Grupp: Huvudforum

Diskussioner CLS..

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-01-06 11:29:43

Det pågår en het debatt på bs angående CLS. Tittade till den tidigare men eftersom jag inte är medlem där kan jag inte skriva mina åsikter där.

Det lär väl knappast vara en nyhet för någon att CLS kommer att behöva ett tillskott till kassan under slutet av 2014 eller början av 2015 som LaBull skriver!?!

http://www.redeye.se/aktiebloggen/clinical-laserthermia/cls-endast-den-extremt-riskbenagne

Med det sagt så behöver det ju inte innebära att det är en dålig investering. Ni som är långsiktiga i bolaget borde väl ha detta i er beräkning? Eller tror ni på allvar att CLS ska nå breakeven under 2014 och nå ett såpass positivt resultat så att de slipper göra en nyemission? Finns inte på kartan för mig.

Vad säger ni?

0
Ogilla!
4
Gilla!
2014-01-06 11:42:38

Solklart fall att dra sig ur i tid, skulle de på ett mirakulöst sätt klara sig igenom det trots allt är det ändå inte mycket till förtjänst.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-01-06 11:46:43

#1

Det känns så. Håller med men det behöver inte innebära att det är ett dåligt innehav i längden. De som skriver mest om CLS måste väl vara långsiktiga i sina innehav och då förstår jag inte aggressionen som uppstår?

CLS är ett intressant bolag men att de skulle nå positivt resultat under 2014 eller 2015 verkar helt taget ur luften, om det ens är någon som har påstått det?!

Nyemissioner är inget dåligt så länge bolaget utvecklas väl.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-01-06 11:59:03

De flesta företag som genomgått nyemission har oftast utvecklats ganska dåligt. Vilken faktorer som avgör om det sen går bra är både börstrend och hur pengarna kommer till användning (såklart).

Just det här företaget har jag följt ett tag och märkt av en försämring i investerarkulturen. Finns inga skäl att kliva in som det ser ut.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.