Grupp: Huvudforum

Fingerprint Translation

0
Ogilla!
7
Gilla!
2014-01-21 13:58:48

Skrivs mycket I denna:

Men hur mycket fattar man?

Mycket Validity,Tillverkare,Fingerprint Cards osv

Men kan man fatta vad som skrivs?

http://tech.hexun.com/2014-01-16/161480818.html

0
Ogilla!
6
Gilla!
2014-01-21 14:03:33

Låt iPhone 5s framför oss icke-Apple mobiltelefon fabriken i hopp om att ta identifiering av fingeravtryck

FONTSTORLEK

Kommentarer Mail Error Correction Vid 11:05 den 16 Januari, 2014 Källa: komponenter handel nätverk

Efter framgången med Apples iPhone 5s kvitta våg av ansökningar identifiering av fingeravtryck, mobiltelefon varumärke av icke-Apple-lägret fabrik, förutom kapacitiva fingeravtrycksidentifiering modulutvecklare giltighet samarbeta, men också aktivt söka andra fingeravtryck lösningen på marknaden för att stimulera den optiska, termiska avkänning och tryckkännande teknik såsom fingeravtryck blomstra.

Efter att Fingerprint Apple (Apple) iPhone 5s i sina smartphones, mobiltelefontillverkare är också icke-Apple-lägret uppbåda sina ansträngningar för att följa upp, så att fingeravtrycksmarknaden värme rusade uppvärmningen.

I själva verket är Apple inte första identifiering av fingeravtryck funktion i smartphone varumärke fabrik, Det är underförstått att Fujitsu (Fujitsu) och Motorola (Motorola) redan infördes smarta kapacitiv fingeravtrycksidentifieringsfunktion utrustad under 2008 och 2012 telefon, men sedan inte stå i fokus för marknaden, är fortfarande den främsta orsaken är att fingeravtrycket av användaren upplever svårigheter att uppfylla konsumenternas förväntningar.

Däremot kommer Apple reptålig, anti-dirty Safir (Sapphire) substrat som på kapacitiva fingeravtryckssensor, sensorer har förmågan att göra antistatisk, syra-bas erosion och andra externa krafter, så att fingeravtrycket avkänning känslighet kan förbättras avsevärt, vilket återigen lutar Fingerprint utveckling bom, och ytterligare stimulera icke-Apple-lägret snabbare införande av mobila enheter varumärke fabrik hastighet identifiering av fingeravtryck teknik.

Det är underförstått att för med Apple iPhone 5: or i funktionen igenkänning av fingeravtryck för att tävla, är icke-Apple-lägret mobila enheter varumärke fabriken planerar att anta Tape COF (chip-on-Flex, CoF) förpackningsteknik gjort fingeravtryck moduler, som förlitar sig på lägre kostnader och högre produktions avkastning, och nästa Apple en högre penetrationsgrad och påskynda utbyggnaden av identifiering av fingeravtryck i en mobil enhet.

Minska kostnaderna för icke-Apple-identifiering av fingeravtryck modul arkitektur läger kram CoF

1 ITRI IEK Electronics och Systems Research Group och processystem diagram IC forskare Chenling juni sade att för att minska kostnaderna för fingeravtryck moduler, tenderar att använda icke-Apple-lägret CoF paket arkitektur.

1 ITRI IEK Electronics och Systems Research Group och processystem diagram IC forskare Chenling juni sade att för att minska kostnaderna för fingeravtryck moduler, tenderar att använda icke-Apple-lägret CoF paket arkitektur.

ITRI ??IEK Electronics och Systems Research Group och processystem IC forskare Chenling juni (figur 1) att för att hålla Apple framför oss, den icke-Apple-lägret fokuserade också på en annan resurs industrin investerare fingerteknik leverantörer giltighet, och i utformning och kostnader i samband med varandra tecken på Apple, i hopp om att fånga den kortaste tiden på Apples fotspår.

Faktum Giltighet investerare är nästan icke-Apple-lägret främsta, till exempel Intel Capital (Intel Capital), Qualcomms satsning Qualcomm Ventures, TSMC: s satsning venture Alliance, etc, och den ledande smartphone tillverkare Samsung (Samsung) har Före insats. Dessutom giltighet tidigt i oktober 2013 som ett nytt internationellt tänkande (Synaptics) förvärv, marknadsaktörer blivit mer optimistiska om giltighet av icke-Apple-lägret, den största leverantören av mobila enheter fingeravtryck avkänning modul.

