Grupp: Huvudforum

Cefour och den fortsatta kampen

0
Ogilla!
2
Gilla!
2014-03-17 11:32:31

Cefour i dagsläget

Bolaget Cefour har vi inte mycket insyn i efter bolagsstämman då en ny styrelse utsågs. Man gick inte med på att ha en observatör i bolaget och idag vet vi inte riktigt hur det ser ut.

Man har redovisat hur man ska klara ekonomin en längre tid framöver vilket är bra men den negativa biten gällande att Cefour’s produkt avlistades från Systembolaget är en motgång.

INDEIN har lagt en del arbete på att läsa på gällande de lagar, regler och bestämmelser som finns och den nämnd som man ska överklaga till kan ingen utom försäljaren överklaga hos.

Vi fick dock lite assistans för investerarnas och spararnas skull som drabbats utav det som hänt i Cefour och som sitter kvar chansen att möjligen bli hörda. Det är bättre än att inte bli hörda i dessa dagar.

Vi utformade ett brev som skickades in för investerare och sparares räkning som är medlemmar i föreningen till Systembolagets avdelning som handlägger överklagan i syfte att be om en omprövning på produkten.

Brevet (klicka här)

Forts följer

http://indein.se/2014/03/cefour-och-den-fortsatta-kampen/

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.