Grupp: Huvudforum

Härvan forstätter växa i Cefour

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-12-12 12:45:41

Härvan forstätter växa i Cefour

(Ytterligare pengar låsta)

Gällande rättegången så forstätter vi bevaka det som vanligt. Allt rullar precis som det ska i Cefour härvan. Grupp skadeståndsanspråket har nu växt till närmare 40-45 personer och vi hoppas fler går med för att sända ett klart meddelande för framtiden. Avvaktar fortfarande fällande dom.

Onsdagen den 11:e december förhandlade åklagaren om ytterligare kvarstad. Tingsrätten godkände summan på drygt 5,5 miljoner kr.

Ett av vittnena som försvarar sidan hoppades på har nu förhörts och det som framgick var att inget bud var lagt på Cefour härvan. Man hävdar fortfarande på sin oskuld trotts högar av bevis som lagts fram.

Slutförhandlingarna i rättegångsmålet beräknas ske den 19-20:e december.

Ni har nu säkert märkt att vi har bytt namn till “INDEIN” som då står för “Investigation Develepmet for Investors AB.”

Föreningen kommer snart att vara igång så att vi snabbt ska kunna jobba på flera plan runt i bl.a Europa då kopplingar från olika fall har lärt oss att vi måste kunna jobba mer internationellt för att skydda varand i framtiden.

Vi har också en ny hemsida som är på gång och vi ber om ursäkt för röran. Vi har redan börjat förbereda nya mål som bearbetas och i dagsläget bedriver vi en kamp för att skydda investerare och sparare på bästa sätt.

Om ni köpte aktier mellan 30/07/2013-09/10/2013 hör av er till skada@indein.se då vi grupperar oss om fällande dom kommer och hjälp oss sätta ner foten ordentligt mot denna typ av brott.

En för alla alla för en!

Med vänliga hälsningar

INDEIN

http://www.routeme.se/S/CV/pages/upp2013-12-12.php

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.