Det är underförstått att Apple köpte under 2012 fingeravtryckssensor leverantör AuthenTec, främst till följd av utvecklingen av den högre erkännande noggrannhet trycka fingeravtryck sensormodul för försvar, militär, tull och andra high-end-applikationer, så kostnaden högre. Dessutom AuthenTec fingeravtryckssensor modul för Apple iPhone 5s, utom integrerade touch-sensorer, men även på materialval safirsubstrat, så att den totala kostnaden för sensormodulen uppåt klättra, var ungefär prisintervallet på omkring hösten 10? $ 13, ungefär två till tre gånger Giltighets lösningar.

Chenling juni påpekade, AuthenTec komplex modulär struktur och den höga kostnaden jämfört med, giltighet Fingerprint tekniska specifikationer var lägre för low-end-applikationer, till exempel mobila enheter, därför giltighet fördel ligger i dess modulära design är enklare, att anta bra ränta, mognad processen enkel och kosta billigare CoF paket arkitektur.

Inte bara det, CoF arkitekturavdelningen giltighet följa en låg kostnad / hög duktilitet metalliserad polyimidfilmer (metalliserad Kapton Film) fingeravtryckssensor chip består, jämfört med kiselsubstrat, är strukturen och användningen av detta material inte bara förpackningar minska kostnaderna, och kan ge större designflexibilitet, så djupt var den icke-Apple-lägret favör.

Å andra sidan, eftersom Apples kapacitiv fingeravtryckssensor applikationsspecifik integrerad krets krävs (ASIC), tryck / bildsensorer, optiska linser och andra integrerade på en enda anordning, som hittills fortfarande inte hög produktionsutbyte, Därför, processer och försörjningskedjor är mer komplexa.

Chenling juni förklarade vidare, AuthenTec sensorchip i huvudsak produceras av TSMC, omfördelningsprocessen (RDL) av fint trä teknik support och Kinas halvledarkristall sidan, och sedan genom centrala Ström Inköp Material / rånet, som avslutas med ASE tråd engagemang, och slutligen av Foxconn fit, kontrast giltighet sensorchip, även om samma TSMC gjuteri, och fortsatte sedan vid avdelningen Tailin direkt till fabriken efter provning och stöd ChipMos CoF förpackningsteknik, process relativt enkel.

Faktum är att förutom avancerade mobiltelefontillverkarna tävlar om att importera, men low-end smartphone industrin är också angelägen för applikationer fingeravtrycksigenkänning. Det är underförstått att touch LCD-drivrutin IC och IC (LCD Driver IC) tillverkare??elektronik, har börjat layout identifiering av fingeravtryck teknik, och väntas lanseras under andra halvåret 2014 fingeravtryckssensor modul, så är det nu Vissa kunder som Huawei , ZTE, Lenovo, Yulong Coolpad, också förväntas bära fingeravtryck funktionen på telefonen. Dessutom Chenling juni påpekade att kundbasen för elektronisk Duitai low-end smartphone varumärke fabrik, så företaget förväntas också anta CoF paketstruktur för att minska kostnaderna.

Det är anmärkningsvärt att, med tanke på den smartphone förväntas tävla i 2014 import fingeravtryck erkännande kapacitet, kommer att ytterligare uppmuntra utvecklare att programmera en mängd fingeravtryck avkänning kapacitiv fingeravtrycks intensifiera layouten för Apple iPhone 5s används under en hög teknik, har en mängd olika identifiering av fingeravtryck program förväntas att blomma i smartphone marknaden.

[@ B] telefon kan importera efterfrågan för identifiering av fingeravtryck program stridande [@ C] telefon kan importera efterfrågan för identifiering av fingeravtryck program stridande

Figur 2 Kim Ji Technology Wu Renjie, pekade biträdande chef ut att framtiden för mobila enheter utöver fingeravtrycksprogrammet kapacitiv, det finns optisk, termisk avkänning, tryckkännande lösningar.

Figur 2 Kim Ji Technology Wu Renjie, pekade biträdande chef ut att framtiden för mobila enheter utöver fingeravtrycksprogrammet kapacitiv, det finns optisk, termisk avkänning, tryckkännande lösningar.

Kim Ji, biträdande chef för vetenskap och teknik Wu Renjie (figur 2), sade efter iPhone 5s importerar kapacitiva fingeravtryckssensor, vilket gör programmet en stund kapacitiv avkänning är en växande trend, med fokus på framtiden förväntas bli Fingerprint smartphones standardutrustning, är utvecklare av olika fingeravtryck sensorlösningar uppbåda sina insatser, i hopp om att kunna komma in i smartphone leveranskedjan.

