Grupp: Huvudforum

Har AG en framtid?

0
Ogilla!
134
Gilla!
2016-03-21 14:41:05

Det har gått 17 år sedan vi startade Aktieguiden. Det har periodvis varit roligt men också väldigt jobbigt emellanåt. De senaste tiden har det varit en jävla massa tjafs så de här dagarna går inte till historien som roliga. Vi har aldrig tjänat några pengar på verksamheten.

På flera olika håll dyker synpunkten upp att Aktieguiden skulle behöva någon vid rodret och en mer aktiv moderering för att fungera. Vi är beredda att ta det ansvaret, men vi är inte beredda att göra det utan ersättning.

Förslag:

Vi slutar låta AG Insider vara en en tjänst man köper till en engångskostnad. Framöver blir den istället en prenumerationstjänst som kommer att kosta 100 kronor i månaden. Kostnaden kommer att debiteras ditt betal- eller kreditkort och bör vara avdragsgill i din deklaration.

När man i fortsättningen anmäler att ett inlägg bryter mot skrivreglerna skulle man vara tvungen att välja vilken av skrivreglerna inlägget bryter mot. Vi kommer därefter löpande granska alla bortröstade inlägg. Om man lagt en röst på ett inlägg som inte bryter mot skrivreglerna kommer den istället att straffa den som lagt rösten. I tveksamma fall kommer rösten bara tas bort.

Om man får tre inlägg bortröstade eller har missbrukat röstningsfunktionen tre gånger stängs man av. Enda vägen tillbaka efter det är genom att öppna ett nytt konto.

Då vi tidigare sålt Aktieguiden Insider till en engångskostnad kommer vi ge Insider-funktionerna till de som hör av sig och inte vill bidra mer till den fortsatta driften av tjänsten. Man kommer då inte att listas bland betalande medlemmar.

Jag startar strax en separat tråd där ni kan skriva under ifall ni vill vara med och stödja ovanstående upplägg och betala 100 kronor i månaden för att få en aktiv övervakning av modereringssystemet. Om antalet som är beredda att stödja oss på det här sättet blir fler än 120 personer är vi beredda att ge det en chans och göra ett försök under tre månader.

» http://aktieguiden.com/1401474/lita-pa-mig---jag-ar-med

Så, därmed ligger bollen hos er. Hur viktigt är det för er att vi får det här att fungera bättre?

// Staffan

Ps. Vi har hållit Aktieguiden igång sedan 1999 och har försökt oss på så många olika idéer att vi inte ens själva längre kommer ihåg allt vi gjort. Jag vill vänligt men bestämt be er låta bli att använda den här tråden till att komma med alternativa tips på hur vi borde kunna tjäna pengar.

0
Ogilla!
131
Gilla!
2016-03-21 14:49:33

Aktiv moderering blir toppen.

Hoppas också att möjligheten att vara anonym ska begränsas. Inför varandra kan vi vara anonyma, men ni som är ansvariga bör veta vilka personerna bakom respektive nick verkligen är. Det är rena trolleriet vad folk skärper sig när det blir "på riktigt".

Har själv gjort nått liknande en gång i tiden, så pm'a mig i om ni vill ha lite input kring detta.

0
Ogilla!
125
Gilla!
2016-03-21 15:25:39

Är ej så förtjust i autogiro men kanske man kan lägga till alternativ som årsavgift i förskott? (nu på rätt plats, sorry!)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2016-03-21 15:31:50

Ber om ursäkt, redigerat inlägget.

0
Ogilla!
111
Gilla!
2016-03-21 15:35:32

#2 Upponer

Jag tror tyvärr att det kommer bli svårt att bygga en betallösning som täcker alla önskemål. Säkert är det någon som helst vill betala via bankgiro, någon med PayPal, andra använder Bitcoin och sen vill någon betala från Danmark.

En prenumeration på det vanliga kreditkortet med hjälp av Stripe känns som det bästa alternativet just nu. Det går också med en rimlig arbetsinsats att automatisera. Upplägget blir detsamma som man kör på Spotify.

https://stripe.com/subscriptions

// Staffan

0
Ogilla!
145
Gilla!
2016-03-21 15:36:04

tycker konceptet är bra som det är. Ser inga stora problem med auto-modereringen.

0
Ogilla!
152
Gilla!
2016-03-21 15:38:47

jag har AG insider. Jag vill INTE vara med på någon autogiro.

Ni får inte dra en krona från mig.

hejs

Mvh Civ

0
Ogilla!
122
Gilla!
2016-03-21 15:42:33

Staffan,

På den tiden vi betalade 250:-/kvartal. (Med dess betalsystem) Var det några problem med inbetalningarna då eller blev det administrativt knöligt för er?

0
Ogilla!
121
Gilla!
2016-03-21 15:47:56

#7 PeterPG

Det var administrativt knöligt med post- och bankgiro. Och sen var det svårt att få någon kontinuitet i det. De flesta betalade dessutom en månad i taget.

// Staffan

0
Ogilla!
122
Gilla!
2016-03-21 15:55:11

Tack för svaret.

Jag kan personligen tänka mig att betala förskottsbetalning för 6 månander i taget. Man prenumererar på vissa publikationer och tjänster.(Betalas alltid i förskott) . Här köper vi en tjänst så det vore inte helt orimligt att betala även för denna i förskott.

Har lite svårt för det här med autogiro till höger och vänster.

0
Ogilla!
124
Gilla!
2016-03-21 16:06:24

Samma här kör autogiro endast på mobilräkningen

0
Ogilla!
129
Gilla!
2016-03-21 16:09:21

Jag har AG insider. Jag vill INTE vara med på någon autogiro.

AktieTrader

0
Ogilla!
131
Gilla!
2016-03-21 16:19:21

Jag har AG insider och vill inte

Ha något autogiro

Med vänlig hälsning,

Byxa1

Mvh Byxa1

0
Ogilla!
157
Gilla!
2016-03-21 16:19:52

Autogiro och en prenumeration är inte samma sak. Både innebär visserligen att det dras en summa periodvis, men en prenumeration med kort är så mycket enklare att hantera för alla iblandade.

