Grupp: Huvudforum

Exeotech och ASTG

0
Ogilla!
71
Gilla!
2016-01-04 12:38:54

Leif tipsade ju tidigare om ASTG och det bolaget har ju onekligen gått bra sedan han gav en köprek. Däremot hittade jag ett annat relaterat bolag som heter Exeotech, bolaget har gått ner tusentals procent på ett par år då bolaget haft stora skulder, dessa skulder verkar i princip vara borta nu och ledningen ser positivt på 2016. Läs mer om vad bolaget gör på deras hemsida http://exeotech.se/.

Någon som vet något mer om detta bolaget? Jag har personligen köpt 200.000 andelar för 8000 riksdaler, mest en chanspost för skoj skull, detta är således inte någon köprek från min sida då jag inte vet så mycket ännu, jag undrar däremot vad ni tror om bolaget som sådant, finns det potential för 2016? Börsvärdet är 8 miljoner, leker man med tanken att vi ser 6:- i kurs igen så talar vi om en extrem kommande uppgång, finns den möjligheten?

Antoox

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
71
Gilla!
2016-01-04 13:15:12

Har gått upp nästan 100% sedan jag skrev. Bolaget sysslar med mat till flyktingförläggningar samt olika delikatesssylter från Vietnam, två ganska intressanta punkter i dagsläget.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.