Faktum är att förutom att leda avancerade HTC smartphones kommer att importera konkurrerande fingeravtryck funktioner, Kinas primär smartphone varumärke fabrik, till exempel ZTE, Huawei, Yulong Coolpad, Lenovo, etc., är också omkring 3.000 yuan s Den mellanregistret smartphone söka fingeravtryck avkänning system, lockar sedan massiva fingeravtryck utvecklare ger råd.

Wu Renjie påpekade vidare att det i framtiden utöver kapacitiv avkänning systemet kommer att bli kända på marknaden mobila enhet, till exempel tryckkännande, termisk avkänning, ultraljud och optisk avkänning, och andra fingeravtryckslösning också en massiv attack på marknaden , i kombination med framtiden för billiga smartphones kommer också att hoppas på att ta fingeravtrycksigenkänning, kommer att uppmuntra fler eftersläntrare att rycka denna möjlighet, därför kapacitiv avkänning lösning är inte nödvändigtvis den största vinnaren i framtiden.

Kan inte förnekas, dock är det kapacitiva sensorsystemet verkligen i fokus för den aktuella rampljuset. Det är underförstått att världen hade totalt tre stora kapacitiva fingeravtrycks avkänning lösningar respektive AuthenTec, giltighet och Fingerprint Cards, medan AuthenTec och giltighet respektive äpplen och nya idéer om internationella fusioner och förvärv, och förväntas bli Apple och icke-Apple Efter leverans av huvudlägret, Fingerprint Cards vara sämre, är den icke-Apple-lägret låst positiva drag.

Faktum är att Fingerprint Cards var slutet av november 2013 för Android och Windows Mobile-plattformar släppt två nya fingeravtryck avkänning modul, och har nyligen börjat Fujitsu, Korea Pantech (Pantech) och kinesisk visdom Konka telefoner och Tablet PC för att erbjuda relevanta lösningar, samtidigt som företaget också aktivt närmade Samsung, LG (LG) och andra frontlinjen telefon varumärke fabriken, visar siktet på icke-Apple-lägret gynnade beslutsamhet.

Å andra sidan, är optisk fingeravtryckssensorsystemet också ett stort tekniskt genombrott. Det är underförstått att Kim Ji-tekniken redan ur det förflutna optisk fingeravtryckssensor dimensionerade kritiserats av en rad patenterade teknologier, utvecklade ultratunna optiska sensorlösningar, kommer den totala modultjocklek på 6,5 mm från det förflutna (mm) miniatyr till 3 mm eller mindre (Figur 3), hjälper den optiska sensorprogrammet fokusera sevärdheter extremt tunn formfaktor mobila enheter på marknaden.

Figur 3, höger 1 för traditionella optiska fingeravtryckskännande lösningar, tjockare, R 2, R 3 guld Gil smal optisk fingeravtryckssensorsystemet, det vill säga 6,5 ??mm och en tjocklek av 3 mm.

Figur 3, höger 1 för traditionella optiska fingeravtryckskännande lösningar, tjockare, R 2, R 3 guld Gil smal optisk fingeravtryckssensorsystemet, det vill säga 6,5 ??mm och en tjocklek av 3 mm.

Wu Renjie noterade att Kim Ji-teknik utöver den optiska fingeravtryck sensormodul i Complementary Metal Oxide Semiconductor (CMOS) sensor, kamera modul och optisk lins design till en liten volym utanför utseende, men också från det optiska systemet, lätt motor (Optical Engine) och inbyggd IC och andra identifieringsalgoritmer designade flera ingångar, så även mindre storlek moduler, är systemidentifiering noggrannheten inte diskonteras, så att volymen av lösningen när det gäller konkurrenskraft kan bli ännu tydligare.

Wu Renjie avslöjade att företagets andra generationens lösning tjocklek på 4,9 mm, har varit en del av den speciella typ av platta (Vertical Tablet) gynnas av marknaden, medan 2014 är tredje generationens lösning tjocklek var 3 mm, och riktar Kinas white-box mobiltelefonmarknaden en massiv attack.

Det är värt att notera att den nuvarande marknaden används främst för identifiering av fingeravtryck identitet och låsa upp nästa fingeravtryck ansökan väntas bli mer varierad. Det är underförstått att identifiering av fingeravtryck chip och modulfabrik, alla aktivt genom den integrerade mjukvara och molnplattform konkurrenskraft fingeravtrycksigenkänning för att ge konsumenterna en tryggare plattform för integritetsskydd och utökade räckvidd applikationer.