Så om "jag vill inte betala autogiro" egentligen betyder "jag tycker inte Aktieguiden är värd att betala för" så må det vara hänt, men om autogiro betyder ordagrant att man inte gillar autogiro så är det inte det vi pratar om heller. Vi vill bara veta om det är värt att lägga tid och energi på att första bygga och sedan administrera ett system för att aktivt moderera AG.

Mvh // Johan

Webmaster på Aktieguiden

0
Ogilla!
120
Gilla!
2016-03-21 16:23:05

250 kroner pr. kvartal syntes jeg er tilfredsstillende, da vi alle nok bruger 250 kroner på ting vi ikke får noget for alligevel såsom ligegyldige ting vi ikke bruger. Skulle det blive dyrere vil jeg stadig være med, dog vil jeg forebeholde mig retten til at betale kvartalsvis og hvis jeg skulle ændrer mening et kvartal fordi jeg rejser eller lignende, selv meddele AG om mit fravær.

mvh

0
Ogilla!
7
Gilla!
2016-03-21 16:44:44

Ja tycker Staffans förslag med kort betalning verkar vara det som skulle kunna fungera !

Har ingenting på autogiro idag = gillar det inte !! Men för AG gör ja gärna ett undantag ;-) en hundring dras direkt från kortet

Tänk till . Hata inte det du inte förstår :) <~ ordspråk i USA

Mvh Wilden

0
Ogilla!
161
Gilla!
2016-03-21 20:10:44

"Så, därmed ligger bollen hos er. Hur viktigt är det för er att vi får det här att fungera bättre?"

Jag skulle vilja sätta lite perspektiv - siten har funnits sedan 1999, jag har varit registrerad sedan 2001 (tror jag det var), inte varit superaktiv alla dessa år. Med aktiv menar jag då varit inne och framförallt löst. Jag har inte kommenterat så mycket, och de trådar jag startat är ganska lätträknade. Jag har även varit inne på Börssnack under en tid under dessa år, där fanns det en försvarlig möngt´d muppar som man bara fick filtrera bort. Muppdensiteten (ny SI enhet...) på AG har aldrig varit i närheten av vad BS var ( vet inte hur det varit de senaste åren där men...). Men likväl verkar en mycket liten mängd muppar på mycket kort tid ( eller är dessa dropparna som fått bägaren att rinna över?) lyckats få upphovsmännen att ifrågasätta sin integritet och skapelse.

Jag menar, lösningen med självreglerande moderering (utröstning av inlägg) är ju helt briljant och har de facto fungerat under bra många år nu. Som jag tolkar det borde ju vilken någorlunda begåvad skribent kunna begripa att om ens inlägg har blivit bortröstat har det antingen brutit mot skrivreglerna eller ( och detta finns kanske inte nerskrivet ) varit lite väl provocerande utformat så att det har fått tillräckligt många att anmäla inlägget.

I det fall man har fått sitt inlägg bortröstat, borde det leda till att man tar sig en funderare på varför, kommer man fram till att man brutit mot reglerna är det väl bara att försöka lägga band på sig och tänka sig för vad man skriver. I det andra fallet kanske man bör fundera på om man har skrivit i rätt tråd och på ett tillräckligt trevligt sätt. Jag tycker man kan se en tendens till att det kommer in en hel del skribenter i vissa trådar och har som enda mål att vara så provocerande som möjligt utan att uppenbart bryta mot skrivreglerna. Att sedan resultatet blir att deras inlägg blir bortröstade är väl kanske ingen överraskning.

So far so good, Om man nu kunde coola ner lite och inse att man har gått över tillräckligt mångas gräns för många gånger istället för att uppföra sig som barnungar och börja muppa sig hade vi inte behövt ha denna diskussionen överhuvud taget.

Det har väl under åren till och från blossat upp lite väl hätska diskussioner mellan ett fåtal skribenter men med nuvarande regler har dessa stormar i vattenglaset lugnat sig, varför skall några få muppar göra skillnad denna gången?

0
Ogilla!
122
Gilla!
2016-03-21 21:10:53

När man i fortsättningen anmäler att ett inlägg bryter mot skrivreglerna skulle man vara tvungen att välja vilken av skrivreglerna inlägget bryter mot. Vi kommer därefter löpande granska alla bortröstade inlägg. Om man lagt en röst på ett inlägg som inte bryter mot skrivreglerna kommer den istället att straffa den som lagt rösten. I tveksamma fall kommer rösten bara tas bort.

-------------------------------------------------------------------

Det låter bra

0
Ogilla!
131
Gilla!
2016-03-21 22:14:52

Håller med Hawkerl att det varit en storm i ett vattenglas. Inte utan att det har varit etablerade skribenter som fullständigt flipprat ut och har skapat hatsituationer.

Men ser man det mer pragmatiskt så har det oftast varit av tillfällig natur när skribenten ifråga senare "nyktrat" till.

AG är just nu kunskapsmässigt det mest underbyggda forumet på nätet med de skarpaste medlemmarna. Det vore tråkigt om existensen vilade enbart på finansiell grund.

Så grundproblemet är pengar. Jag bidrar gärna kontinuerligt med autogiro men absolut inte via betal- eller kreditkort. Jag tror förnuftiga människor i dagsläget är mer insatta i riskerna med det... Ta som exempel var alla kortnummer på Netflix är till salu. Så glöm det...

Att överföra det som fungerar i USA med Sverige, håller inte. Svensken har oftast sitt kortkonto kopplat till sitt privata betalkonto. De innehåller tidvis alldeles för mycket pengar att riska med.

Så alternativet är autogiro och prenumerationstjänst a´la postkodmilionären...

0
Ogilla!
125
Gilla!
2016-03-22 11:58:05

> Jag bidrar gärna kontinuerligt med autogiro men absolut inte via

> betal- eller kreditkort. Jag tror förnuftiga människor i dagsläget är

> mer insatta i riskerna med det... Ta som exempel var alla

> kortnummer på Netflix är till salu. Så glöm det...

Vi kommer givetvis inte lagra några kortnummer själva. Vi kommer använda en betrodd betaltjänst, troligtvis Stripe, som enbart sysslar med detta och kan jämföras med Paypal eller Klarna.

Autogiro har inget bra sätt att automatiseras och att sitta och hantera det manuellt igen kommer vi inte göra. Been there, done that, never again.

