Grupp: Huvudforum

Tradestation, bra mäklare?

0
Ogilla!
61
Gilla!
2015-08-08 21:52:25

Hej allihopa, jag är helt ny här så hoppas jag inte bryter mot några nybörjarregler med en diskussion som säkert har uppkommit många gånger tidigare.

Jag har läst runt och diskuterat kring olika mäklare med bekanta för att göra ett bra val innan jag börjar med live trading. Jag har haft demo konton på flera olika plattformar men inte riktigt lyckats hitta den med bäst layout eller villkor.

Jag vill framförallt ha en mjuk(iaf fungerande) Ichimoku layout som är lättöverskådlig. Jag har tittat lite på Tradestation och måste säga funktionerna som dom erbjuder verkar riktigt bra och även layouten ser bra ut(Radarscreen är en sådan funktion och jag vet inte om andra mälare har liknande, https://www.tradestation.com/trading-technology/tradestation-platform/find-opportunities/radarscreen ). Någon som har mer erfarenhet som skulle kunna informera mig om hur er upplevelse hos dom(eller någon annan bra mäklare) varit? Även vad månadskostnaden ligger på om det finns någon sådan.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
18
Gilla!
2015-08-09 09:37:01

Jag vet de som skjuter interactive brokers via trade station

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.