I kombination med molnet plattform för att expandera tillämpningen omfattningen av fingeravtryck

Zeng Yuan Wang 4 WWTT marknadschef tror fingeravtrycksigenkänning med cloud computing, kommer att kunna bygga tätare säkerhetsplattform för användare integritetsskydd.

Zeng Yuan Wang 4 WWTT marknadschef tror fingeravtrycksigenkänning med cloud computing, kommer att kunna bygga tätare säkerhetsplattform för användare integritetsskydd.

WWTT marketing director Tseng makron (Figur 4) som i själva verket en lång historia av fingeravtrycksigenkänning, utrustad med teknik för Apples smartphone, parterna ytterligare för att möjliggöra fingeravtrycksigenkänning värmemarknaden åter värma upp, men den nuvarande marknaden fingerteknik är alltför snävt tillämpningsområde, såsom iPhone 5s och HTC One max fingeravtrycksigenkänning är begränsade för att låsa upp, och inte ge konsumenterna mer praktiskt skydd.

Zeng Yuan Wang sade vidare att fingeravtrycksigenkänning till verkliga livet i användarapplikationsnivå, är den skyldig att skapa en bra plattform för personlig integritet för användare av Internet samhällsaktiviteter, olika former av filer, personliga kommunikationsdata, singel Program och annan information, inte bara genom fingeravtryck kryptering, kan cloud computing vara ytterligare enhetlig hantering av all personlig information för att möjliggöra strängare fingeravtryck skyddsnät (Figur 5).

Figur 5 Fingerprint moln plattform lösning kombinerar schema Källa: World of Technology

Figur 5 Fingerprint moln plattform lösning kombinerar schema Källa: World of Technology

Mot bakgrund av detta, är en värld av cloud computing-tekniken introducerades i samband integritetsskydd mjukvaruplattform FingerQ &PrivacQ; FingerQ innebär datorlösningar på uppdrag av utländska PrivacQ inbäddade identifiering av fingeravtryck enheten, som ett fingeravtryck kryptering telefonens skal.

Efter FingerQ & PrivacQ inte bara för enstaka eller smarta telefoner, pekdatorer och andra mobila enheter kryptering, men också skapa en persondatoregenutvecklade biometriska system genom molnet, användare lagra / överföra data i molnet, via fingeravtrycksautentisering terminal enheter, till exempel persondatorer, bärbara datorer, smarta telefoner, etc., kan också läsas molndatasynkronisering.

I själva verket har många utvecklings fingeravtryck chip och modulfabriksleverantörer grenade ut från hjärtat att läsa För området för programvara på marknaden igen, men från kapacitiv touch-modulen började WWTT inget undantag. Zeng Yuan Wang tror att en värld av vetenskap och teknik för fingeravtrycksigenkänning genom trepartsavtal algoritmer integration, sensormodul, cloud computing har successivt införts, nästa Utöver den pågående OEM fingeravtryckssensormodul, vi kommer att Software Development Kit som ger ( SDK) eller ett programmeringsgränssnitt (API) och andra verktyg.

Zeng Yuan Wang påpekade att de externa passande hårdvarulösningar krävs av mobila enheter applikation processor (AP) för datorer, mer energi, och därför förväntas en känsla av en värld av vetenskap och teknik för att starta den inbyggda mikrokontroller (MCU) 2014 mätningsmodul, så att fingeravtrycket av datorns prestanda uppgradering.

Sammanfattningsvis, våg efter fingeravtryck Apple iPhone 5s ledare, förutom den icke-Apple-lägret varumärke fabrik uppbåda sina ansträngningar att påskynda importen fart, fingeravtryck utvecklare ökade också moralen, leveranskedja inte bara vill ta mobila enheter, och mer förväntningar att utvidga tillämpningsområdet för identifiering av fingeravtryck, så att användarna kan uppleva och sedan uppgradera.

____________________________________

I feel it in my fingers

0
Ogilla!
17
Gilla!
2014-01-21 14:30:42

Efter denna artikel jag läsa min inte fungera hjärna längre. Men för leta dessa artiklar tack stort skola ha till dig.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-01-21 15:29:48

Pheew, vilken artikel ! Skribenten har sammanfattat vad som skrivs

på AVA och AG :-)

Väldigt insatt är han, och till skillnad från Forum skribenterna, uppehåller han sig inte på dom som inte är med i matchen .

Kortbranschen, den lär han bli varse också ..

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.