Mvh // Johan

Webmaster på Aktieguiden

0
Ogilla!
123
Gilla!
2016-03-25 23:10:10

Om jag fick bestämma så görs huvudforumet om till en grupp man kan välja bort att se/ vara med i. Samtidigt skapas en ny "framsida" som man får kvalificera sig till att få skapa eller kommentera inlägg i. På det viset slipper vi se allt skräp och AG får en tilltalande synlig framsida. Dock tycker jag inte att den heller ska synas för icke betalande medlemmar. Jag skulle inte vilja vara med och betala för att det jag skriver ska kunna läsas gratis av icke betalande medlemmar eller icke medlemmar beroende på var jag skriver. Så icke betalande medlemmar ska bara ha tillgång till dagens huvudforum. Allt annat ska kosta för att ha tillgång till.

Man kan tänka sig varianter på det här förslaget, men något åt det här hållet skulle jag vilja se.

:)

/ndx100

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
14
Gilla!
2016-03-26 07:21:14

Lite ideer och tankar

1. Dolda privata grupper bör inte förekomma på ett forum. Det begränsar mångfalden och intresset för denna sida. Öppna kort fungerar alltid bäst.

2. Demokrati och att få delge våra åsikter ska ej begränsas av fanatiska grupper som utnyttjar det automatiska systemet för att kväva realistiska tankar som inte följer deras agenda.

3. Näthatare ska inte få ett så stort inflytande på ett forum som de tycker att de "äger" genom sitt antal medlemmar.

4. AG har absolut en framtid om näthatare och vissa gruppmedlemmar inte får ta för stort utrymme. Finns ingen anledning att en grupp individer ska få missbruka sin makt och bete sig vidrigt mot oliktänkande. P.g.a. detta har många lämnat forumet och det hotar framtiden för AG

Tack för ordet / Andreas

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
168
Gilla!
2016-03-26 15:36:04

#21 jag vet inte vad du pysslar med men vi som varit med i femton år eller mer kanske har sett en hel del konstiga kommentarer på forumen om fingerprint, ... " just saying "

Jag kan nog skriva en halv bok om det!

Det finns massor med "vidriga" inlägg när en del här tappat stora belopp och blivit hånade för det. Skulle aldrig falla mig in att håna någon för att en aktie rasat, men det finns såna element som skriver ibland utan att "man" dragit fram nätmobbingkortet

Din agenda är inte riktigt helt ok, det står jag för och det är inte nätmobbing. Du har för det mesta en förkärlek till att propagera för att Fingkursen ska ner. Ok den ska upp tio kronor grabbar men långsiktigt så ska ni veta... och yes...

Rösta bort inlägget om du vill, bryr mig inte om jag ska vara ärlig!!!

En grej med AG är att det faktiskt varit OK att ha slutna grupper så jag förstår inte vad det är att gnälla över? Hursomhelst har det spårat ur nu i allmänna diskussionerna, det kanske var meningen att det skulle bli så eller?

1
Ogilla!
121
Gilla!
2016-03-26 16:14:39

En del tappat stora belopp? Men ni vill inte lyssna på varningar

Det var ju det som jag varnade för men ni i gänget hoppade på mig, överöste mig med skit, hånade mig. Ni hånar mig fortfarande

Det här spårade ur när det kom hit ett gäng och började tjafsa.

Nu tjafsas det om att en person här skulle påverka kursen? På vilket sätt. Snarare så att stora aktörer påverkar kursen.

Jag förstår inte vad ni pratar om eller vart ni vill komma?

Aktier går både upp och ner, så är det på börsen.

Helt otroligt vilka kommentarer. En person ska lura andra, få kursen att gå ner? Snacka om att gripa efter halmstrån.

Ingen som tvingar någon att handla på börsen

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
128
Gilla!
2016-03-26 16:14:46

Jag förstår problemet

Ingen vill betala för det fria ordet

0
Ogilla!
148
Gilla!
2016-03-26 16:18:28

#23 Helena, i all välmening :) .... jag menar alltså den dagen'typ", jag skulle nog inte påstå att man tappat stora belopp över viss tid för det är nog en bedrift?

Ser att du redigerat, orkar inte tjafsa för det lär knappast kunna ändra någon åsikt

Tack för lektionen om att börsen kan gå upp och ner, den har jag missat btw fast jag är femtio år och kanske hållit på med detta innan du var född ;)

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
144
Gilla!
2016-03-26 16:19:28

Eller skojar du med mig?

0
Ogilla!
6
Gilla!
2016-03-26 16:32:44

Alla aktier går upp och ner. En del är vinnare och andra förlorare.

Men det som borde få forumet levande är de kloka inlägg som begåvade aktiekunnade medlemmar kan bidraga med.

Om man läser i huvudforumet så är det inte mycket kvalité i innehållet. De kunniga har klivit in bland likasinnade i dolda grupper och stängt dörren. Om vissa inte vill dela med sig så har forumet ingen betydelse längre.

Det är extremt få av de inloggade som yttrar sig i de öppna trådarna.

0
Ogilla!
126
Gilla!
2016-03-26 16:33:03

Jag tror Staffan offrat mycket för AG OCH DET FRIA ORDET

Men jag tror han älskar AG

0
Ogilla!
129
Gilla!
2016-03-26 16:36:29

Behåll AG I Sverige

Ett nationellt intresse

Eller flyg till Blåkulla svenska patrioter

0
Ogilla!
148
Gilla!
2016-03-26 16:42:47

#21

Du pratar om att mångfald och öppna kort är det bästa.

Demokrati vill du också ha samtidigt som du startar egna trådar där du är diktator och raderar alla som skriver!

Fundera lite på alla dina 4 punkter du ställt upp! Du gör precis tvärt emot alla fyra. Skrattretande alltså när man vet att du agerar precis tvärtom.

AG har funkat perfekt och har varit ett stort fan av dom hemliga grupperna för där diskuteras det fakta samtidigt som man slipper tramset som vissa av er står för.

Tror aldrig nåt inlägg där har behövts tas bort för det blir tramsigt eller att nån betett sig dumt.

Riddaren och helena borde ta sig en funderare på varför det spårar ut så fort dom är delaktiga i trådarna.

