Grupp: Huvudforum

Recyctec 30 miljoner liter !

0
Ogilla!
16
Gilla!
2015-01-12 13:20:52

Utifall nån missat det så är alltså Recyctec på väg att i närtid, (februari) skriva avtal med en Indienaktör som hanterar 30 miljoner liter smutsig glykol per år !

Detta motsvarar nästan hela den totala volymen inom Sverige som hittills destruerats i värmeverk, (ca. 33 miljoner liter/år !

Säger hittills för från och med nu, Sverigefabriken i full drift vilken dag som helst så är det Recyctecs miljövänliga metod som kommer gälla mer och mer där man alltså återvinner skitig glykol till kemiskt ren glykol och detta hur många gånger som helst.

Låter som trolleri men fungerar uppenbarligen !

Wow säger jag bara !

0
Ogilla!
15
Gilla!
2015-01-12 13:29:18

...Jag har inte bytt glykol i min bil på 10 år, och lär inte byta det på tio till, det är ett slutet system och ska inte bytas ut, givet inget felar.

Nya glykolsorter är annat än den gamla.

Svårt att se den enorma nyttan rent intuitivt.

Mvh Civ

0
Ogilla!
10
Gilla!
2015-01-12 14:01:07

1

Med all respekt så ger jag inte så mycket för din intuitiva känsla.

0
Ogilla!
13
Gilla!
2015-01-12 14:11:02

:-)

Mvh Civ

0
Ogilla!
13
Gilla!
2015-01-13 08:35:24

Recyctec aktien börjar bli het som ett ångstrykjärn, och detta med all rätt !

Stora inhemska avtal på gång nu i januari: ”För närvarande har bolaget bokat upp flera avtalsförhandlingar under januari månad 2015 med större avfallsföretag gällande leverans av använd glykol. Volymer som diskuterats beräknas totalt överstiga 3 000 ton på årsbasis. Detta har föranlett nyanställning av en person som tillträder i januari 2015 som med bolagets vice VD kommer att intensifiera insamlingsarbetet och slutföra inleveransavtal gällande använd glykol.”

Jätteavtal på gång i bl.a Indien, Kina och Grekland i närtid. Indiska aktören hanterar på egen hand 30 miljoner liter/år vilket motsvarar nästan hela Sveriges destruktionsvolym.

Beträffande Kina är det ett statligt bolag man förhandlar med och att det handlar om mycket stora volymer känns givet.

Och som grädde på moset den utbyggda fabriken i Jönköping som bör kommuniceras i 100 %:ig drift vilken dag som helst: ”Installation av slutsteget pågår och är beräknat att tas i drift under vecka 3, 2015 för finjustering och tester. Efter slutbesiktning tas hela anläggningen i drift under vecka 4, 2015 ”

Igår aktiverades en rejäl köpsignal för aktien när den på eftermiddagen under stor omsättning rusade upp till nytt ATH, 26 kr.

Det nyvaknade intresset för aktien + ovanstående feta triggers gör att jag räknar med att 30 kronors nivån perforeras innan veckan är över, (kanske redan idag).

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.