre att vara korvgubbe på torget eller vad säger du

85. StorChefen?

.

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-23 10:39:34

Har den där SHB:arn koll på vad som komma skall i rapporten månne, för visst måste det vara en och samma person som handlar vi dessa olika tillfällen?

Någon tung gubbe e de!

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-08-23 10:44:49

88

Jo skulle bra gärna vilja veta vilken aktör det är...

0
Ogilla!
13
Gilla!
2013-08-23 10:52:49

Det blir helt enkelt till att ta rygg, för denna person köper inte bara för skoj skull den saken är klar!!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-26 17:27:07

Nej, nu får C-Rad sluta ösa ut order-PM.

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-08-26 17:45:50

Ja kursen slutade ju monster upp efter dagens pm:ande höhö

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.