Haha ja kilosek vad säger man:) Tror faktiskt inte hon skojar utan hennes världsbild och tron på sig själv är precis så skev som vi misstänkt;)

Största problemet för helena mflr är att dom inte fixar att fing gått så pass bra fast dom varnat, hånat och haft dålig attityd. Bitterheten har tagit överhand.

Glad påsk på dig kilo:)

0
Ogilla!
130
Gilla!
2016-03-26 16:47:22

Jag kommer ihåg en träff i Gamla Stan för ca 10 år sedan

på en restaurant med skribenter på AG och Staffan minns du

1
Ogilla!
129
Gilla!
2016-03-26 16:50:14

Denna sekt alltså :) ... Kan inte sluta skratta ... Haha... Är som att läsa detta ..

0
Ogilla!
150
Gilla!
2016-03-26 16:50:42

Troll och liknande har alltid funnits här

Men till blåkulla skall de fara

Inte till AG

Skål borgare och bönder samt livegna

GLAD PÅSK

ÖNSKAS

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
118
Gilla!
2016-03-26 16:56:27

Glad påsk isen! :)

Det har spårat ur här. Det finns massor med intressant som diskutteras på detta forum men fokus har tyvärr hamnat på fel skribenter.

Helena. Btw, jag skiter i om nån inte gillar Fing, det är väl upp till var och en att tro på sin grej :) tips1 kolla i gamla trådar :)

1
Ogilla!
136
Gilla!
2016-03-26 16:56:31

Ja, vad säger man?

Isen du pratar så mycket strunt. Du är otroligt fixerad vid mig och borde släppa taget.

Jag har tjänat bra på ABB och gillar att skriva om denna aktie. Du tjatar och tjatar om fing? När ska du förstå att jag bryr mig inte.

Du kan lägga av med dina attacker mot mig och riddarn nu. Tack

Skriver inget om världsbilder med mer för att jag vill inte sänka mig till din låga nivå här med hån och personangrepp mot andra. Om det får dig att må bra så fortsätt men det strider mot skrivregler

0
Ogilla!
130
Gilla!
2016-03-26 16:59:15

Kilosek jag har hållit på med detta när ABB hette ASEA och man fick gå till banken och få köpebrev på aktier. Över 20-30 år

Längre än dig antagligen.

Lite fånigt att ni försöker dra sådana kort haha

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
149
Gilla!
2016-03-26 17:00:13

35 helena, backa bandet ett par år... kolla vad som skrivits så kanske det klarnar lite

Jag tror för övrigt ABB är ett bra bolag

0
Ogilla!
129
Gilla!
2016-03-26 17:01:35

Vem är Fredric02???

1
Ogilla!
140
Gilla!
2016-03-26 17:02:34

Tack, nu har jag fått nog av era dryga kommentarer för idag.

Är ni 20 år gamla och har handlat på börsen ett år?

Känner ni till Aktieinvest?

Har ni gamla köpebrev på aktier? Där det står ASEA?

Visa dem tack

Jag kanske skulle ta och scanna in mina här så ni får se hur sådana ser ut

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
127
Gilla!
2016-03-26 17:08:00

Fredric så här har de alltid betett sig. Hånat andra skribenter. Sedan in i mina ABB trådar och tjafsa där.

Sedan är förstås allt alla andras fel

De sitter till och med på avanza forum och ältar där. Man borde kanske släppa gamla saker och gå vidare. Inte fortsätta älta

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2016-03-26 17:14:30

Har ingen aning vem Fredric är. De flesta är väl anonyma här. Dock så har en del faktiskt stått bakom mig och nog främst för att de har blivit avstängda pga missbruk av det automatiska system utan att ha brutit några av Ag:s regler.

0
Ogilla!
135
Gilla!
2016-03-26 17:14:54

#21 Jag för min del tycker AG fungerar alldeles utmärkt, jag har varit med sedan 2001.

Det har hänt då och då att det blivit väl hätska diskussioner mellan vissa nick, men det har rett ut sig på ett eller annat sätt.

Det som slår mig, är att ditt eget agerande den senaste tiden gör att du själv "bryter" mot alla 4 punkterna i ditt inlägg, eller är det bara jag som missuppfattat?

Du har registrerat ditt nick 2015, vad får dig att tro att just du skall sätta agenda och nya regler på AG?

Jag tycker att just den automatiska utröstningsfunktionen av inlägg är en briljant idé och bör behållas som den är. I det fall man får ett eller flera inlägg utröstat bör väl första åtgärden vara att fundera på varför, och sedan agera därefter.

Jag är ganska säker på att du kommet att inse att den funktionen är den mest optimala lösningen på ett öppet forum som detta.

Just my 2 cents, fortsatt trevlig påsk önskas alla

/Hawkerl

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
117
Gilla!
2016-03-26 17:23:41

AR

Deras kommentarer är inget att bry sig om egentligen eftersom du ser den låga nivån.

Titta bara på isens inlägg Vi och skev världsbild så som vi misstänkte?

Vilka är vi?

Det där säger mer om dem än det gör om oss.

Allt sådant där är personangrepp och hån och strider mot skrivregler.

Men de anmäls aldrig. Så modereringssystemet fungerar uppenbarligen inte

Men lite kul faktiskt att ni inte har något annat att göra än att sitta och tjattra om mig?

Och ni undrar varför ni kallas sekt? Som det skrivs om. Tänk efter lite

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
143
Gilla!
2016-03-26 17:36:58

Problemet med automatiska utröstningsfunktionen är att det finns en stor galen fanatiker grupp på detta forum som röstar ut folk om man säger något som dom inte håller med om en aktie..

Tycker man ska försöka vara lite öppen och objektiv, annars blir det ju ganska svårt att lära sig något nytt.

De flesta är ju gubbar i 40-50 års åldern och ja det sägs ju att man blir lite trångsynt när man blir äldre ;)

1
Ogilla!
130
Gilla!
2016-03-26 17:38:10

Antar man får vara den större personen i sammanhanget då och acceptera detta ;)

1
Ogilla!
128
Gilla!
2016-03-26 17:42:37

Fredric vi får undvika att svara på personangrepp med personangrepp och försöka vara storsinta

Trots att jag handlat på börsen i över 20 år kanske :) 30 kanske var att ta i :)

0
Ogilla!
147
Gilla!
2016-03-26 18:50:51

Jävla tjat här.......jag gjorde min första aktieaffär 1973.....Jag tycker AG har fungerat mycket bra sedan jag blev medlem....Har handlar index både på OMX och SOFE.(16 i topp)..(När det fanns på taket till NK)

Jag hoppas siten kan finnas kvar....

