Grupp: Huvudforum

Sveriges bästa börsforum: bättre tillsammans

1
Ogilla!
41
Gilla!
2014-05-30 19:24:50
Ladda ned

Vi har under en månad testat vilka forum som ger bäst aktietips genom att skapa portföljer utifrån vad forumsmedlemmarna ger för input (enligt vår metod/modell) Di:s börsforum levererade hade mycket aktivitet och portföljen gick otroligt bra i början, men togs ner till index-nivån i och med en olycklig placering i Africa Oil. SVD och Aktieguiden hade mindre aktivitet och portföljerna gick inte alls lika bra.

Enligt Wisdom of the Crowds-teorin så skall de som ger input inte kunna influera varandra, och ju fler som deltar, desto träffsäkrare är man: så vi baktestade för att se vad som händer om man lade ihop våra egna medlemmars input, och alla forum till en portfölj, vilket faktiskt har levererat överavkastning.

Med andra ord deklarerar vi DI:s börssnack som segrare, lägger ner portföljerna och lägger samman alla till en Forumportfölj, för alla forumaktivister. För er som deltar och som läser hoppas jag det skall bli bättre aktietips med denna metod. Hade man gjort på detta sätt istället hade denna veckas portfölj se ut som denna. All data och lite mer info finns på: http://www.crowdinvest.se/dis-borssnack-sveriges-basta-borsforum/

Har du en stund över? Fyll då gärna i nästa veckas forumsportfölj:

http://inputs.crowdinvest.se/E/t4Ca4.php

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.