Grupp: Huvudforum

Arc Aroma Pure - lanseringsdax

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-09-10 18:33:53

Pär Henriksson, grundare av Arc Aroma Pure AB (publ) och uppfinnare till CEPT®-plattformen, har inbjudits att presentera CEPT®-tekniken vid symposiet ”Bioelectrics 2013” i Karlsruhe, Tyskland. Konferensen, som hålls 16 – 19 september, utgör en del av ett EU projekt med syftet att främja internationellt samarbete och informationsflöde mellan forskargrupper och företag som arbetar med elektroporation. Detta är ett första steg i den globala marknadsföringen av CEPT®-plattformen.

Arc Aroma Pure har valts ut bland en stor mängd aktörer att presentera vid det tionde årligen återkommande Bioelektroniksymposiet som hålls vid Karlsruhe Institute of Technology (KIT), Tyskland, den 16:e – 19:e september. Under rubriken ”Environmental applications” kommer Pär Henriksson, grundare av Arc Aroma Pure, att presentera CEPT®-tekniken och den unika förbehandlingslinje för effektivisering av biogasproduktion som är under tillverkning. Presentationen innebär att bolaget gör sitt första framträdande på en internationell arena. Detta ”cutting edge” symposium genomförs i samarbete mellan International Bioelectrics Consortium (IBC) och det EU-finansierade COST TD1104 projektet.

Arc Aroma Pure är en unik industriell partner i COST-projektet på grund av lång erfarenhet av såväl utveckling av utrustning som applikationer för användning i industriell skala. Detta är särskilt intressant då målet för årets symposium är att öka samarbetet och kunskapsutbytet inom elektroporation mellan olika forskargrupper och företag samt att sammanlänka IBC och det EU-finansierade COST projektet. Inbjudan att presentera kom via COST projektet, mer om COST finns att läsa på projektets hemsida (www.electroporation.net).

”Jag är både stolt och hedrad och har accepterat inbjudan att presentera Arc Aroma Pure och vår unika CEPT®-plattform. Jag ser fram emot att redovisa våra framgångar vid olika försök inför ledande forskargrupper, inom fältet elektroporation, från såväl Europa som USA och Japan. Mötet är ett utmärkt första steg i den globala lanseringen av den kommersiella CEPT®-plattformen. Planen att inledningsvis bearbeta den inhemska marknaden för att sedan ta steget ut i Europa, och därefter tackla Asien och Nordamerika kvarstår.” Säger Pär Henriksson, Grundare Arc Aroma Pure AB.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.