Men vissa borde tänka till både en och två gånger hur man uppträder.....

Man blir inte mer berömd om man öppnar 20 trådar.....det blir man av att skriva bra inlägg i 1 (en) tråd.....då lyssnar man....

Det blir mer att måtta längden än att skriva intressant om placeringar.....

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
7
Gilla!
2016-03-26 18:54:37

# 21 # 41 Så rätt !! ' buy it :) !

Mvh Wilden

0
Ogilla!
127
Gilla!
2016-03-26 19:26:14

Vi hade fibban här en gång i tiden.....retade gallfeber på vissa.....

Jag kom att tillhöra hans egen lilla privata grupp här.....man fick logga in vid vissa klockslag för att komma in i gruppen...

Lärde känna honom lite......Han var mycket saklig och trevlig i den gruppen.....

Vet ej om han fortfarande är i livet.......han var gammal redan på den tiden...

Vi skall komma ihåg en sak.....(.läs ålderssträngen) så skall ni se att vi är alla inte

testosteronstinna tonåringar.....snarare börjar tesstorenot att tryta.....för många av oss...

Men jag har genom åren gillat sidan.......sedan dyker det upp vissa skribenter som jag kan se som en parentes.......och det har skett under något år nu här på AG...

0
Ogilla!
138
Gilla!
2016-03-26 19:52:22

Staffan,

Vart försvann all reklam.....Tidigare finansierades delar av sidan med reklam.....

Vi skulle klicka....för att öka "trycket"....

Var det ingen av annonsörerna som ville vara kvar??

Finns kopplingen till de andra siterna iFocus

....för att öka intresset?

Tänker att det borde vara en väg.....men kanske tänker fel...

0
Ogilla!
8
Gilla!
2016-03-26 20:02:36

Fibban är en trevlig prick.. ;-))

0
Ogilla!
135
Gilla!
2016-03-26 20:03:11

Finansiera en sajt som inte är lönsam med andra sajter låter inte som en speciellt god och hållbar affärsidé? Typ som ett företag som inte är lönsamt men försöker hanka sig fram.

Det finns ett antal skribenter som påstår att de varit här länge, från början nästan,och ett helt gäng som påstår att de tjänat massor på en aktie och alla andra är så avundsjuka?

Gör det ont att bidra till en sajt där de tycks spendera många timmar om dagen? Om de nu har så mycket pengar?

När en skribent erbjöd sig att köpa sajten så var inte det förslaget bra heller?

Jag förstår att de får leta efter andra finansieringskällor eller betalande medlemmar. Bara all tid och kraft det tar att skapa en sådan här sajt. Den kunskap och kompetens som krävs för det. Inte så att man gör det på en dag.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
149
Gilla!
2016-03-26 22:09:15

Skribenten som skulle köpa......erbjöd sig även att skänka en mille till sidan....

Kom igen....Du kan bättre Helena...

Andreas Riddare, eller Leif eller who knows ......Se till att han hostar upp millen då så är problemet löst....

0
Ogilla!
146
Gilla!
2016-03-26 22:15:07

51....Du har inte en jävla aning.....om Fibban som var på AG....så sluta snacka skit....

0
Ogilla!
16
Gilla!
2016-03-26 22:28:07

Jag kan lägga upp analyser som ni kan sälja.

Men när det handlar om pengar så finns inget hopp för människan.

Så blir det kvar , då kommer den att se ut som den gör, tyvärr.

 Baronen

0
Ogilla!
2
Gilla!
2016-03-26 23:01:34

Ja. Dina guld o omx analyser har jag inte råd med, men du menar säkert inte det.

Men kör i vind. Go big. Alltid lurar du någon.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2016-03-26 23:05:53

AG behöver sina användare. Inte insiktslösa småpåvar.

1
Ogilla!
147
Gilla!
2016-03-26 23:19:21

Fundering: om inte Andreas Riddare (aka Leif) funnits på detta forum, hade denna turbulens ens uppstått ?

1
Ogilla!
7
Gilla!
2016-03-27 08:05:53

Nätmobbing är inte ok.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
120
Gilla!
2016-03-27 10:21:17

Stop nu med at græde krokodilletårer og opføre jer som om at I er ofre for en hel del. Vi alle har været grove i tonen, så ikke mange af os kan sige at vi aldrig har hånet en anden person, problemet er der først når folk ikke vil erkende det. Til alle! DER ER IKKE NOGEN FING SEKT, skulle der være det, er der også en ANTI FING SEKT. Begge dele eville være lige skidt. At nogle spiller ofre er til at grine af i min verden. Dette er et aktieforum, som ikke bør ødelægges af få personer.

mvh

0
Ogilla!
123
Gilla!
2016-03-27 11:20:53

#31 spx2000

> Jag kommer ihåg en träff i Gamla Stan för ca 10 år sedan

> på en restaurant med skribenter på AG och Staffan minns du

Absolut, i allra högsta grad. Det var den trevligaste kvällen i AG historia om du frågar mig. Tack för påminnelsen! :)

// Staffan

0
Ogilla!
151
Gilla!
2016-03-27 21:35:45

#58 20 pers som lajkar ett mer eller mindre förtäckt angrepp på leif/riddaren.

Har jag missat något?

Vad i allsindar är problemet?

Spelar hans kommentarer om en aktie någon somhelst roll för era aktieportföljers utveckling??

Börjar ana vidden av dårskapen här.

3
Ogilla!
138
Gilla!
2016-03-27 21:39:09

Haha...sent ska idiotfan vakna

"Angrepp".... Tjohoo idiot

Ja, du har missat något voltan ;)

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
114
Gilla!
2016-03-27 21:44:38

...att dryga 20 pers klickat gilla ovan är väl ett förtäckt...vadå? :D

3
Ogilla!
95
Gilla!
2016-03-27 21:46:15

Förtäckt vadå idiot, har du ett idiotförslag vid mening?

0
Ogilla!
112
Gilla!
2016-03-27 21:46:18

#63 kan du utveckla vad i helvete det är som pågår här? Massa nick man aldrig ser röken av annars surrar, fräser och spottar ilsket som getingar som fastnat i jordgubbssylten.

Blir lite förvånad.

0
Ogilla!
111
Gilla!
2016-03-27 21:58:40

Jag blir helt chockad

Men glad påsk

4
Ogilla!
106
Gilla!
2016-03-27 22:03:00

Du snackar förtäckt angrepp på idiotfan, psykfallet...vad är förtäckt?

Helena...försök håll käft är du snäll :)

0
Ogilla!
107
Gilla!
2016-03-27 22:05:22

Troligen fler veckor du midsat volt...stanna i chaten :)

2
Ogilla!
90
Gilla!
2016-03-27 22:10:04

#51

Försker du få det att låta som att det är du som är fib...du är psykfallet som drog omkull AG, minns det...

0
Ogilla!
105
Gilla!
2016-03-27 22:22:00

Ska du förklara "förtäckt" voltan?

0
Ogilla!
89
Gilla!
2016-03-27 22:26:44

Din förvåning voltan får stå för dig, du har missat en del men vill ändå vara med...vakna :)

0
Ogilla!
100
Gilla!
2016-03-27 22:26:59

#71 ja..du. Jag hade inte läst all galen dynga du spottat ur här tidigare under kvällen och förstod inte hur j_vla öppet du fläkt ut ditt sinnessjuka hat.

Har greppat nu att du gått all-in. Oförtäckt.

Bara sorgligt att se.

Finns inget mer att tillägga.

0
Ogilla!
93
Gilla!
2016-03-27 22:28:21

Kan du förklara "förtäckt" ?

Va kom den ifrån, ryssland?

0
Ogilla!
102
Gilla!
2016-03-27 22:40:06

Din förvåning voltan får stå för dig, du har missat en del men vill ändå vara med...vakna :)

0
Ogilla!
88
Gilla!
2016-03-27 22:43:12

vad har jag missat? Du säger att du dragit in miljoner...stort grattis säger jag. Vad f_n gastar du om då? Njut av framgången och surfa vidare i livet.

0
Ogilla!
118
Gilla!
2016-03-27 22:51:28

Det är pengar för dig, surfen för mig har varit AG...JAg har svårt med pengar då varenda jävla öre ska till min pojk när jag är slut, fattar du?

ALLT habdlar inte om pengar som det gör för din kille, psykfallet

1
Ogilla!
103
Gilla!
2016-03-28 00:01:39

Jag har varit med många år...

Enligt mig så spårade det ur när Helena och AndreasRiddare tog över hela AG med sitt dravvel.

Så enkelt är det....

0
Ogilla!
93
Gilla!
2016-03-28 07:08:39

Det spårade ur när det blev en för homogengrupp människor som inte tillåter andras åsikter.

Mig har ni redan mobbat bort.

...bara en snabbvisit. Kommer tillbaka när gruppen dött.

Mvh Civ

0
Ogilla!
89
Gilla!
2016-03-28 09:15:24

Din förvåning voltan får stå för dig, du har missat en del men vill ändå vara med...vakna :)

0
Ogilla!
10
Gilla!
2016-03-28 10:11:22

Det har spårat ut men efter regn kommer solsken.

3
Ogilla!
10
Gilla!
2016-03-28 10:23:14

Enligt mig så spårade detta forum ut när hela fing gänget tog över forumet.

Sedan har det bara gått utför..

1
Ogilla!
95
Gilla!
2016-03-28 10:42:32

Du har rätt andreasriddare. Bara skrattretande att läsa att jag skulle tagit över? Det gänget drev bort mig så att jag fick skriva i en privat grupp. Sedan har det mest varit fingsträngar på huvudforum.

Så enkelt är det Crowe, du tog över och drev bort oss andra.

Men finggänget är fortfarande inte nöjda utan måste fortsätta älta och skriva om mig

Jösses vilka fantasier

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
94
Gilla!
2016-03-28 10:43:39

Poängen med aktier är väl att tjäna pengar och få en värdeökning? Isf borde väl alla fingfans behandlas som gudar här på aktieguiden med tanke på facit i hand.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2016-03-28 10:48:57

När fingfansen är på dåligt humör (aktien går ner) så förpestar de forumet.

0
Ogilla!
73
Gilla!
2016-03-28 10:51:37

Finghatarna blir faktiskt färre, och färre ! Dom värsta finns kvar. Många andra börjar förstå hur man läser ett facit.

Kan meddela att det finns mer kunskap i en av trådarna (tråd med hat förbud) , förutom bolaget självt, än på hela marknaden sammantaget ! Ja, ni skulle bara se

0
Ogilla!
74
Gilla!
2016-03-28 10:53:08

Ser ut som att jag gratulerade slakis i den tråden som du drog upp. Så de har sin egen version nu också

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
79
Gilla!
2016-03-28 11:01:56

#84 Jag är den förste att gratulera fingägare. Alltid berömt t.ex slakis för hans placering.

Men det vissa inte verkar greppa är att Leffe är en trader. Han och även andra TRADAR i bl.a Fing. Han hittar nivåer som är intressanta utefter hans analysinstrument.

Att vissa fingägare verkar ha ett emotionellt förhållande till aktien är inte leffes problem. Dessa är inte traders.

0
Ogilla!
85
Gilla!
2016-03-28 11:12:06

räcker väl se till vänster vem som har problem med spammandet,,

------------------------------------------------------------------------

Bestäm dig fatta rätt beslut och våga vinna

Scared money never Wins

Svenne

0
Ogilla!
6
Gilla!
2016-03-28 11:24:30

Går bra att läsa trådarna om vem eller vilka som startar att provocera.

För mycket känslor.

0
Ogilla!
80
Gilla!
2016-03-28 11:26:56

Voltaire bra. Många är traders och de har väl tjänat bra på att blanka fing också. Man ska inte gifta sig med en aktie

0
Ogilla!
3
Gilla!
2016-03-28 12:02:44

Hoppas dempa återhämtar sig och kommer tillbaks som en ny människa i morgon.

0
Ogilla!
85
Gilla!
2016-03-28 12:19:34

vad är alla dom där Fing-trådarna för nåt leffe? Behövs det så många?

Du kanske också borde rannsaka dig själv?

0
Ogilla!
64
Gilla!
2016-03-28 12:19:41

Finggänget har anmält mig så många gånger och tjafsat både här och på avanza så det kan räcka nu.

Tänk om jag skulle hålla på sådär och ge igen och ge igen och ge igen.

Jag borde kontakta avanza och dra upp detta, deras skriverier där. Jag är inte ens aktiv på deras forum där.

Eller är det så att så fort aktien går ner så måste de avreagera sig på oss andra här? Fast jag knappt skrivit ett ord och hållit till i min privata grupp.

Läs alla uppdragna fingsträngar. Där sitter de mest och tjafsar med varandra. Tagit över? Det är väl tydligt vilka som tagit över med en massa fingsträngar. Ges inte mycket utrymme till annat

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
8
Gilla!
2016-03-28 12:37:26

#93

Ville ge helheten av dempas agerande. Var det i dessa trådar som hatet grodde ??

Blev jag ett oförtjänt syndabock för dåliga affärer eller hur ska man tyda det ?

0
Ogilla!
83
Gilla!
2016-03-28 13:08:58

Leif, jeg ved ikke om du vil have folk til at have et dårligt forhold til Fingerprint eller dig selv, siden du har kommenteret alle de tråde omkring Fingerprint man ser hele tiden?

mvh

0
Ogilla!
28
Gilla!
2016-03-28 13:18:00

0

Men du måste väl tjänat en del på alla tips som kommit in under åren?

Mvh

0
Ogilla!
78
Gilla!
2016-03-28 13:22:12

Har AG en framtid?

Nej. Det ser inte så ut

Herregud vad trollen kryper upp under sina stenar!

0
Ogilla!
84
Gilla!
2016-03-28 13:41:36

Håller med att i fing och många andra aktier så blir det verkligen som fotbollshulliganism. Man ska slåss för sitt barn.

Fing utmärker sig inte merän någon annan aktie merän att det är fler ägare där än andra förhoppningsbolag och föredetta förhoppningsbolag.

Själv startade jag en privat grupp för något år sedan för att slippa allt bråk och har haft noll intresse av att skriva om case i ett öppet forum och kommer aldrig mer göra det heller.

0
Ogilla!
71
Gilla!
2016-03-28 14:42:40

#95 ok, jag förstår.

3
Ogilla!
93
Gilla!
2016-03-28 23:38:42

Andreas Riddare.....och helena...och Civ...Ing.

Faktum är att vi har diskuterat FPC i detta forum när ni fortfarande var encelliga spermier....

Det fungerade alldeles förträffligt då....men på något sätt så har ni lärt er att skriva...och det var då det började spåra ur.

Så det är inte Fingrare som kommit till...utan de lämnar skiten för att ni förstört forumet.

Men sanningen kan göra ont ibland....det märks på er...

0
Ogilla!
80
Gilla!
2016-03-28 23:53:09

Vad gäller annonseringsvärde på denna siten.

Staffan

Hur många unika användare har detta forum pr vecka?

Mvh Silicon Valley

"In the stockmarket, the rearview mirror is always clearer than the windshield"

0
Ogilla!
110
Gilla!
2016-03-29 08:56:43

Menade civil ekonomen.... Sorry ingenjören... ??

4
Ogilla!
3
Gilla!
2016-03-29 08:59:50

Ha ha.

Civ målaren

Civ gynekologen

Civ dödgrävaren ......

0
Ogilla!
74
Gilla!
2016-03-29 11:18:13

Om någon vill svara på Riddarns monolog, vad gör dom då ??

Det här är inte bra alltså ! Helt sanslöst kan man lugnt säga...

1
Ogilla!
87
Gilla!
2016-03-29 11:44:55

#101 va fn håller du på med???

Vad har jag gjort för fel. Jag har bidragit en massa till detta forum genom åren. Har varit reggad sedan 11 år bak. Vilket är LÄNGRE än dej.

Du kan inte ens hålla faktan korrekt.

Jag är alltid saklig o ägnar mig aldrig åt personangrepp

Mobbingen fortsätter även i denna tråd..helt otroligt.

Mvh Civ

0
Ogilla!
7
Gilla!
2016-03-29 11:56:55

Ja man blir förvånad hur lågt beteendet kan sjunka.

0
Ogilla!
74
Gilla!
2016-03-29 12:15:59

Oopps Slakis, det var inte många år sedan du hade typ tre case om dagen...

Har du blivit vuxen...?

0
Ogilla!
20
Gilla!
2016-03-29 12:20:11

#civ ekonom

Du är en ivrig påhejare av mobbning mot fpc ägare.

1
Ogilla!
96
Gilla!
2016-03-29 12:42:53

Mobbing mot fpc ägare..hahaha.

Jag skiter väl i er eller fingerprint.

Jag tror inte på bolaget. 80kr.

Det är vad jag tror. Kunde ha varit vilket bolag eller tillgång som helst.

Jag rekade ner guld under 3 års tid. Jag rekade ner oljan. Jag skulle aldrig ta i VRX ell Deutsche Bank...det är inget unikt med fingerprint.

Men den får jag inte reka ner??

Det är en fluga. Tekniken är inte säker och kommer bara vara en mellanprodukt i säkerhets och låssegmentet...iallafall i dess nuvarande form.

Konkurrensen kommer växa, marginaler minska DRAMATISKT. Jag tror mer på QComs produkt, men även de får de tufft med marginalerna.

...men nä. Jag får inte ha den åsikten. Jag ska mobbas ut för detta

Mvh Civ

0
Ogilla!
98
Gilla!
2016-03-29 12:56:40

@106 , 11år bak, skriver du.. ja, ja inte undra på att det obekvämt. Har En fråga: hur kommer du fram till Fing värde a 80 kr ?

1
Ogilla!
53
Gilla!
2016-03-29 13:03:49

Enkelt, man tar veckopengen och delar den med 2. :)

0
Ogilla!
87
Gilla!
2016-03-29 13:10:19

veckopeng...kom igen...

lämnar er åt erat öde. Lönlöst att diskutera. Ni kan inte hålla nivån.

Mvh Civ

0
Ogilla!
31
Gilla!
2016-03-29 13:16:06

Kolla jag avbröt slagsmålet med lite dagis humor, alla nöjda.

0
Ogilla!
22
Gilla!
2016-03-29 13:30:58

Civ ekonom kunde inte svara Salmor eftersom han inte är insatt i caset och inte har något att räkna på.

Då är det lättare att säga att nivån är låg, lämnar er åt era öden, osv...

Väldigt genomskinligt och låg nivå från en som utger sig för att vara expert på det mesta.

0
Ogilla!
32
Gilla!
2016-03-29 13:38:18

Man måste fråga sig: VEM betalar 100 kr/ månad? Vad får man för något för dem pengarna?

I dag kan man gratis analyser lite varstans. Tradingportalen, EPT Direkt, DI, Börstendenser (Facebook).

Finns trådar på Facebook för aktieintresserade..AG måste specificera vad man får för att någon skall nappa på det där..

0
Ogilla!
75
Gilla!
2016-03-29 13:43:25

Alltså är det inte bara lättare att dela up sajten i en "investerings del" och "trejding del" ? Så slippa de olika grupperna mötas, som dessutom inte verkar ha något större intresse av varandras idéer heller. Tror aktiv moderingsbehovet dör då.

www.aktieguiden.com/trading FTW!

Kanske vi kan skramla ihop till att en sådan lösning snickras ihop?

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
85
Gilla!
2016-03-29 14:03:11

Vi har alltså en monolog tråd och har återupplivade cirka 15~20 trådar från en och samma skribent... dags att logga ut härifrån

0
Ogilla!
71
Gilla!
2016-03-29 14:51:43

Heja kilo.. jag skrev att jag inte går in och läser monolog eller andra trådar av den. Ignore funktion som AVA har, behövs.

Att som Civingen skriver: 80 kr punkt , utan att på något sätt motivera är endast för att provocera. Håller hatet vid liv. Precis som några till här på AG.

Vad förväntar ni er i gengäld ? Inbjudan till kafferep... Har faktiskt lust att göra det ibland ;-)

0
Ogilla!
4
Gilla!
2016-03-29 15:53:57

#117

Bra ide

0
Ogilla!
88
Gilla!
2016-03-29 16:04:34

#120 Hoppas du inte anmäler mig nu men det kanske inte lockar duktiga skribenter som Crowhater och Smartard med flera (det finns massor av duktiga skribenter).... att skriva inlägg eller öppna nya trådar när du i princip tagit över denna site , i alla fall vad gäller diskussioner om fingerprint ?!!

Blir jag anmäld för detta så är det ett bevis för att något är snett... jag vet inte om jag lyckats bli anmäld tre gånger på de år som jag varit medlem här hittills

(Jo jag vet..... faktiskt så är det premiär idag för min del idag att få ett borttaget inlägg. men idag har jag tre eller fyra ???!!!!! .. anledningen är att det har helt spårat ur på detta forum)

2
Ogilla!
84
Gilla!
2016-03-29 16:40:20

kan ni inte för faen bygga egen fing kyrka och låta oss andra vara i fred?

fixa stängda eller öppna grupper, men bara max 4-5, inte som nu

0
Ogilla!
63
Gilla!
2016-03-29 17:35:38

#108 Ja det var på den tiden folk visade uppskattning och inte var spydiga och dryga.

Ta dig som ex. när jag råkade nämna en aktie i en sträng där du är aktiv. Du blev helt galen.

Då backar jag gärna och känner att jag inte vill dela med mig av min kunskaper till någon här merän de jag lärt känna.

0
Ogilla!
83
Gilla!
2016-03-29 17:54:54

@122, vem är du/ni ? Bara nyfiken ;-)

0
Ogilla!
89
Gilla!
2016-03-29 18:07:24

@124 Salmor, vet inte om 122 menar t.ex dom som sparkar igång 20++ stycken gamla trådar... Det var så jag tolkade det och i så fall håller jag med, för det förstör forumet. I så fall är konnentaren helt korrekt. Om det är att man inte kan svara på inlägg i monologtrådar så instämmer jag i frågan vem är du eller ni? :)

Angående slakhanes inlägg så är det igen enkelt att backa bandet och kolla gamla trådar... vet inte om det var det som riddarmannen var ute efter, om någon orkade så skulle man koppla ihop kurs med inläggen från 2013 :)

0
Ogilla!
291
Gilla!
2016-03-29 18:09:54

Eller ska vi backa bandet mer ;)

0
Ogilla!
77
Gilla!
2016-03-29 18:58:07

Slakhane... Mer än de du lärt känna.. Trygg där...? Känner inte för att gå in i någon djupare polemik med dig.

Har levt på aktier sedan 1987..

Mer relevant att finansiera AG i nuläget.

0
Ogilla!
103
Gilla!
2016-03-29 19:06:58

#127 då borde du lärt dig att bete dig.

1
Ogilla!
94
Gilla!
2016-03-29 19:12:11

Hahahhahahahahhahaaaaa

Ursäkta att jag skrattar men jag vet inte vad jag ska göra nu.

Slakis är vettig och går att resonera med.

Salmor kom väl med ett bra förslag, vi kan väl ha kafferep?!

:)

0
Ogilla!
75
Gilla!
2016-03-29 19:27:27

Slakis, logga gärna in på ett meddelade till mig. Jag tror ärligt talat inte att du fattar hur slipstenar dras nuförtiden.

0
Ogilla!
79
Gilla!
2016-03-29 19:45:45

Logga in på vad?

0
Ogilla!
107
Gilla!
2016-03-29 19:53:32

Jag har skickat det nu.

Edit: kolla på meddelande AG

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
8
Gilla!
2016-03-29 20:05:41

http://www.svd.se/0900-sveriges-strategi-mot-terrorism-presenteras

Kanske de kan skriva in AG i den lagen :-)

Börsen går ivf fint, mot ATH om ingen har sett det.

 Baronen

0
Ogilla!
76
Gilla!
2016-03-29 20:36:24

Hög nivå i denna tråd :)

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.